Gest inedit al unui cuplu de tineri căsătoriţi: au donat pentru Campania "Renaşte Moldova" în ziua nunţii

Gest inedit al unui cuplu de tineri căsătoriţi: au donat pentru Campania "Renaşte Moldova" în ziua nunţii

Doi tineri din Chişinău au ales cea mai specială zi din viaţa lor pentru a se alătura Campaniei "Renaşte Moldova". Olga şi Alexandru Andruşca au mers în ziua nunţii lor la Institutului Mamei şi Copilului şi au oferit o donaţie pentru modernizarea maternităţii.

Viitorii medici au îndemnat și pe alții să contribuie la dezvoltarea sistemului medical din Moldova

"Am decis să facem o donaţie în cadrul Campaniei "Renaşte Moldova" pentru că suntem şi noi medici începători şi cunoaştem foarte bine cât sunt de necesare condiţiile într-un spital. Vrem să îndemnăm pe toţi cei care au posibilitatea, să vină să doneze, pentru că împreună putem dezvolta sistemul medical din Republica Moldova", a spus Olga, tânăra mireasă.

Lucrările de modernizare a Institutului Mamei şi Copilului avansează într-un ritm rapid. Începerea reparaţiilor a fost posibilă cu ajutorul donaţiilor colectate în cadrul Campaniei sociale "Renaşte Moldova", căreia i s-au alăturat o serie de personalităţi, precum şi un număr mare de cetăţeni din toată ţara. Strângerea de fonduri la nivel naţional a început în aprilie anul acesta, în cadrul unui concert de caritate organizat de Fundaţia Edelweiss, patronată de către Vlad Plahotniuc. Potrivit acestuia, proiectul va continua pe parcursul unui an, până când se vor realiza reparaţiile primordiale în maternitate.

Cei care doresc să facă o donaţie pentru Institutul Mamei şi Copilului, în cadrul Campaniei "Renaşte Moldova", pot transmite un mesaj la numărul scurt 9944, disponibil în toate reţelele de telefonie mobilă. Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul oficial www.renastemoldova.md.

Sursa: dupa comunicatul de presă

Recomandări