Dragoste pe timp de criză. Sărbătorește Valentine's Day fără să cheltuiești bani

Dragoste pe timp de criză. Sărbătorește Valentine's Day fără să cheltuiești bani

Ziua Îndrăgostiților aduce cu sine nu doar fiori de iubire, ci și o nouă goană după cadouri. În aceste zile comercianții vin cu tot felul de oferte de cadouri, sunt care mai de care mai bune, astfel încât să scoată un profit frumușel.

cadou

Tuturor ne place să ne răsfățăm partenerii de cuplu cu mici cadouri sau gesturi romantice. Totuși, există și persoane care nu sunt dispuse să cheltuiască prea mult pentru cadouri, de aceea îți oferim 4 idei pentru a sărbători dragostea cu partenerul tau și a vă simți speciali și fără să cheltui bani.

Scrie-i bilețele de dragoste

Nu mai este la modă să scrii bilețele de dragoste, dar tocmai din acest motiv iubitul tău va aprecia gestul. Ia câteva postit-uri, decupează-le în formă de inimioară și scrie pe fiecare câte un motiv pentru care îți iubești partenerul de cuplu. Lipește postit-urile pe oglinda din baie, pe ușa de la frigider sau chiar pe monitorul laptopului.

138097762

Scrisoare de dragoste trimise prin poștă

Ai putea să-ți surprinzi iubitul cu o scrisoare de dragoste trimisă prin poștă, mai ales că în ultimul timp tot mai puțină lume se folosește de astfel de servicii. Este modul în care bunicii și părinții noștri își comunicau dragostea, mai ales atunci când se aflau la distanță unul de celălalt. .

Folosește rujul pentru a lăsa mesaje de dragoste

Poți lăsa pupici sau desena inimioare pe oglinda retrovizoare sau pe geamurile mașinii. Îl poți surprinde plăcut!
De asemenea, poți decora cu sărutări și inimi oglinda de la baie.

Mergeți la un concert gratis

De Valentine's Day se organizează o mulțime de concerte sau evenimente. Caută un show la care aveți intrare liberă și bucurați-vă împreună de un recital cu piese de dragoste.

Surprinde-l cu un mic dejun romantic

Un mic dejun romantic de Valentine's Day nu ar trebui să te coste niciun ban. Cu siguranță ai câteva felii de toast și două ouă. Decupează inimioare în mijlocul feliilor de pâine, așază-le în tigaie și sparge câte un ou în spațiul gol. Când va fi gata, oul va avea forma de inimă.

Poți opta și pentru o cină romantică acasă, preparată chiar de tine. Aşază masa cu tot dichisul şi îmbracă-te frumos.

sarut

O plimbare pur şi simplu

Şi dacă e frig, cu un termos de ceai şi ceva curaj puteţi să vă bucurați de o plimbare și să vă încărcați cu energie și bună dispoziție!

Un masaj erotic

Sigur i-ai mai făcut masaje. De data asta răsfaţă-l cu tot tacâmul: ulei afrodisiac, muzică, mişcări lascive, lenjerie sexy.

Spune-ne pe FACEBOOK cum ai de gând să sărbătorești Valentine's Day fără să cheltuiești bani?

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări