După 13 ani de muncă în Grecia, Oleg Chiralina a revenit acasă și creează bijuterii inedite!

După 13 ani de muncă în Grecia, Oleg Chiralina a revenit acasă și creează bijuterii inedite!

După 13 ani de muncă în Grecia, Oleg Chiralina, din satul Zaim, r. Căușeni, a revenit în țară și a pus bazele unei mici afaceri cu bijuterii handmade. Fără studii propriu-zise, dar cu multă dorință și niște lecții de viață învățate departe de casă, tânărul și-a creat un mic atelier de bijuterii artizanale, în care investește timp, pasiune și mult suflet.  

Oleg creează bijuterii handmade din lemn și rășină epoxidică, în stil minimalistic, dar în același timp, fin și modern. Pentru a ajunge la forma lor finită, piesele sunt tăiate, sculptate, șlefuite și modelate manual.

Unicitatea și dragostea cu care lucrează fiecare piesă sau design pe care îl creează, energia pe care o investește și reacțiile celor care îi poartă creațiile i-au redat speranța că nimic nu este imposibil dacă îți dorești foarte tare un lucru.

Fiecare bijuterie trebuie să spună o poveste, să transmită un mesaj. Iar dacă aceasta este confecționată din lemn, care e viu și are energie, atunci nu are cum să nu producă bucurie celei sau celui care o poartă. Mă inspiră tot ce este frumos, dar simplu: natura, muzica, amintirile mele. Acum lucrez la o colecție pe care o voi lansa la începutul lunii martie. Va aduce multă emoție. În general, îmi doresc să aduc ceva frumos în lume și prefer să fac acest lucru cu tot sufletul!, ne-a declarat Oleg.

Despre munca în Grecia, tânărul artizan povestește că a reprezentat o adevărată lecție de viață. 

Am trecut prin multe momente, ușoare și grele, am avut ocazia să fac tot felul de job-uri, mai plăcute și mai puțin plăcute, însă ceea ce vreau să transmit este că viața prin străini nu este deloc ușoară. A fost o adevărată lecție de viață această străinătate. În ultimii ani, am muncit într-un magazin turistic de pe insula Santorini, acum însă am decis să revin acasă și să împărtășesc din toată experiența pe care am acumulat-o în acești ani. Am revenit plin de idei, proiecte, de lucruri pe care aș vrea să le pun în practică. Mereu mi-a plăcut să experimentez, să-mi dezvolt personalitatea, precizează Oleg.

Mai multe fotografii cu bijuteriile create de Oleg Chiralina găsiți pe pagina sa de Facebook!

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări