E absolut adorabilă! Uite cum luptă această fetiță cu pofta de dulce. Plânge și explică cum o "oprește" inima să nu mănânce o brioșă!

E absolut adorabilă! Uite cum luptă această fetiță cu pofta de dulce. Plânge și explică cum o "oprește" inima să nu mănânce o brioșă!

Pe cât de nesănătoase sunt dulciurile, pe atât este de mare pofta copilului. O fetiță plânge și explică cât de mare este tentația de a mânca o brioșă, însă “inima” îi spune “stop”, pentru că acest lucru i-ar putea provoca “crăpături” când va fi mare.

Se pare, totuși, că fetița are o voință de fier și încearcă să se abțină de la dulciurile nesănătoase, chiar dacă acest lucru o face să sufere.

“Vreau pur și simplu să iau o brioșă dar inima îmi spune să nu iau… mă oprește, așa că eu nu pot să iau din cauza… eu simt că ea îmi spune stop să mănânc dulce că și așa eu mă pot îngrășa de tot. Și eu nu vreau să am crăpături când o să cresc mare. Așa că eu m-am oprit să mănânc dulce și nu-mi iau niciuna, mănânc ce-mi dă mama. Aș vrea să gust ceva de acolo, dar nu pot. Ce să fac cu inima asta? Mă roagă și tot mă roagă așa că eu o ascult”, spune ea.

Filmulețul a fost postat pe internet și a adunat sute de mii de aprecieri. Nu se știe cine este protagonista filmulețului, cret este că ar putea face cu ușurință față unei cariere în actorie!

Iat-o cât de dulce este:

Text: Alina MATEI

Recomandări