Fiica Iuliei Timoşenko, logodită cu un cetăţean american

Fiica Iuliei Timoşenko, logodită cu un cetăţean american

Fiica fostului premier ucrainean Iulia Timoşenko, Evghenia, divorţată de primul său soţ, rockerul britanic Sean Carr, are din nou planuri de căsătorie.

Eugenia Timoshenko

Noul ales al Evgheniei Timoşenko este omul de afaceri american de origine ucraineană Artur Cecetkin. Potrivit site-ului tcn.ua, acum 15 ani Artur Cecetkin a emigrat cu familia în SUA, dar continuă să viziteze cu regularitate locurile de baştină. Tocmai în timpul unei astfel de vizite omul de afaceri a cunoscut-o pe Evghenia Timoşenko. Recent, cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia în public, luând parte la un eveniment caritabil.

Oficial, cuplul nu a confirmat zvonurile privind căsătoria, iar mătuşa Iuliei Timoşenko, Antonina Uliahina, a declarat pentru Komsomolskaia Pravda că atât timp cât nepoata sa se află în închisoare, în familie nu se planifică nicio nuntă.

Evghenia Timoşenko a fost căsătorită din 2005 cu un cetăţean britanic, liderul trupei rock Death Valley Screamers, Sean Carr. Cei doi s-au separate, însă, în noiembrie 2011. tot atunci, Iulia Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare şi obligată la plata unor despăgubiri în valoare de 190 de milioane de dolari în favoarea statului ucrainean, în urma semnării acordului cu Rusia în domeniul gazului, în 2009.

Sursa: tata.ru

Recomandări