Emisiunea ”Cine vine la noi”, într-un nou decor! ”Din 17 ianuarie vă dăm motive de bună-dizpoziţie şi relaxare”

Emisiunea ”Cine vine la noi”, într-un nou decor! ”Din 17 ianuarie vă dăm motive de bună-dizpoziţie şi relaxare”

Odată ce sărbătorile de iarnă s-au încheiat, emisiunea ”Cine vine la noi” de la TV Moldova 1 revine luni, 17 ianuarie, într-un nou decor, cu un conținut nou şi cu invitaţi pe măsură. 

Astfel, de luni și până vineri, de la 17:30 la 19:00, telespectatorii vor fi ”deconectați” de la rutina zilei și conectați la divertisment de calitate, la știri și exclusivități, sfaturi de sănătate, frumusețe, modă, subiecte din educație și cultură, dar și cele dedicate tehnologiilor care ne schimbă viața zi de zi, astfel încât după-amiezile să vă fie motiv de bună-dizpoziţie şi relaxare.

De asemenea, emisiunea va fi conectată la tot ce înseamnă rețele de socializare și interacțiunea facilă cu telespectatorii.

Prezentatoarea emisiunii, Doina Stimpovschii, își va da întâlnire cu telespectatorii TV Moldova 1 într-un decor spectaculos, cu un aer fresh și modern, în care vor păşi invitaţi speciali, printre care artiști şi personalităţi din toate domeniile.

O altă noutate este că, în noul sezon, durata emisiunii a fost extinsă la o oră și jumătate de emisie live, zilnic. 

Emisiunea ”Cine vine la noi” este realizată de producătoarele Alina Matei și Tatiana Lazăr-Cepoi, și de editorul-coordonator, Otilia Lozovanu-Culea, care și-au propus să consolideze poziţia emisiunii pe segmentul divertisment. 

Așadar, din 17 ianuarie, ne revedem cu forțe prospete și plini de inspirație! 

Recomandări