Horoscop 2019: previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 2019: previziuni pentru toate zodiile

Iată ce prezic astrele pentru 2019 în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor, pentru fiecare zodie.

Berbec

Anul 2019 se anunță a fi unul plin de împliniri pentru zodia ta și vei descoperi în horoscopul anual 2019 Berbec că astrele îți vor aduce oportunități, iubire, situații neașteptate, dar și surprize când vine vorba de finanțe.

În 2019 nu-ți fie teamă să lucrezi în echipă, chiar dacă asta înseamnă să faci câteva schimbări în planurile tale. Nativii Berbec sunt rapizi, competitivi și dinamici, însă aceste calități te pot ajuta să începi lucruri noi. În plus, îți face plăcere să îți faci mereu planuri noi, așadar începerea unor noi activități va fi de bun augur pentru tine.

Horoscop anual 2018 Berbec – dragoste
Nativii Berbec vor avea o șansă mare să găsească dragostea adevărată anul acesta. Trebuie să te analizezi și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la o relație. Dacă te afli deja într-o relație, asigură-te că îi spui partenerului tău ce îți dorești și de ce ai nevoie și, totodată, ascultă-l și tu pe el. Vei putea face mai ușor mici schimbări care te vor ajuta în relație și pe tine și pe partenerul tău.

Anul 2019 va fi unul perfect pentru a te concentra pe relații, fie că este vorba despre prietenii sau iubire. Este bine ca în acest an să ai aproape prietenii și familia, mai ales în perioada în care Mercur este retrograd.

Horoscop anual 2018 Berbec – cariera
Horoscopul anual pentru Berbec arată că dacă vei începe un proiect, rezultatele vor fi uimitoare, deoarece ești mult mai creativă în 2019. Așadar, simte-te liberă să te exprimi așa cum vrei la job-ul sau afaceerea ta. Este bine să ai un parter sau o întreagă echipă cu care să lucrezi. Totodată, este momentul să ceri ajutorul colegilor tăi atunci când simți că lucrurile nu sunt chiar așa cum ți-ai dori.

Încă de la începutul anului vei fi dispusă să depui foarte mult efort și este posibil chiar să începi un nou job de la sfârșitul lunii aprilie.

Horoscop anual 2019 Berbec – bani
Anul 2019 este perfect pentru a avea grijă de situația ta financiară. Vei avea un an destul de plin, însă dacă vei avea timp, este indicat să începi să te gândești mai bine ce investiții este bine să faci și ce lucruri pot aștepta o amânare. Dacă vrei să obții un împrumut care te va ajuta în timp să ai mai mult succes, este momentul să aplici pentru asta. Totodată, este un an în care este bine să faci și achiziții imobiliare, însă asta înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă în privința cheltuielilor, pe care este posibil să le împarți și cu alte persoane din a doua jumătate a anului.

Horoscop anual 2019 Berbec – sănătate
Potrivit astrelor, vei începe anul 2019 cu o energie surprinzătoare și te vei simți foarte bine. Faptul că te simți suficient de odihnită și puternică îți dă și mai mult optimism. Vei avea pe parcursul anului o energie bună atât fizic, cât și psihic, iar acest lucru te va ajuta din plin pe toate planurile.

Taur

În 2019 astrele au pregătit un an minunat pentru Taur, plin de realizări și momente fericite. Te vei bucura alături de cei dragi de numeroase bucurii, deoarece va fi o posibilitate foarte mare să primești o promovare la locul de muncă sau să obții un profit bun din afacerea ta.

Totodată, vei avea ocazia să studiezi lucruri care te-au fascinat dintotdeauna, având astfel posibilitatea de a evolua. Va fi un an bun și pe plan personal deoarece relația cu familia se îmbunătăți. Vei trece printr-o perioadă liniștită pe care n-ai mai trăit-o de mult timp. Te vei bucura de pace, bunăstare în cuplu și este posibil să îți schimbi statutul, o căsătorie fiind prevăzută de astre în acest an.

Horoscop anual 2019 Taur – dragoste
În 2019 vei avea parte de îmbunătățiri pe plan sentimental, mai ales în lunile august-septembrie. Persoanele singure vor începe noi relații, însă este bine să ai grijă de modul în care acționezi. Taurii vor avea relații pasionale, însă este posibil să ai parte și de probleme, așadar este bine să fii precaută când vine vorba despre persoanele în care ai încredere.

