Fă-l să nu mai aibă ochi pentru alta! Cum îți păstrezi iubitul lângă tine

Fă-l să nu mai aibă ochi pentru alta! Cum îți păstrezi iubitul lângă tine

Să îl cucerești pe bărbatul care îți place poate să nu fie o provocare foarte mare. Problemele încep atunci când se instalează rutina și trebuie să îi păstrezi interesul viu, să îl faci să fie în fiecare zi atras de tine și să nu își dorească o altă parteneră.

Cum faci astfel încât partenerul tău să nu te înșele? Iată câteva idei de la specialiști în terapia de cuplu:

Încredere

Bărbaților le plac femeile care au suficientă încredere în ele, încât să nu se compare cu absolut orice femeie de pe stradă și care nu fac crize de gelozie la fiecare petrecere unde apare o altă femeie atrăgătoare. Este important într-o relație să te cunoști pe tine, să știi cât valorezi și câte ai de oferit. O femeie care are acea atitudine de tipul sunt cu tine pentru că ața vreau eu. Dacă pleci, ești singurul care are ceva de pierdut ține destul de bine la bărbați.

Fă-l să se întrebe ce urmează

Puțin mister nu strică niciodată. Nu dezvălui tot ce știi în dormitor din primele săptămâni… Păstrează câteva surprize. Inspiră-te din fotografii, reviste de modă, pentru mici scenarii pe care le poți aplica în dormitor. Bărbații sunt foarte atrași de varietate.

O surpriză neașteptată

Bărbaților le place să fie surprinși, așa că lasă-te în voia imaginației și surprinde-l din când în când. Fă-ți apariția într-un loc în care el nu credea că o să te vadă, sărută-l pasional și spune-i că îl aștepți acasă. Probabil nu va fi nevoie, fiindcă te va ajunge din urmă în câteva momente.

Flirtul

Este important să flirtezi cu partenerul tău, chiar dacă sunteți împreună de foarte mult timp. Flirtul nu e numai pentru persoanele singure, ci pentru toată lumea. Știi tu... cuvinte cu dublu înțeles, privirri lungi și languroase. Amintește-ți cum era la început și încearcă să îl faci să se simtă la fel de atras de tine ca la începuturile relației voastre.

Fii interesată de munca și de pasiunile lui

Asta înseamnă să îl întrebi mai mult decât cum a fost azi?. Înseamnă să vorbești cu el despre ce îl supără la serviciu, care sunt provocările cu care se confruntă și să îi propui eventuale soluții. Uneori, o nouă perspectivă e tocmai lucrul potrivit.

Acceptă-ți sexualitatea și nu te rușina de ea

Bărbații preferă să fie cu o femeie care este sigură pe sexualitatea ei și pe ce își dorește decât să petreacă o noapte cu un fotomodel. Așadar, lasă toate complexele deoparte când ești în pat cu iubitul tău. Acceptă-ți corpul așa cum e, micile defecte, dar și marile calități și exprimă-ți liber sentimentele, pentru că reținerile nu fac altceva decât să te priveze de plăcere și intimitate, ceea ce nu e benefic într-un cuplu armonios. Și, în plus, nu uita să comunici. Dacă nu știi ce îi place cel mai mult, întreabă-l. Dacă vrei ca el să facă ceva, spune-i. Altfel, nu aveți nicio șansă să vă simțiți bine.

Sursa

Recomandări