Dezamăgirile de care ai avut parte în 2019, în funcție de zodia ta

Dezamăgirile de care ai avut parte în 2019, în funcție de zodia ta

Începutul de an este prilej pentru a face planuri de viitor. Dar este și un moment bun pentru a analiza dezamăgirile care ne-au umbrit fericirea. Iată care sunt dezamăgirile anului 2019 pentru tine, în funcție de planeta care te guvernează. Învață din experiențele acumulate ca să iei doar ce e bun pentru anul viitor!

Berbec

Deși ești dezamăgită că nu ți-ai atins cel mai important obiectiv fixat pentru 2019, totuși poți să fii mândră: ai realizat multe alte lucruri, așa că nu te mai bloca în acel obiectiv măreț care probabil nici măcar nu era realist.

Taur

Ești dezamăgită pentru că relația cu cineva la care țineai foarte mult a eșuat. Însă ar trebui să fii mândră pentru felul în care ai știut să treci peste această pierdere.

Gemeni

Te-a dezamăgit faptul că te-ai implicat într-un proiect și ai eșuat. Dar ceea ce contează este că ai fost suficient de curajoasă ca să-ți asumi acest risc.

Rac

Te-a întristat faptul că ai fost lăsată baltă de o persoană pe care o iubeai. Nu regreta nimic: partea bună este că astfel ai reușit să-i vezi adevărata față.

Leu

Ești dezamăgită de faptul că nu ai învățat mai bine cum să te iubești și să ai grijă de tine. Dar faptul că ai înțeles că ai nevoie să-ți dedici mai mult timp este un mare pas în direcția bună.

Fecioară

Ești supărată pentru că i-ai dezamăgit pe cei care te iubesc. Însă dorințele lor nu trebuie să fie și dorințele tale.

Balanță

Ești dezamăgită că încă nu ai un iubit. Totuși, pentru lucruri atât de importante nu există un termen limită, nu trebuie să te grăbești.

Scorpion

Ești supărată pentru că încă nu ai reușit să scapi de obiceiurile tale proaste. Dar important este să încerci în continuare și vei reuși cu siguranță.

Săgetător

Ești dezamăgită pentru că nu ai mai ieșit la o întâlnire de ceva vreme. Dar gândește-te că în felul acesta ai avut mai mult timp la dispoziție ca să te concetrezi asupra altor lucruri importante.

Capricorn

Ești dezamăgită de faptul că ți-a fost atât de greu să îți atingi obiectivele. Dar nu trebuie să te descurajezi: poți continua cursa pentru îndeplinirea lor și anul viitor.

Vărsător

Ești dezamăgită de felul în care te-ai purtat cu anumite persoane la care ții. Nu poți să schimbi trecutul, dar îți poți schimba comportamentul pe viitor.

Pești

Ești tristă pentru că cineva ți-a frânt inima. Însă gândește-te altfel: ești norocoasă că ai avut șansa să iubești, unii oameni nu experimentează niciodată acest sentiment frumos, oricât de mult sau puțin ar dura. Sursa

Recomandări