Încearcă să nu fii impulsivă și află ce își dorește și partenerul tău de la tine. După primele trei luni ale anului vor apărea mai multe griji în relația ta, însă le poți depăși mulțumită abordării tale optimiste. Atitudinea este cea care te ajută să lămurești totul repede în relația de cuplu, însă trebuie să ai grijă să nu te învinovățești pentru orice lucru care nu funcționează perfect.

Horoscop anual 2019 Taur – carieră
Anul 2019 va fi unul fantastic pentru Tauri din punct de vedere al carierei. Nativii acestei zodii sunt foarte pasionați și muncesc mult pentru a se asigura că obțin ceea ce își propun, iar acest lucru le asigură de cele mai multe ori succesul. Vei avea un mediu de lucru pozitiv și sănătos alături de colegii tăi, iar eforturile tale vor fi recunoscute în companie. În timpul lunilor martie și aprilie vei primi chiar mai multă apreciere decât te-ai aștepta.

Totodată, există șansa să apară schimbări pentru tine în plan profesional. Poate fi vorba despre o promovare sau de o schimbare completă a locului de muncă.

Horoscop anual 2019 Taur – bani
Statusul financiar al nativilor Taur va fi unul bun în general în 2019. Dacă ai datorii, vei reuși anul acesta să le achiți. Cu toate acestea, îți va fi destul de greu să respecți planurile făcute pentru bugetul pe acest an. Pe la jumătatea anului, se pare că vei întâmpina câteva greutăți financiare, motiv pentru care este bine să îți adaptezi puțin stilul de viață.

Dacă vei fi atentă la cheltuieli și vei face economii, vei reuși să treci ușor peste cele câteva luni mai dificile. În plus, este bine să iei decizii înțelepte care te vor ajuta să economisești bani și în viitor și gândește-te bine înainte de a face o achiziție impresionantă sau un nou împrumut. Totodată, dacă vrei să îi ajuți pe cei din jur, încearcă să o faci în limita bugetului tău.

Horoscop anual 2019 Taur – sănătate
Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor în 2019, altfel vor avea probleme serioase. În lunile de primăvară este posibil să te confrunți cu afecțiuni mai severe, pentru care trebuie să mergi la medic. Având în vedere că prima jumătatea a anului va fi destul de dificilă din punct de vedere al sănătății, este recomandat să fii mai precaută decât de obicei în alegerile alimentare pe care le faci.

Nu uita că ai nevoie și de odihnă, așadar nu trebuie să neglijezi acest aspect. Încearcă să meditezi pentru a te relaxa și încearcă să faci să mai mult sport, deoarece îți va îmbunătăți complet starea de spirit.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea un an plin, mai ales la nivel profesional. În 2019, Gemenii vor avea parte de succes, fie că este vorba despre noi strategii, schimbarea statusului social sau începerea unei noi afaceri. Având în vedere că aceste persoane sunt perseverente, este imposibil să nu reușească să obțină lucruri impresionante.

Deși pe parcurs vor apărea câteva provocări, cu o atitudine potrivită nativii Gemeni pot reuși să treacă peste orice. Cu toate acestea, ei nu vor obține ceea ce își propun dacă nu investesc timp și energie într-un mod corespunzător.

Horoscop anual 2019 Gemeni – dragoste
În ceea ce privește dragostea și relațiile, nativii Gemeni care sunt deja într-o relație vor trece prin perioade dificile și asta deoarece de cele mai multe ori își vor concentra atenția asupra carierei și ascensiunii profesionale și nu asupra partenerului. În unele cazuri acest lucru ar putea însemna și sfârșitul relației, însă astrele au pregătit și perioade mai bune pentru această zodie.

Gemenii vor fi mai înțelegători cu membrii familiei, care îi vor îndrăgi la fel de mult în continuare. În aprilie și mai este perioada perfectă pentru conversații importante cu partenerul, iar în mai și iunie vor apărea schimbări importante. Sfârșitul verii este cel care ar putea aduce o separare pentru nativii Gemeni,

Pentru nativii singuri, problemele în dragoste s-ar putea sfârși în martie, așadar dacă ești singură noul an ți-ar putea aduce vești bune.

