Gala Premiilor VIP 2019: invitați de marcă, chemați de Valentina Luchian în lumina reflectoarelor!

Gala Premiilor VIP 2019: invitați de marcă, chemați de Valentina Luchian în lumina reflectoarelor!

La Chișinău, într-o atmosferă deosebită, a avut loc o nouă ediție a Galei Premiilor VIP 2019, eveniment în cadrul căruia sunt premiate personalitățile ce au realizări importante în domeniul lor de activitate și sunt exemple pozitive de conduită și moralitate. Totodată, evenimentul a marcat apariția pe piață a unui nou număr a revistei "Fashion VIP". Amfitrioana serii a fost, ca de fiecare dată, Valentina Luchian, directorul revistei. 

Cel mai prestigios și mai elegant eveniment cu frecvență anuală marca VIP a fost prezentat de Sergiu Beznițchi și Andrei Porubin, care au dezvăluit, de-a lungul serii, și numele celor 15 premiați. 

Un număr neașteptat de mare de personalități, variați ca domeniu de activitate -artă, afaceri, societate civilă, showbiz - au răspuns invitației organizatorilor, mulți dintre ei fiind familiarizați cu evenimentul, deja tradiție, și cu toții au fost curioși să afle cine sunt premianții din acest an.

Seara a început cu folclor autentic, printr-un recital al Ansamblului Etnofolcloric "Plăieșii", condus de un nume cu greutate în muzică, Nicolae Gribincea. Momentul artistic a deschis, astfel, decernarea premiilor, și primul trofeu al serii, în semn de recunoștință pentru cei 30 de ani de activitate - a mers chiar la "Plăieșii".  

Pe toată durata evenimentului, decernarea premiilor a alternat, într-o notă extrem de dinamică și plină de bună-dispoziție, cu muzică, bucate alese și vinuri savuroase!

Pe scenă au urcat interpreți consacrați, precum Ion Suruceanu, Igor Rusu, Gheorghe Țopa și formația Akord, dar și personalități care s-au încadrat și de data aceasta în categoria denumită de “VIP”. O parte dintre aceștea se regăsesc și în noul număr al revistei Fashion VIP. Oamenii care au învățat pe parcursul carierei lor ca emoțiile sunt constructive mereu și că în fiecare dintre noi există o infinită putere creatoare.

Iată cine sunt cei care, în 2019, au fost chemați de VIP în lumina reflectoarelor:

1. Premiul VIP de excelență în muzică - Ion Suruceanu. 

2. Premiul VIP de excelență în muzică - "Plăieșii", conducător artistic, Nicolae Gribincea.

3. Premiul VIP de excelență în literaură, pentru întreaga activitate - Andrei Strâmbeanu. 

4. Premiul VIP  de excelentță în afaceri, business-man - Boris Granaci, Medglobalfarm.  

5. Premiul VIP  de excelență în afaceri, business woman - Veronica Roșca.   

6. Premiul VIP de excelențăă în educație - Grigore Belostecinic, rectorul ASEM.

7. Premiul VIP de Excelență în medicină - Larisa Catrinici, ex-ministru al Sănătății, Directorul Institutului Oncologic.  

8. Premiul VIP de Excelență pentru întreaga activitate - Alexei Revencu. 

9. Premiul VIP de excelență în jurnalism - Gheorghe Gonța, emisiunea Puterea a patra, N4.  

10. Premiul VIP de Excelență în administrația publică locală - Valentina Casian, primăriță Strășeni.

11. Premiul VIP de Excelență în mass-media, Cea mai bună emisiune de divertisment "O seară perfectă - Rodica Țurcanu, producător tv.

12. Premiul VIP de Excelență - Igor Volnitchi, analist politic.

13. Premiul VIP de Excelență, marca anului - "Casa Rinaldi", Francesco Sanna, director general "Casa Rinaldi". 

14. Premiul VIP / Promovarea culturii vinului - Carolina și Sorin Maslo. 

15. Premiul VIP de Excelență în teatru - Petru Oistric, actor la Teatrul Național "Mihai Eminescu".

Precizăm că Gala Premiilor VIP este cel mai longeviv brand monden din Moldova, în jurul căruia a luat naștere pentru prima dată ideea de Gala de premiere a personalităților.

Lăsăm imaginile să redea fermecătoarea poveste a unei gale de succes.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări