Dan Bălan: “Nu am întâlnit femeia visurilor mele”

Dan Bălan: “Nu am întâlnit femeia visurilor mele”

Recent, într-un interviu acordat de Dan Bălan portalului woman.ru, artistul menţiona că presa din România l-a implicat în foarte multe scandaluri, toate inventate. libertatea.ro a preluat declaraţia cântăreţului, notând că Dan Bălan s-a referit la întreg poporul român şi nu doar la reprezentanţii mass-media. Vă oferim, în continuare, întreg interviul cu pricina.

[woman_slider id=2395]

Dan, despre creaţia dvs s-au scris mii de articole dar dacă dai o căutare pe internet despre viaţa personală nu găseşti nimic. Cum de v-a reuşit să vă ascundeţi atât de bine de jurnalişti?

Voi, pur şi simplu, nu cunoaşteţi limba română. Presa din România a scris foarte mult despre mine, m-a implicat în tot felul de scandaluri dar, trebuie sa precizez, ca toate acestea au fost inventate. Presa din Romania este foarte dură, cred că e cea mai dură din lume. Şi, în acelaşi timp - neprofesionistă. Pentru a obţine rating, din nimic ei inventează poveşti, doar ca să vândă cât mai mult. Ceea ce priveşte activitatea mea din ultimii ani în Rusia, pot afirma că da, n-am avut parte nici de bârfe, nici de scandaluri din partea presei. Şi nici nu vorbesc despre viaţa mea privată.

Atunci măcar descrie-ne femeia visurilor tale?

Nu există o femeie a visurior mele. Când o voi întâlni voi şti pur şi simplu că ea este. Voi simţi. Ştiu doar că ea trebuie să fie naturală, încrezută în sine şi foarte fină… Dacă va apărea cineva cu absolut alte calităţi iar eu mă voi simţi bine alături de ea în fiecare secundă atunci toate astea nu vor mai conta.

Ce ar trebui să facă un om ca să nu mai vorbiţi cu el?

Să mă trădeze.

Nu iertaţi?

Iert. Dar asta nu înseamnă că trebuie să continui să comunic cu el. Într-o relaţie este importantă încrederea, dar când eşti trădat îţi este greu să mai ai încredere.

Aţi putea să-i “furaţi” soţia celui mai bun prieten dacă aţi simţi că ea este jumătatea dvs?

Nu aş face aşa ceva niciodată, chiar dacă m-aş îndrăgosti foarte tare.

Credeţi într-o prietenie dintre o femeie şi un bărbat?

Ştiu că există o astfel de prietenie, dar mie nu mi s-a întâmplat.

Arătaţi foarte bine, cât este de important aspectul fizic pt dvs?

Complimentele fac plăcere oricui. Activez în showbizz iar acest lucru pt mine e la fel de important ca şi muzica pe care o fac.

Vă place riscul?

Da, dacă se merită ţinta. După succesul mare pe care l-am avut cu O-Zone în Moldova, am hotărât să fac următorul pas pe piaţa din România. Atunci era foarte dificil. Nimeni din Moldova nu mai semnase un contract cu vreo casă de discuri din România. Am gândit o strategie şi am acţionat, iar pt acest lucru am fost nevoit să vând tot ce acumulasem până atunci, plus să fac un împrumut destul de mare de bani. Am realizat un videoclip costisitor – dar ce a urmat a meritat efortul.

Recent, Dan Balan a fost desemnat de cititoarele Woman.ru, drept “cel mai sexy cântăreţ al Premiilor Muzicale Ruseşti”, decernate de RU TV.

Text: Alina Matei
Foto: woman.ru

Recomandări