Dieta minune prin care Adele a reușit să slăbească 40 de kilograme

Dieta minune prin care Adele a reușit să slăbească 40 de kilograme

Adele a surprins cu noua sa siluetă! A slăbit spectaculos și are o atitudine complet schimbată față de viață. Până și chipul vedetei în vârstă de 31 de ani este schimbat.

După divorţul de Simon Konecki, artista s-a ambiţionat şi a ţinut o dietă strictă, a renunţat la fumat şi a făcut regulat exerciţii fizice. Astfel, a reușit să scape de peste 40 de kilograme fără să facă eforturi inumane sau să sufere vreo intervenție chirurgicală.

Urmează dieta Sirtfood

Cântăreața este adepta dietei Sirtfood (care permite slăbirea, în medie, a 3,2 kilograme în 7 zile), ce include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul. De asemenea, vinul roșu, cafeaua și ciocolata au un conținut bogat de sirtuină și fac parte din această dietă.

Alimentele din dieta Sirtfood sunt capabile să regleze metabolismul în același timp în care cresc masa musculară și mențin celulele într-o stare perfectă. Unii dintre cei mai sănătoși oameni din lume mănâncă alimente ce aparțin dietei Sirtfood și prezintă cele mai scăzute riscuri de apariție a obezității și a altor afecțiuni cronice.

Dieta a fost concepută de Glen Matten și Aidan Goggins, cu scopul de a ajuta organismul să scape de kilogramele nedorite și să îmbunătățească starea generală de sănătate.

Dieta este împărțită în doua etape. Mai întâi, trebuie să reduci consumul la 1.000 kcal timp de trei zile, pentru a curăța celulele și pentru a arde grăsimile, consumând trei sucuri de legume, frunze sau fructe verzi și o masă solidă în fiecare zi, înainte de 7 seara și doar cu alimente ce conțin sirtuină. De la a patra zi până la a șaptea, aportul de calorii crește la 1.500 kcal, cu două sucuri care conțin o cantitate mare de sirtuină și două mese cu alimente din dietă.

A doua etapă a dietei durează două săptămâni și te ajută să slăbesti într-un mod controlat și sustenibil. În mare parte este vorba de menținerea acestor beneficii pe care le aduce cu sine dieta. Printre alimentele și băuturile permise în această fază se numără ceaiul verde, kale, citricele, turmericul și afinele.

Cel mai important, alimentele dietei Sirtfood pot fi consumate pe tot parcursul vieții. Pentru rezultate de durată, nutriţioniştii recomandă ca dieta să fie acompaniată de exerciții fizice, precum jogging sau Pilates.

Alimentele recomandate în dieta Sirtfood sunt hrișcă, țelină (chiar și frunzele sale), capere, cacao, cafea, ulei de măsline extra-virgin, ceai verde, napi, leuștean, pătrunjel, cicoare roșie, ceapă roșie, vin roșu, căpșuni, soia, turmeric (curcumă), nuci.

Adoră Pilates Reformer

Conform US Weekly, Adele include într-o sesiune de 60 de minute de exerciții și mișcări de Pilates Reformer, versiunea mai tehnică a sistemului clasic de fitness dezvoltat de Joseph Pilates, ce implică folosirea unei saltele speciale cu cadru și arcuri care permit efectuarea unui număr mai mare de exerciții decât salteaua clasică. Conceput pentru a antrena tot corpul, acest echipament permite exerciții pentru fiecare grupă de mușchi și pentru orice postură, iar pe Adele a ajutat-o să-și modeleze silueta pe măsură ce slăbea.

Adele, cel mai bine vândut artist născut la Londra, este cunoscută pentru albumele ei de top: „19”, „21” şi „25”. În 2008, a lansat primul album de studio, „19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică „Noua Amy Winehouse”.

Recent, starul britanic a anunțat că va lansa cel de-al patrulea album de studio, în toamna acestui an.

Adele s-a căsătorit în 2016, după o relație de cinci ani, cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate ce luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Cuplul are și un copil.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări