Gemenii lui Jennifer Lopez, surpriză de proporții pentru mama lor

Gemenii lui Jennifer Lopez, surpriză de proporții pentru mama lor

Gemenii lui Jennifer Lopez, Emme și Max, în vârstă de 11 ani, i-au făcut o surpriză de proporții mamei lor, chiar de ziua de naștere a acesteia.

J-Lo a dat o petrecere extravagantă, joi seară, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 50 de ani. Petrecerea a avut loc pe proprietatea Gloriei Estefan, iar artista a primit cadouri care mai de care mai uluitoare.

După ce logodnicul ei, Alex Rodriguez i-a dăruit o mașină de lux, a venit rândul copiilor lui Lopez să își surprindă mama. Eve și Max, care provind din căsătoria lui Jennifer cu Marc Anthony, au decis să facă un show de zile mari la petrecere, aceștia demonstrând că au calitățile vocale ale părinților lor.

Eve a ales să cânte „It’s A Hard-Knock Life” din filmul Annie (1977). Aceasta a cooptat câteva prietene care să o ajute cu show-ul și au avut și o mică coregrafie, asemănătoare cu cea din celebrul film.

De asemenea, Emme a mai cântat piesa „Do You Know Where You’re Going To” a Thelmei Houston Pe de altă parte, Max a optat pentru o piesă mai contemporană: „My Shot”, lansată de Hamilton în anul 2015.

La impresionanta petrecere fost invitate peste 250 de persoane, iar atmosfera a fost întreținută de Ashanti, Fat Joe, DJ Khaled și DJ Cassidy. Tortul a fost unul pe măsura petrecerii și a invitaților: de 10 etaje, acoperit de lumânări strălucitoare. Sursa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been a birthday to remember. I can truly feel the love from all of you. ❤️ Yesterday was a dream. I have watched your beautiful birthday videos and I must’ve cried 20 times. It was just another great reminder of how thankful I am for all the beauty and love I have in my life. Thank you all for being a part of this great feeling! @arod, Benny, @quayaustralia, @prettylittlething and so many more! ??? The party continues tonight!!! #itsmypartytour ?: @walik1 & @stevengomillion

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Recomandări