Fantezii sexuale pe care să i le îndeplineşti, în funcţie de zodia lui

Fantezii sexuale pe care să i le îndeplineşti, în funcţie de zodia lui

Pune-i o lesă bărbatului din Capricorn şi fă-l sclavul tău! Află ce plăceri sexuale să-i oferi iubitului tău, în funcţie de zodia lui, ca să-l duci pe culmile extazului.

Taur

Oferă-i iubitului tău senzaţia că este Stăpânul Lumii iar tu eşti sclava lui, născută pentru a-i aduce plăcere supremă.

Va fi încântat dacă eşti complet la dispoziţia lui şi îi spui că poate face ce vrea cu tine. Imaginaţia îi va exploda pur şi simplu!

Gemeni

Bărbatul tău din gemeni este un mare amator de jocuri erotice, chiar dacă nu ţi-a spus-o până acum. Adoră rolurile şi îi place să vă puneţi în pielea unor personaje care există doar în mintea lui. Cere-i să inventeze un astfel de scenariu pe care apoi să îl pui în practică alături de el. Nu uita să incluzi şi o costumaţie potrivită, pentru ca totul să pară cât mai real.

Rac

Nativul din Rac are fantezii "acute" cu sânii. Apelează la tot felul de trucuri sexuale care să-i ofere această satisfacţie. De la jocurile cu frişcă şi alte delicii pe care trebuie să le savureze de pe sânii tăi şi pâna atingerile super erotice cu sânii pe tot corpul lui, din cap şi până în picioare.

Leu

Bărbatul din leu te visează într-un costum Catwoman, o felină sălbatică şi periculoasă, care să-l provoace la "duel". Este foarte interesat de jocurile sexuale care presupun dominarea, iar dacă îi îndeplinşti astfel de fantezii, va fi în extaz!

Fecioară

Iubitul tău din zodia fecioarei adoră să fie dominat. Prin urmare, ar trebui să-l provoci la jocuri sexuale care implică legături strânse sau cătuşe şi cel puţin un bici. În ciuda obsesiei pentru curăţenie, are cu siguranţă fantezii foarte murdare...

Balanţă

Gusturile aristocrate ale nativului din balanţă trebuie satisfăcute şi în materie de sex. Îi plac jocurile sexuale în care îşi imaginează că este Prinţul iar tu Cenuşăreasa care îi va îndeplini toate dorinţele sexuale. Pune la cale scenarii erotice care îl fac să înnebunească de plăcere.

Scorpion

Când vine vorba de fantezii, se poate spune că bărbatul din scorpion le are pe toate... Este suficient să te gândeşti la cea mai arzătoare fantezie a ta şi să i-o propui şi cu siguranţă îţi va spune că asta şi-a dorit întotdeauna!

Săgetător

Oferă-i adrenalină bărbatului din zodia săgetătorului şi va fi în extaz. Iar sexul în locurile publice şi în situaţii cât mai riscante face parte din cele mai intense fantezii ale lui. Are o latură animalică, pe care vrea să o aducă la suprafaţă din când în când, chiar dacă asta înseamnă să uite total unde se află.

Capricorn

Dacă ar fi un top al nativilor dornici de a fi dominaţi până la extrem, atunci bărbatul din capricorn ar fi cu siguranţă pe primul loc. Este dispus să-ţi ofere controlul total al corpului său şi vrea să fii stăpâna lui supremă. Iar când îi pui în scenă această fantezie, nu uita să incluzi şi accesoriile necesare, precum lesa sau cătuşele.

Vărsător

Cu siguranţă ai auzit că nativii din vărsător iubesc să socializeze şi apreciază foarte mult compania oamenilor. Iar asta se aplică şi în ceea ce priveşte fanteziile sexuale... Dacă ai suficient curaj, ai putea să-i propui menage a trois sau o noapte într-un club swing. Va fi în culmea extazului!

Peşti

Sexul în apă este o fantezie permanentă pentru iubitul tău din zodia peşti. Iar asta înseamnă o gamă largă de experienţe, de la sexul sub duş, în cadă, în mare, în piscină iar lista poate continua. Important este să-ţi simtă pielea udă şi unduirile apei să-i stimuleze imaginaţia.

Berbec

Sexul sălbatic este fantezia supremă a nativului din berbec. Visează să te "târască de păr în peşteră", şi asta pentru că pornirile lui instinctuale sunt foarte puternice. Propune-i o noapte de sex vulcanic, în care fiecare să dea frâu complet imaginaţiei. Aveţi grijă, totuşi, să nu vă treziţi a doua zi cu vânătăi...

Recomandări