Cum să scapi de grăsimea de pe fund şi coapse

Cum să scapi de grăsimea de pe fund şi coapse

Locurile cele mai problematice ale corpului feminin au fost întotdeauna fundul şi coapsele, acolo se acumulează celulita.

Doamnele experimentează în mod constant noi metode de a lupta cu grăsimea de pe coapse, fund şi să obţină o siluetă subţire.  Acumularea de grăsime pe aceste zone se datorează faptului că ţesutul muscular în aceste locuri nu este activat în viaţa de zi cu zi. Această problemă este evidentă, în special, înainte de vară, cand doamnele încep a-şi măsura rochiile şi fustele preferate şi multe vor să prevină acumularea de grăsime în aceste zone.

Efectuarea regulată a câtorva exerciţii simple pot elimina cu uşurinţă celulita de pe ambele fese si coapse.

Genuflexiunle sunt modul cel mai simplu şi mai eficient pentru a consolida muşchii de pe fese. Pentru punerea în aplicare corespunzătoare a acestui exerciţiu ar trebui să staţi drepţi, mâinile sunt în spatele capului şi vă aplecaţi în jos, vă ridicaţi şi tot aşa.

Pentru a întări muşchii din şolduri, ţineţi mâinile pe genunchi şi ridicaţi un picior în sus şi îndreptaţi. Coapsele trebuie să fie paralele cu podeaua. Ţineţi zece secunde, reveniţi la poziţia iniţiala fără a atinge podeaua cu genunchiul. Repetaţi de zece ori. Se repetă şi cu celălalt picior.

Când începeţi să intraţi în ritm şi corpul să se tonifieze, faceţi aceleaşi exerciţii dar cu greutăţi. Alegeţi greutăţi de 0.5 sau 1 kg pe care le ţineţi în mâini în timpul exerciţiilor pentru picioare, şolduri sau fund. Vă vor ajuta să vă tonifiaţi şi braţele.

Recomandări