Ediția fierbinte a excelenței: Revista ”Fashion VIP” a celebrat Femeia!

Ediția fierbinte a excelenței: Revista ”Fashion VIP” a celebrat Femeia!

Martie a început cu multă căldură și emoție, și cu un eveniment care celebrează femeia: cea de-a zecea ediție ”Femeia, eterna poveste”, organizat de revista ”Fashion VIP” pentru a aniversa luna femeii și pentru a premia femei-personalități din sfera publică ale caror performanțe sunt recunoscute la nivel național.

Festivitatea de decernare a premiilor a fost găzduită de Valentina Luchian, director al revistei ”Fashion VIP”, iar amfitrionul serii și cel care a ținut firul poveștilor și premiilor a fost Sergiu Beznițchi. 

Cele peste 120 de invitate s-au bucurat de o seară minunată la restaurantul ”Capitoles Park”, iar gazda evenimentului a avut grijă ca și de această dată să creeze cadrul perfect și atmosfera de gală pentru ”Femeia, eterna poveste”.

A fost o seară încărcată cu momente emoționante alături de cei cu care gazda a construit o relație frumoasă, ce a trecut de proba timpului. 

”Evenimentul a fost dedicat doamnelor și domnișoarelor, cele ce odată cu venirea primăverii revin în centrul atenției, fapt ce ne-a permis să facem o reverență publică în fața femeilor care au reușit să dea dovadă de pasiune, de putere de muncă și tenacitate. Vorbim de femei pe care le admirăm și prețuim”, ne-a declarat Valentina Luchian, directorul revistei ”Fashion VIP”

După cum ne-am obișnuit, de la niciun eveniment organizat de revista ”Fashion VIP” nu lipsesc momentele artistice. Atmosfera serii, încărcată de emoție, a fost destintă de interpretul Mihai Ciobanu, programul fiind condimentat și de cea a unei voci tinere, precum este Gabriel Nebunu. 

Reușita evenimentului este indiscutabilă, având în vedere că doamnele au savurat și prezentarea de modă cu cele mai noi creații ale designerului vestimentar Nadya Gudumac.  

Seara s-a încheiat, într-o notă extrem de dinamică și plină de bună-dispoziție, cu un recital susținut de trupa Akord. Așadar, o seară extrem de bogată în momente frumoase, în care invitatele au luat parte la cocktailul oferit de organizatori și au avut toate motivele să zăbovească.

Ei, poveștile serii au fost multe...

La mulți ani, dragi femei!

Iată numele femeilor premiate: 

1. Suzana Popescu 
2. Maricica Munteanu 
3. Radmila Popovici 
4. Eleonora Șaran 
5. Galina Braniște 
6. Maria Cristea 
7. Carolina Maslo 
8. Svetlana Bivol 
9. Zinaida Cerchez 
10. Zenovia Ceaicovschi 
11. Corina Hamureac 
12. Nadya Gudumac 
13. Natalita Munteanu 
14. Iuliana Poghircă 
15. Larisa Sofroni 
16. Lucia Ciobanu 
17. Liliana Palihovici 
18. Larisa Jitari 
19. Tamara Berzoi 
20. Victoria Cușnir

Mai multe poze vedeți AICI!

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări