Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti are mari şanse să se îndrăgostească. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie, din punct de vedere sentimental, în funcţie de zodia ta.

Berbec

Luna iulie va fi excelentă pentru tine în plan sentimental, dar şi sexual. Venus, planeta iubirii, îţi va aduce aspecte pozitive în dragoste şi te va ajuta să te îndrăgosteşti, în cazul în care nu ai pe nimeni. Iar dacă ai deja o relaţie, ai şansa acum de a-ţi redescoperi sexualitatea şi de a te bucura de clipe pasionale şi intense alături de persoana iubită.

Taur

Prima parte a lunii iulie nu este tocmai romantică, în ceea ce te priveşte. Atât tu, cât şi partenerul de viaţă, vă axaţi pe probleme care ţin de sfera financiară şi lăsaţi iubirea şi relaţia voastră pe plan secund. A doua jumătate a lunii va fi ceva mai interesantă şi mai intensă în plan amoros.

Gemeni

Marte, planeta sexualităţii, va sta în semnul tău până pe 13 iulie, iar asta îţi aduce multă pasiune şi un chef nebun de a flirta şi de a face primul pas. De asemenea, dacă ai o relaţie stabilă, din partea a doua a lunii iulie comunicarea cu partenerul de viaţă va fi mult mai bună şi vei avea ocazia să-ţi împărtăşeşti cele mai profunde sentimente.

Rac

Jupiter a intrat în semnul tău, unde va sta un an întreg şi îţi va aduce schimbări importante pe toate planurile. Vei fi mult mai curajoasă în tot ceea ce ţine de dragoste şi sex. Eşti dispusă să faci primul pas şi să te laşi dusă de val. Spre finalul lunii, însă, ai putea avea parte de probleme de comunicare şi tensiuni în cuplu.

Leu

Venus, planeta iubirii, va intra în zodia ta, iar asta îţi va aduce sex-appeal, pasiune, multe flirturi şi dorinţa arzătoare de a avea pe cineva în viaţa ta, în cazul în care eşti singură. Totuşi, luna iulie nu începe prea bine. Aspectele astrale te îndeamnă să-ţi priveşti viaţa amoroasă cu pesimism. Din fericire, este o perioadă scurtă, peste care treci uşor.

Fecioară

Cu siguranţă nu vei uita prea uşor luna iulie a acestui an. Vei fi mult mai activă, pasională şi îndrăzneaţă ca de obicei. Ai chef de aventuri, vrei să experimentezi, să te bucuri de toate plăcerile vieţii. Din partea a doua a lunii, începând cu 22 iulie, Venus va intra în zodia ta, iar asta îţi va aduce împlinire în plan sentimental, dar şi posibilitatea ca o persoană specială să apară în viaţa ta.

Balanţă

Sunt două elemente cheie care îţi influenţează viaţa sentimentală în luna iulie: călătoriile şi prietenii. Eşti dispusă să străbaţi distanţe mari pentru a ajunge la persoana pe care o iubeşti, iar dacă eşti singură, prietenii tăi ar putea să te aducă în faţa cuiva care va juca un rol important în viaţa ta amoroasă.

Scorpion

Luna iulie se anunţă una foarte bună pentru tine în plan amoros, chiar dacă Saturn, planeta restricţiilor, se află în semnul tău. Jupiter este cel care te susţine, pentru ca va aspecta bine zona ta sentimentală. Dacă eşti singură, ai pretenţii foarte mari de la orice posibil partener. Vrei să ai alături o persoană spectaculoasă, din toate punctele de vedere.

Săgetător

Luna iulie nu este una foarte bună pentru tine din punct de vedere sentimental. Mercur retrograd este vinovat pentru problemele tale amoroase. Dacă ai o relaţie stabilă, neînţelegerile şi chestiunile delicate ar putea să iasă acum şi mai mult în evidenţă. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să cauţi rezolvarea.

Capricorn

Jupiter a intrat în casa relațiilor nativilor din capricorn, ceea ce înseamnă că ești mult mai interesată de viața în doi, de căsnicie și de relațiile de durată. În luna iulie ești, de asemenea, foarte interesată și de latura erotică a relației tale, iar pasiunea extraordinară nu este exclusă. 

Vărsător

Luna iulie vine cu vesti bune pentru tine în plan amoros. Venus, planeta iubirii, va realiza aspecte benefice pentru tine. Este o luna ideala pentru impacare, pentru evolutia unei relații și pentru împărtășirea sentimentelor. Ai grijă totuși să nu lași prea mult de la tine, pentru că un compromis major nu face decât să ascundă problemele, în loc să le rezolve.

Peşti

Luna iulie este una excelentă pentru tine în plan sentimental! Dacă ești în căutarea marii iubiri, acum ai ocazia să o găsești. Flirtezi mult, ești dispusă să-ți încerci norocul, iar asta te va ajuta să întâlnești mulți oameni interesanți. Profită de această lună minunată pentru tine! Ai grijă însă cu relațiile la locul de muncă, cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Fii discretă, ca să nu ai de suferit în cazul unui eșec.

Recomandări