Descoperire miraculoasă în trunchiul unui copac: un chip de copil, perfect vizibil. Familia crește 7 copii orfani!

Descoperire miraculoasă în trunchiul unui copac: un chip de copil, perfect vizibil. Familia crește 7 copii orfani!

Un chip de copil a fost descoperit în trunchiul unui nuc bătrân și uscat, tăiat în gospodăria familiei Bubulici din satul Chetrosu, raionul Drochia. În momentul în care au secționat cu drujba trunchiul de copac, membrii familiei au descoperit ceva cu adevărat incredibil: un chip de copil perfect vizibil. În scurt timp, fotografiile cu inedita descoperire au ajuns pe internet și au fost asociate cu un semn divin.

 

„E o minune de la Dumnezeu. Pe tuplină e un copil cu chipul trist, dar care învăța din nou să zâmbească în această curte. Copacul a crescut în ograda mamei, dar noi locuim în aceeași curte. Mama a decedat acum un an și jumătate și, cum nucul era uscat, am hotărât sa-l tăiem. Mama a fost tare credincioasă, mergea la biserică și din puținul ei a contribuit mereu la construcția și la reparația multor biserici.Ea umplea cuptoare cu ceaune și oale de bunătăți și ducea la case de copii, la oameni bolnavi de la Bădiceni. Acum, curtea noastră e plină de pruncușori, căci deja de șapte ani pe aici au alergat cei șapte copii orfani pe care i-am adus de la orfelinat. Cum veneau de la școală sau de la grădiniță, copiii fugeau la bunica, care îi aștepta cu bunătăți. Pe tuplină e un copil cu chipul trist, dar care învăța din nou să zâmbească în această curte”, a declarat Lidia Bubulici, care împreună cu soțul, Marin, au luat în plasament 7 copii, pe lângă cei trei copii bilogici.

 

 

În preajma nucului cu pricina, crește falnic un alt copac de nuc.

"Îl va înlocui pe acesta, a crescut singur din nucile căzute de la acest copac. Precum viața unui om dăinuie prin nepoți și strănepoți și, astfel, se prelungește firul nemuritor, așa și copacii au grijă să lase după ei noi copăcei care cresc alături că un pui. Iar, la un moment dat, copacul mare se duce în neființă pentru a-i ceda lumina Soarelui copăcelului tânăr", explică dna Bubulic

 

 

Bucățile de lemn cu chipul copilului vor fi păstrate de către familie la loc de cinste, alături de alte exponate cu valoare sentimental din casa lor.

Mai multe despre familia Bubulici puteți citi AICI!

 

 

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală

Recomandări