Gelul din semințe de gutui, acid hialuronic natural. Face minuni pentru tenul tău!

Gelul din semințe de gutui, acid hialuronic natural. Face minuni pentru tenul tău!

Natura ne oferă soluții pentru aproape orice problemă și ascunde o mulțime de tratamente de înfrumusețare care s-au dovedit eficiente de-a lungul timpului. Gelul din semințe de gutui poate reprezenta un înlocuitor natural al acidului hialuronic și face minuni pentru ten atunci când este aplicat în mod constant.

Cunoscute în special pentru capacitatea lor de a întări sistemul imunitar, gutuile au o mulțime de alte proprietăți, atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe. Aceste fructe sunt bogate în vitaminele A, B, și C, dar conțin și cantități însemnate de fier, potasiu sau magneziu. În plus, gutuile sunt recunoscute pentru acțiunea lor analgezică, emoliantă, tonică şi antiinflamatorie.

Gutuia are peste 100 de proprietăți benefice pentru organism

Fie că sunt consumate în stare naturală, fie că sunt folosite pentru prepararea gemurilor sau sucurilor, gutuile sunt integrate în dieta foarte multor persoane. În timp ce fructul este de mare ajutor pentru organism, semințele de gutui fac minuni pentru ten.

Gelul din semințe de gutui se prepară rapid. Semințele trebuie puse într-un recipient, iar peste ele se toarnă apă fierbinte. Acestea se lasă la înmuiat câteva ore, timp în care compoziția se va transforma într-un gen asemănător cu acidul hialuronic.

Aplicat direct pe piele, acesta va oferi o hidratare în profunzime, o detoxifiere completă și va calma problemele existente la nivelul tenului. În plus, acest gel reușește să protejeze pielea de substanțele toxice din mediul înconjurător, ceea ce înseamnă că aceasta își va păstra strălucirea în timp, iar ridurile își vor face apariția mult mai greu. Sursa

Nectarul de gutui, un adevărat deliciu!

Recomandări