Fotografiile care arată ce relație frumoasă avea Kobe Bryant cu soția și fiicele sale

Fotografiile care arată ce relație frumoasă avea Kobe Bryant cu soția și fiicele sale

Vestea morții baschetbalistului Kobe Bryant (41 ani) și a fiicei sale de 13 ani, Gianna, a șocat o lume întreagă. Cei doi și-au pierdut viața într-un accident de elicopter, duminică, 26 ianuarie, în Calabasas, California. În urma tragediei, și-au mai pierdut viața și alte șapte persoane.

Supranumit Black Mamba, Kobe Bryant, a fost unul dintre cei mai populari jucători de baschet din istoria NBA. Între 1996 și 2016, sportivul a jucat pentru Los Angeles Lakers, alături de care a câștigat cinci titluri de campion NBA. În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă, în 2009 și 2010 a fost cel mai bun baschetbalist al finalelor. A făcut parte din echipa NBA All-Star de 18 ori.

Kobe era căsătorit cu Vanessa Laine din 2001, alături de care avea patru fiice: Natalia Diamente, născută în ianuarie 2003, Gianna Maria-Onore, născută în mai 2006, Bianka Bella, născută în decembrie 2016 și Capri Kobe, născută în iunie 2019.

 Despre fostul sportiv se știa că obișnuiește să călătorească mult cu elicopterul personal. Într-un interviu pentru The Ringer, acordat la finalul carierei sale, în 2016, Kobe a fost întrebat: “Care e relația ta cu moartea?” El a spus: “Una confortabilă”.

“E un paradox. Nu există viață fără moarte. Nu poți avea lumină fără întuneric. Așa că accepți asta. Când a venit momentul să decid dacă ar trebui sau nu să mă retrag, a trebuit să accept acea față a morții cu care toți atleții se confruntă la un moment dat în carieră.  Așa că sunt confortabil cu ea”.

Apoi, încercând să dea un răspuns la întrebarea “Ce crezi că se întâmplă după ce mori?”, Bryant a declarat: "Nu știu…Nu știu. Dar voi ști când voi muri. Pentru mine este atât de simplu. Nu știu. Voi vedea”, a completat el atunci.

Kobe Bryant a fost singurul baschetbalist care a câștigat vreodată un Oscar

După o carieră de 20 de ani la Lakers, Bryant a cucerit și Hollywood-ul, câștigând în 2018 Oscarul pentru "Cea mai bună animație scurtmetraj". “The Black Mamba” a fost nominalizat ca producător și scenarist.

“Ce? Nu pot să-mi imaginez așa ceva. Înseamnă atât de mult că @TheAcademy l-a considerat demn de luat în seamă” a scris Kobe, pe Twitter, la acea vreme, după ce a aflat că a fost nominalizat la Oscar.

Sportivi, actori, cântăreți și fani ai sportului sunt devastați de moartea fulgerătoare a lui Kobe Bryant și a fiicei sale, Gianna. Cu toții au scris mesaje emoționante, de condoleanțe, pe rețelele de socializare. Sute de mii de ulilizatori din lumea întreagă au utilizat eticheta #ripkobebryant

Dumnezeu să te odihnească, Kobe Bryant!

În ciuda scandalurilor de infidelitate care a zguduit familia sa, (s-a zvonit că a avut peste 100 de amante), Kobe își iubea soția și fiicele. Dovada dragostei pentru familia sa a fost reflectată în mai multe fotografii pe care le-a postat legenda NBA pe rețelele de socializare.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări