Fapte bune în prag de Crăciun: Clubul Internațional al Femeilor din Moldova te invită la un Târg în scop caritabil

Fapte bune în prag de Crăciun: Clubul Internațional al Femeilor din Moldova te invită la un Târg în scop caritabil

Poveștile triste merită un final fericit. Pentru a aduce un strop de fericire în sufletele celor care nu mai cred, de prea mult timp, în povești, „Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, alături de reprezentanți ai corpului diplomatic din Moldova, organizează cea de-a 22-a ediţie a „Târgului internațional de caritate 2018”.

Cadourile și gesturile frumoase îți dau întâlnire duminică, 9 decembrie 2018, la Moldexpo, este menit să adune bani pentru cinci proiecte locale, axate pe îmbunătăţirea calităţii vieţii femeilor și copiilor defavorizați, beneficiari selectați de către comitetul de granturi al „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”.

Într-o atmosferă de Crăciun, în cadrul Târgurlui vor fi puse spre vânzare diferite specialităţi şi dulciuri, precum şi băuturi, articole unice ( îmbrăcăminte, accesorii și bijuterii), decoraţiuni de Crăciun şi obiecte de artă lucrate manual, pentru toate gusturile și vârstele.

Totodată participanții vor avea ocazia să participe la o tombolă, în urma căreia vor avea ocazia să câștige premii importante, oferite de partenerii evenimentului.

La ediția de anul trecut, pentru sprijinirea femeilor și copiilor vulnerabili, a fost strânsă impresionanta sumă de 36.000 de euro.

Te așteptăm cu drag și în atmosferă de sărbătoare!

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului!

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală

Recomandări