Ducii de Sussex, momente de tandrețe la premiera filmului "Regele Leu"

Ducii de Sussex, momente de tandrețe la premiera filmului "Regele Leu"

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la premiera filmului Regele Leu (The Lion King) în Londra. Aceasta este, de altfel, prima apariție oficială a Ducilor de Sussex după nașterea fiului lor Archie.

Legendara producție animată Disney, Regele Leu, care a fermecat în trecut milioane de copii şi nu numai, de această dată nu mai este un film de animație, ci unul în genul cinematografic numit live action, în care scenele animate sunt re-create cu ajutorul computerului. 

Pentru această apariție, Megan Markle a ales o rochie neagră de la Jason Wu, pantofi de culoare neagră Aquazzura un clutch de la Gucci și cercei de la Nikos Koulis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The royal mom wore black and diamond earrings by Greek designer @nikoskoulisjewels ??#meghanmarkle

O postare distribuită de Meghan Markle's Style File ? (@meghanmarklestylefile) pe

Așa cum ne-au obișnuit cu fiecare apariție în public, și de această dată Ducii de Sussex au fost surprinși ținându-se de mână și uitându-se afectuos unul la celălalt, comunicând și împărțind zâmbete celor prezenți.

Potrivit experților în limbajul corporal, comportamentul celor doi arată că, de la venirea pe lume a lui Archie, cei doi se iubesc mai mult ca niciodată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRH The Duke and Duchess of Sussex attended @lionking Premiere at Odeon Theatre Leicester Square on 14 July 2019. ”, a Disney Live Action remake of the classic feature film journeying to the African savanna where a future king must overcome betrayal and tragedy to assume his rightful place on Pride Rock. ---------------------------------------------------- #meghanmarkle #meghanmarklestyle #princeharry #princeharryandmeghan #dukeandduchessofsussex #duchessofsussex #fashionista #fashiondesigner #fashionmagazine #royal #britishvogue #britishroyals #vogue #voguemagazine #instyle #instylemagazine #influencer #stylish #sussexroyal #beyonce #lionking #lionkingpremiere

O postare distribuită de Joy Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) pe

 

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări