Cum să porți puloverul roșu

Cum să porți puloverul roșu

Puloverul roșu este o piesă versatilă, care va da culoare garderobei tale. În plus, e o culoare care te duce cu gândul la dragoste și la pasiune. Se asortează ușor cu multe culori, precum negru, alb, gri, roșu burgund, roz, fucsia, galben, portocaliu, verde, albastru, albastru marin, bleu, violet și bej.

Atunci când alegi să combini un pulover roșu cu alte piese vestimentare trebuie să ții cont întotdeauna de ceea ce îți avantajează silueta și te reprezintă! Iată câteva idei despre cum să-l porți.

Atunci când îți alcătuiești ținuta, piesa de rezistență va fi puloverul roșu așa că, orice alegi pe lângă acesta, trebuie să graviteze în jurul elementului central. Pune-l în evidență cu piese cât mai simple și ține cont de culori în alegerile tale.

Pentru ieșirile în oraș poartă-l cu o pereche de pantaloni sau fustă din piele, botine negre și un palton închis. Poți opta pentru accesorii delicate. Lasă puloverul să fie vedeta serii.

Dacă totuși ești genul îndrăzneț, poți alege accesorii care vor ieși în evidență: cercei mari vintage sau un colier din cristale.

O combinație casual foarte inspirată este accea de pulover roșu cu blugi boyfriend. Pune-ți o pereche de adidași, teniși sau botine negre și vei avea o ținută perfectă!

 

O combinație ce va fi mereu la modă este accea de carouri alb/negru și un pulover oversized roșu. Poți opta pentru o pereche de pantaloni cu acest imprimeu sau chiar o fustă în carouri. Ambele variante vor arăta foarte bine alături de un pulover roșu aprins.

 

Puloverul roșu te poate ajuta să îți compui ținute pentru birou. Combină-l cu o pereche de pantaloni negri și un palton în carouri și vei arăta foarte chic!

Numeroase studii au arătat că femeile care poartă roșu sunt considerate mai atrăgătoare decât cele care îmbracă alte culori. Așa că poartă puloverul roțu cu încredere și accesorizează-l mereu cu un zâmbet!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări