Gesturi feminine care îi înnebunesc pe bărbați

Gesturi feminine care îi înnebunesc pe bărbați

Anumite gesturi feminine, pe care ele le fac fără să își dea seama, îi pun în dificultate pe bărbați. Aceștia se pot îndrăgosti iremediabil.

gesturi

Iată câteva gesturi feminine care înnebunesc bărbații:

1. Când treci cu mâna prin păr

Este un gest aparent banal, însă în ochii bărbaților e mai mult de atât. Femeile care se joacă cu părul inspiră grație, eleganță.

Din punct de vedere psihologic, atunci când într-o conversație o persoană își umblă prin firele de păr transmite că are nevoie de afecțiune și de protecție și că este o persoană sensibilă. După cum se știe, bărbații vor să își arate latura protectoare și se înmoaie când văd o femeie aparent neajutorată.

2. Când îți înclini capul și zâmbești

E un alt gest pe care îl faci fără să îi dai mare importanță. Bărbaților le place această mișcare deoarece inspiră senzualitate, ghidușie și deschidere din partea ta. Înclinarea capului mai semnifică și chemarea către cunoaștere și jovialitatea.

3. Când îți atingi gâtul

Psihologic vorbind, este un alt tip de comportament care denotă vulnerabilitate, sensibilitate, emoție puternică. Dacă faci asta în prezența unui bărbat și menții o distanță din cauza timidității tale, s-ar putea să îl cucerești iremediabil.

4. Când te dai cu ruj

Cu toate că mulți bărbati spun mereu că prefera femeile nemachiate, atunci când te văd dându-te cu ruj, mai ales dacă e roșu, se aprinde flacăra pasiunii instantaneu. Nu se știe dacă din cauza culorii sau a gestului în sine. Cert este că e sexy să vezi o femeie care se face frumoasă!

5. Felul în care te porți cu copiii

Bărbații sunt topiți când sesizează latura maternă a unei femei. Dacă văd o femeie jucându-se cu un copil în parc sau ieșind la plimbare cu un nepoțel sau cu nepoțica la înghețată, și-o imaginează ca pe mama copiilor lor.

Sursa

Recomandări