Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

În funcție de zodia în care te-ai născut ești caracterizată de anumite trăsături, iar aceste aspecte îți influențează comportamentul și deciziile pe care le iei în viață.

Deși nu toate zodiile au înclinație către partea artistică, ne-am propus ca, ținând cont de caracteristicile principale ale fiecărui semn zodiacal, să facem o listă cu titluri de cărți pe care acestea le-ar scrie, dacă ar avea ocazia, despre propria persoană. Cu umorul de rigoare, iată ce ar ieși!

Berbec

Berbecii sunt mereu gata de luptă, curajoși și aventuroși și sunt recunoscuți pentru obsesiile amoroase pe care le fac. Iubesc atât de pasional și pătimaș, încât câteodată își sperie partenerul. Dacă ar scrie o carte, atunci aceasta s-ar inspira din Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război și ar avea titlul “Cugetările unui războinic“, iar volumul doi s-ar numi, fără îndoială, “Dicționar de obsesii”.

Taur

Taurii sunt încăpățînați, statornici și posesivi, însă sunt și niște veritabili gurmanzi, aflați mereu la dietă sau frustrați de faptul că nu au ales cura de slăbire potrivită. Astfel, dacă vor scoate o carte vreodată, se va numi “Dieta minune chiar există“, și pentru că vorbesc mult și foarte mult, va fi o carte care se va vinde alături de un supliment intitulat “Rețete sănătoase pentru gurmandul din tine“.

Gemeni

Despre nativii Gemeni se spune ca sunt aproape incapabili să fie fideli și că stăpânesc arta comunicării atât de bine încât manipularea celorlalți le devine o a doua natură. Cartea scrisă de aceștia despre ei înșiși s-ar numi “Arta manipulării. Cum să-i faci pe ceilalți să facă ce vrei tu fără să-și dea seama” și pentru că aceasta nu va fi cumpărată decât de alți nativi Gemeni și de Lei, atunci aceștia vor decide să dea lovitura cu un nou volum: “Amanta înșelată

Rac

Nativii Rac sunt familiști convinși și ar face orice pentru bunăstarea celo dragi. Sunt persoane de încredere și prieteni adevărați. Cartea scoasă de aceștia ar avea succes și s-ar numi “Manual cu sfaturi pentru a avea o casă primitoare și o căsnicie liniștită”.

Leu

Nativii Leu sunt excentrici, ușor îngâmfați și reușesc să atragă atenția tuturor celor din jur atunci când își fac apariția. Sunt glamuroși, le place luxul și bunăstarea și au mare grijă la imaginea pe care o afișează în exterior, deoarece părerea celorlalți despre ei este foarte importantă. Cartea lor se va numi “În zodia puterii: cum să fii un șef bun fără să pară ca dai ordine“.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt meticuloși, inteligenți, eficienți în munca lor și foarte practici, așa că aceștia ar scrie rapid o carte care nu va depăși 50 de pagini, va avea coperți groase și lucioase și se va numi: “Ghid practic. Cum să duci la capăt un proiect în 3 pași“.

Balanță

Iubesc frumusețea, armonia și caută să fie constant în echilibru, nativii Balanță fiind cei mai justițiari și corecți nativi din zodiac. Ar scoate o carte pentru recreerea studenților la Drept care s-ar numi: “1001 de motive să iubești libertatea”.

Scorpion

Se spune despre nativii Scorpion că sunt cei mai buni la pat și amanții ideali, însă sunt și posesivi și iubesc puterea și poziția socială. Așa că nu ar scrie nici pe departe o carte cu titlul “Practici sexuale nemaîntâlnite“, ci mai degrabă ar scrie o carte intitulată “Spovedania unui conducător: cum să devii mai uman“.

Săgetător

Nativii Săgetător iubesc spiritualitatea și sunt înclinați către credință, indiferent de religia în care se nasc. Sunt prietenoși, inteligenți, de încredere, filantropi, dar și imprevizibili și schimbători. Cartea scrisă de ei s-ar numi “Filosofia unui călugăr: cum să înveți mărinimia“.

Capricorn

Au în sânge calitatea și capacitatea de a conduce, sunt șefi și dacă nu sunt, mai devreme sau mai târziu, tot în funcție vor ajunge. Iubesc succesul și bunăstarea și sunt foarte ambițioși, tradiționaliști, loiali și foarte corecți. Astfel, vor scrie o carte cu titlul: “Secretele puterii: cum să ajungi în frunte în 3 pași”.

Vărsător

Independența este cuvântul care caracterizează nativii Vărsător, indiferent de domeniu. Sunt prietenoși, idealiști, însă au nevoie de intimitate și spațiul lor nu trebuie invadat, altfel te va da afară din casă. Urmăresc partea financiară ăn deciziile și legăturile lor, fara, însă, a fi neapărat materialiști. Titlul cărții scrisă de un Vărsător ar fi “Jurnal practic: cum transformi dezavantajele în beneficii imediate”.

Pești

Salvatorii zodiacului, nativii Pești sunt cei care se sacrifică pentru ceilalți, dramaticii, superstițioșii, sensibilii, neînțeleșii și neadaptații zodiacului. Intuiția de care dau dovadă și faptul că doar ei pot comunica cu forțele nevăzute din Galaxie îi transformă în mistici creativi. Un nativ Pește va scoate fără îndoială două mari volume, primul va fi în perioada sa de glorie, atunci când se află pe flux și este optimist și se va intitula “Abecedar intergalactic: dialoguri cu lumea de dincolo“, iar al doilea volum va fi scos în perioada de reflux și negativism și se va numi: “Cum te poți sinucide rapid și fără durere“.

Sursa

Recomandări