Dinți albi și sănătoși: încearcă pasta de dinți din ingrediente naturale, produsă în Moldova!

Dinți albi și sănătoși: încearcă pasta de dinți din ingrediente naturale, produsă în Moldova!

Pasta de dinți din comerț, la fel ca și alte produse de îngrijire, conține din ce în ce mai multe ingrediente chimice care pot afecta grav sănătatea. Acesta este și motivul pentru care tot mai multe persoane care adoptă un stil de viață sănătos își îndreaptă atenția către produsele care conțin în exclusivitate substanțe naturale, ingrediente minerale și uleiuri eterice naturale care curăță dinții și mențin sănătatea cavității bucale.

O mare surpriză a fost să descoperim că și în R. Moldova se produce o astfel de pastă de dinți, prima de altfel, Herbal Therapy - o pastă de dinți de cea mai bună de calitate, eficientă, produsă conform standardelor europene cele mai înalte, nu conţine fluor şi este creată pe bază de ingrediente naturale: BioR (extractul concentrat din Spirulină), ulei esenţial de mentă, muşeţel, portocală, ceai verde şi arbore de ceai. Ingredientele din compoziția sa ajută la curăţirea perfectă a dinţilor şi menţin sănătoasă cavitatea bucală.

În prezent, pe piață sunt disponibile 3 tipuri de produse pentru îngrijirea dinților: Herbal Therapy Bior, Herbal Therapy 5 Effects și Herbal Therapy Kids 1.

HERBAL THERAPY BIOR

Este o pastă de dinți cu extract din algele microscopice Spirulina Platensis (BioR): menține sănătatea dinților, are efect antimicotic și antiviral.

HERBAL THERAPY 5 EFFECTS

O pastă de dinți care oferă protecție antibacteriană completă timp de 24 de ore. Are proprietăți de înălbire a dinților și inhibă dezvoltarea bacteriilor ce cauzează formarea cariilor. Rețeta unică, obținută prin combinația cu grijă a 5 extracte sub formă de uleiuri eterice - mentă, ceai verde, portocală, arbore de ceai și mușețel - garantează o îngrijire eficientă a dinților și a gingiilor, ceea ce face această pastă de dinți ideală pentru utilizare zilnică.

HERBAL THERAPY KIDS

O pastă creată special pentru a oferi protecţie naturală şi delicată a dinţilor de lapte la copii. Extractul de mentă și cel de mușețel din conținutul pastei vor fi principalii aliați în lupta cu infecțiile cavității bucale, vor proteja dinții de carii, vor îngriji gingia și, astfel, vor asigura un zâmbet sănătos micuților pentru întreaga zi!

Beneficiile pastei de dinți HERBAL THERAPY

Pe lângă efectul principal - cel de albire a danturii - gama de paste de dinți HERBAL Therapy cu extracte 100% naturale, are efect antibacterian și antiseptic, întărește dinții și gingiile, menține respirația proaspătă timp de 24 de ore, previne formarea cariilor și depunerea petelor. Astfel vă puteți bucura de un zâmbet strălucitor în fiecare zi!

Text: Alina MATEI
Foto: Herbal Therapy

Recomandări