Gisele Bundchen, în lenjerie intimă, la puţin timp de când a născut

Gisele Bundchen, în lenjerie intimă, la puţin timp de când a născut

Cel mai bine plătit model din lume, Gisele Bundchen, (32 ani), care a născut la sfârşitul anului trecut cel de-al doilea copil, nu are încredere în altcineva care să-i promoveze cea mai recentă linie de lenjerie intimă, aşa că preferă să se dezbrace chiar ea pentru a-i face reclamă.

Modelul brazilian, fost înger al casei Victoria's Secret, îşi promovează în prezent linia de lenjerie intimă Gisele Bundchen Brazilian Intimates, motiv pentru care a postat câteva fotografii care o înfăţişează în plină formă, deşi după două naşteri, pe Instagram.

În Brazilia, colecţia de lenjerie intimă a miliardarei a fost lansată încă de acum doi ani, relatează New York Daily News, însă Gisele este convinsă că europencele o vor aprecia mai mult.

Modelul, soţie a sportivului Tom Brady, a lansat în trecut şi o colecţie de şlapi Ipamena, recent semnând un contract pentru a deveni imaginea H&M în Suedia. Gisele se află în topul Forbes al celor mai puternice femei din lume, câştigand 45 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012.

[portfolio_slideshow]

Text: Sabina Nicolaev

Recomandări