Forbes a făcut anunțul oficial: Rihana e cea mai bogată cântăreață din lume!

Forbes a făcut anunțul oficial: Rihana e cea mai bogată cântăreață din lume!

Da, ați citit bine! Potrivit anunțului oficial făcut de oficialii revistei Forbes, Rihanna e cea mai bogată cântăreață din lume. Unii oameni sunt uimiți, pentru că se așteptau ca Madonna sau Beyonce să primească acest titlu pentru 2018. Cei de la Forbes au făcut publică cifra averii divei.

Pe numele din buletin Robyn Rihanna Fenty, celebra artistă a reușit să strângă o avere estimată la 600 de milioane de dolari, depășindu-le în acest clasament pe Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) şi Beyonce (400 de milioane de dolari), al cărei soţ, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar, relatează revista Forbes.

“Nu m-am gândit niciodată că voi câştiga atât de mulţi bani, deci o simplă cifră nu mă va face să mă opresc din activitate”, a declarat Rihanna luna trecută pentru jurnaliștii de la T Magazine, suplimentul de fashion al cotidianului The New York Times.

Cea mai mare parte din veniturile cântăreţei din Barbados provine din turneele şi vânzările sale de discuri, dar a obținut sume importante și din brandul de lenjerie intimă Savage X Fenty și a mărcii de produse de machiaj, Fenty Beauty. E foarte important de precizat că, deși acest brand a fost înființat în urmă cu 15 luni, el a generat deja o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018.

“Banii vin odată cu alte lucruri, dar eu lucrez la ceea ce îmi place, la ceea ce mă pasionează”, a adăugat artista pop-R&B, potrivit Agerpres. Sursa

Recomandări