Evită să faci ASTA în pat

Evită să faci ASTA în pat

Multe dintre noi se întreabă deseori de ce flacăra iubirii nu este la fel de arzătoare în dormitor, alături de partener, după ceva vreme.

Răspunsurile pentru această întrebare sunt multe, însă potrivit psihologilor marea parte a vinei ne aparţine chiar nouă, femeilor. Aceste constatări vin în urma analizei felului în care gândeşte un bărbat în dormitor. Astfel, majoritatea bărbaţilor doresc să se simtă în pat alături de parteneră doriţi, lăudaţi şi, uneori, dominaţi.

În baza acestor observaţii, iată care sunt cele mai mari greşeli pe care le poţi face în dormitor:

Te îmbraci confortabil şi neatrăgător

Toate ne aducem aminte că la începutul relaţiei cu partenerul încercăm să ne îmbrăcăm cât se poate de sexy în momentul în care ne băgăm în pat. Din nefericire, deşi nu este mereu comod, pentru a ne stârni bărbatul este necesar să facem acest lucru destul de des. Pijamalele lălâi şi bluzele largi nu vor transmite niciun semnal de dorinţă pentru partener.

Nu iei initiaţivă

Bărbaţii doresc destul de des să fie dominaţi, de aceea ar trebui să îi dai de înţeles cât se poate de convingător că ai chef de sex. Încearcă să îi demonstrezi iubitului că îl doreşti cât se poate de des, chiar dacă nu este mereu aşa. În acest fel, va căpăta încredere în sine şi va dori să se “joace” cu tine mereu.

Critici prea mult

Bărbaţii au impresia în marea lor majoritate că au dreptate mereu. Dacă îl critici înainte să mergeţi în dormitor, să nu te aştepţi deloc la momente de tandreţe. Până şi cele mai mici critici la adresa lui, făcute înainte de o partidă de sex, îi pot tăia cheful.

Aşa că respectă aceste reguli şi evită cele mai comune greşeli pe care le poţi face în pat, pentru a avea parte de o viaţă sexuală fericită.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări