Ea a fost desemnată cea mai frumoasă basarabeancă de la Cluj

Ea a fost desemnată cea mai frumoasă basarabeancă de la Cluj

Castigatoarea “Miss Basarabia 2017” a fost desemnată o tânără în vârstă de 18 de ani, elevă în Cluj. Zinaida Grîu și-a întrecut colegele și a primit coroana celei mai frumoase basarabence care învață în Cluj Napoca.

La concursul, organizat de Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca, s-au înscris 21 dintre basarabence, însă în urma preselecției doar 6 au ajuns în finală.

Născută în satul Cuhnești, r. Glodeni, satul în care au copilărit și Alex Calancea, dar și Valentina Naforniță, Zinaida este elevă în clasa a XII-a la un liceu din Cluj, urmând ca în scurt timp să susțină examenul de Bacalaureat.

“Ador fizica, pisicile, ciocolata, cărțile și fotbalul. Sunt prietenoasă, îndrăzneață și responsabilă. Titlul câștigat îl dedic mamei mele. Ea este persoana care mi-a acordat tot sprijinul și susținerea morală de care am avut mereu nevoie”, a spus Zinaida Grîu.

Potrivit organizatorilor, ediția din acest an a fost una specială, sub genericul „Femei care inspiră”. Evenimentul a fost unul caritabil, astfel o parte din bani vor fi donați, pe 1 iunie, către proiectul „Dăruiește un zâmbet”.

Grupul de Inițiativă Basarabeană este o organizație non guvernamentală, apolitică, nonprofit, cea mai importantă entitate de reprezentare a studenților și elevilor din Republica Moldova care-și fac studiile la Cluj.

Text: Alina MATEI

Recomandări