De ce să te speli pe cap cu apă minerală?

De ce să te speli pe cap cu apă minerală?

Părul lung, bogat și mătăsos este asociat cu frumusețea și de aici și dorința femeilor de a avea o podoabă capilară care să fure toate privirile celor din jur. Cu toate acestea, schimbările de look, coafurile îndrăznețe și folosirea repetată a produselor de styling afectează structura firului de păr și modifică aspectul acestuia.

Când vine vorba despre frumusețe, femeile nu ezită să cheltuie sume impresionante de bani, totul pentru a arăta perfect cu fiecare ocazie. Tratamentele scumpe pentru regenerarea părului se află pe lista priorităților doamnelor, chiar dacă există și alternative mult mai ieftine pentru îngrijirea acestuia. Să te speli pe cap cu apă minerală poate face minuni pentru părul tău, fiind recomandat chiar de Sam McKnight, hairstylistul care a lucrat cu vedete internaționale ca Madonna sau Kate Moss, potrivit theguardian.com.

Specialiștii recomandă clătirea părului cu apă minerală, imediat după aplicarea șamponului. Apa minerală echilibrează pH-ul scalpului, îmbunătățind astfel aspectul firului de păr.

Apa folosită în mod normal pentru îndepărtarea șamponului este destul de dură, iar acest lucru poate face ca părul să devină fragil și să își piardă strălucirea. Nu doar aspectul părului se va schimba complet, ci și modul în care acesta reacționează atunci când intră în contact cu anumite produse de styling. Mai exact, apa minerală va face ca părul să absoarbă mult mai rapid substanțele din diferite tratamente, măști sau produse destinate îngrijirii podoabei capilare.

După clătirea părului cu apă minerală, acesta își va recăpăta strălucirea, va fi mult mai mătăsos și nici nu se va mai rupe atât de repede. Sursa

Recomandări