De ce relațiile Andreei Raicu au eșuat. Ce problemă majoră avea vedeta

De ce relațiile Andreei Raicu au eșuat. Ce problemă majoră avea vedeta

Fosta prezentatoare TV, devenită persoană publică și femeie de afaceri, a mărturisit de ce niciuna din relațiile ei nu a reușit. 

De ce relațiile Andreei Raicu au eșuat? Pentru că vedeta căuta un partener de viață asemeni tatălui ei. Vedeta a mărturisit, într-o postare pe blogul ei, ce greșeală majoră a făcut. În toate relațiile cu iubiții ei, căuta ceea ce relația cu tatăl ei nu i-a oferit.

Andreea Raicu a lăsat să se înțeleagă că a avut probleme cu tatăl ei. Când acesta nu a mai fost, ea l-a căutat pe bărbat în iubiții ei. Este o greșeală majoră care a dus la despărțire după despărțire. Pentru a scăpa de această problemă, de a-și găsi tatăl în alți bărbați, vedeta a apelat la ajutor de la specialiști.

„Când nu a mai fost, am proiectat acesta dorinţă şi asupra partenerilor mei de viaţă, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că aşa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Îşi caută partenerii sau situaţii care să le fie familiare.

Aşa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, aşa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur şi simplu, mult prea uşor, nu ştiam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Ştiam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc.

A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieţii care îmi arătau acel suport necondiţionat şi dragostea atât de uşor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni şi niciodată posibili iubiţi. A durat însă şi mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune, pe blogul ei.

Vedeta a mai dezvăluit că nu a avut cea mai bună relaţie cu tatăl său. 

”...Cu toate că în copilărie, că mai toate fetiţele, eram iremedialbil indrăgostită de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil… Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să ştiu că sunt importantă şi că mă iubeşte indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aş fi dorit să ştiu că este mândru de mine şi de realizările mele şi să ştiu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieşeau lucrurile.

Dar el nu a ştiut să o facă, şi nu pentru că nu mă iubea, din contra. Din atât de multă dragoste pe care nu ştia cum să mi-o arate, îşi dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună. A reuşit, dar a lăsat şi urme, o presiune care m-a urmărit continuu şi cu care uneori mă mai lupt şi în ziua de azi şi pe care pot să o recunosc atât de bine şi la alte fete care au trăit experienţe similare”, a mărturisit Andreea Raicu.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări