De ce divorțează celebritățile? Iată ce spun experții

De ce divorțează celebritățile? Iată ce spun experții

De la oamenii de rând, până la marile vedete, divorțul poate fi un nou trend, iar motivele sunt din ce în ce mai variate.

Lipsa comunicării, diferențele ireconciliabile, adulterul… sunt doar câteva dintre cauzele ce se pot solda cu un divorț în zilele noastre. Care sunt, însă, motivele pentru care vedetele de peste hotare aleg să meargă pe drumuri diferite? Psihologii le menționează cel mai adesea pe cele de mai jos:

Infidelitatea

Adulterul pare a fi cel mai frecvent motiv pentru care vedetele uită de dragostea pe care și-au jurat-o și divorțează.

Unul dintre cele mai mediatizate cazuri ale tuturor timpurilor a fost cel ce a dus la destrămarea cuplului format din Sandra Bullock și Jesse James, cuplu aparent solid, aceștia divorțând după un mariaj de cinci ani.

Programul încărcat

Când munca urcă pe primul loc în clasamentul priorităților, familia are cel mai mult de suferit. Astfel apar certurile, disputele, neînțelegerile de tot felul, iar în cazul în care partenerii nu reușesc să acorde mai mult timp pentru sănătatea relației lor, problema se soluționează printr-un divorț. Un bun exemplu este aici căsnicia dintre Jennifer Lopez și Marc Anthony. Deși frumoasa artista a avut o viață amoroasă tumultoasă, căsnicia alături de Marc părea a avea șanse reale de reușită. A fost cel mai lung mariaj al acesteia, cei doi hotărând, însă, să divorțeze după 7 ani de căsnicie. Deși au existat multe speculații legate de motivul separării, se pare că adevărata cauză a fost lipsa timpului petrecut împreună.

„Am hotărât să punem capăt căsniciei. A fost o decizie foarte grea. Este un moment dureros pentru noi și am aprecia dacă ne-ați respecta intimitatea”, declara Marc la vremea respectivă.

Diferența de vârstă

Au fost căsătoriți preț de 6 ani și au format unul dintre cele mai stabile și mai frumoase cupluri de la Hollywood, Demi Moore și Ashton Kutcher și-au spus adio, în final. Sunt poate cel mai bun exemplu din lumea celebrităților că, mai devreme sau mai târziu, diferența mare de vârstă în cuplu pune probleme.

Strategie de marketing

Kim Kardashian și Kris Humphries fac parte dintre cuplurile cu cel mai rapid divorț. Motivul? Kim a scris în actele oficiale că despărțirea a apărut din cauza „diferențelor ireconciliabile”. Presa de scandal a scris încă de la vestea logodnei celor doi că mariajul lor este doar o strategie de marketing, acesta având o durată de doar 2 luni.

Dorința de a avea copii

Nick Loeb si Sofia Vergara erau logodiți atunci când au întrerupt relația din cauza faptului că Nick își dorea cu ardoare copii și Sofia… nu. Dorința de întemeiere a unei familii este foarte importantă în unele cupluri, însă multe dintre celebritățile de peste hotare se focusează pe carieră și pe zona profesională. Astfel că viața de cuplu și cea de familie ocupă un loc secund. De aici și rupturile tot mai des întâlnite în rândul celebrităților de la Hollywood. Sursa

Recomandări