DRAGOBETE! Top 10 mesaje de dragoste pe care i le poţi trimite jumătăţii tale

DRAGOBETE! Top 10 mesaje de dragoste pe care i le poţi trimite jumătăţii tale

Dragobetele este o sărbătoare celebrată de români pe 24 februarie. În această zi specială a anului, îţi poţi surprinde jumătatea cu un mesaj de dragoste care să-i ajungă la inimă.

Dragobetele este o sărbătoare autohtonă a dragostei care îşi are rădăcinile în tradiţiile dacice şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii.

TOP 10 mesaje de Dragobete:

1. "Orice ai face sunt alături de tine. Sper ca toate visele tale să se împlinească. Oriunde, oricând, voi fi lângă tine dorindu-ţi dragoste şi fericire pentru că te iubesc".

2. "Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini care vor să te îmbrăţişeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine. Te iubesc!".

3. "Viaţa mea ar fi atât de haotică fără tine. Nu aş putea realiza jumătate din lucrurile de care am nevoie fără tine. Îţi mulţumesc că eşti dragostea mea".

4. "Ceea ce se îmtâmplă între noi este magic. Toţi îşi doresc să întâlnească iubirea, dar puţini au parte de o relaţie aşa de specială ca a noastră. Te iubesc!".

5. "Câteodată suntem aşa de prinşi cu micile griji cotidiene, încât uităm de lucrul cel mai important - dragostea. Te iubesc!".

6. "Îmi doresc să îţi spun cât de multe te iubesc, să te văd în fiecare zi, să-ţi ştiu bucuriile şi să-ţi alin necazurile".

7. "Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că fără tine e greu şi nu mă pot regăsi".

8. "Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!".

9. "Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine".

10. "Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa".

Sursa

Recomandări