Horoscop anual 2019 Gemeni – cariera
Anul 2019 este unul surprinzător de bun în carieră pentru Gemeni. Aceștia vor avea în sfârșit șansa să își urmeze planurile și visele, precum și să lanseze o afacere, dacă își doresc cu adevărat asta. Dacă vor avea această oportunitate, având în vedere aptitudinile Gemenilor, ei vor reuși să creeze un lucru foarte bun.

Pentru cei care nu sunt fericiți cu locul lor de muncă, ar putea fi momentul să caute ceva nou și mai plăcut, care le va aduce mai multă satisfacție. Cel mai bine este să te gândești la asta în perioada ianuarie-aprilie și, dacă vrei cu adevărat să o faci, perioada dintre mai și iunie este cea mai potrivită, deoarece te vei simți mai încrezătoare și vei avea mai multe șanse să găsești job-ul perfect.

Dacă ți se pare foarte dificil să începi o nouă afacere sau un proiect, gândește-te doar că este un lucru normal, însă dacă depui suficient efort va merita.

Horoscop anual 2019 Gemeni – bani
Gemenii sunt determinați anul acesta să aibă succes, iar acest lucru se va vedea automat și în plan financiar. Banii și lucrurile materiale sunt ceea ce Gemenii își doresc cel mai mult, așadar este normal să depună mult efort pentru a obține asta. În 2019 nativii acestei zodii sunt hotărâți să aibă o situație materială mai bună.

Efortul pe care îl depun merită în final, 2019 fiind un an bun din punct de vedere financiar. Faima și câștigurile vor fi ale lor și, deși vor apărea mici probleme pe parcurs, totul se va rezolva.

Horoscop anual 2019 Gemeni – sănătate
Deși 2019 ar putea fi un an foarte bun din multe puncte de vedere, când vine vorba despre sănătatea nativilor Gemeni este posibil să apară probleme, mai ales în prima jumătate a anului.

Vor apărea dificultați atât în plan fizic, cât și mental, deoarece te vei lupta cu anxietatea și instabilitatea emoțională. În lunile de iarnă este posibil să te confrunți și cu o răceala, așadar este de preferat să eviți călătoriile. Lucrurile devin mai bune în a doua jumătate a anului, când vei avea parte de o perioadă fără probleme de sănătate, vei fi plină de energie și atitudinea ta îi va surprinde pe cei din jur într-un mod plăcut.

Este bine ca pe întreg parcursul anului să faci mult sport. Nu trebuie să mergi zilnic la sală, însă poți alerga, înota, orice activitate care îți place cu adevărat. În plus, pentru a te asigura că sănătatea ta este bună, este indicat să ai grijă la alimentație.

Rac

Anul 2019 va fi unul liniștit în general pentru nativii Rac. Aceștia își doresc întotdeauna să facă cât mai multe lucruri, iar comportamentul lor nu se va schimba în noul an. Cu toate acestea, Racii vor reuși în acest mod să simplifice totul în jurul lor. Aceștia se vor dovedi a fi un real sprijin pentru familie și prieteni. Este o perioadă perfectă pentru nativul Rac pentru a se dezvolta în plan spiritual și personal. În ceea ce privește relațiile, va trebui să te adaptezi, dacă îți dorești să îți păstrezi relațiile din prezent.

Horoscop anual 2019 Rac – dragoste
Este posibil ca multe relații pe care le ai în prezent în viața ta să se încheie în anul următor. Aceste separări și distanțări sunt dorința ta, deoarece simți că nu toate persoanele din jurul tău sunt potrivite pentru tine.

Anul 2019 va fi memorabil pentru tine din punct de vedere al dragostei. Ești o persoană emotivă, iar acest lucru se va vedea din plin anul viitor. Vei fi mai pozitivă în privința problemelor legate de partenerul tău și vei fi mai interesată să îți cunoști drepturile. Îți vei dori să vezi îmbunătățiri în viața amoroasă, deoarece vei încerca să rezolvi problemele într-un mod practic. Totodată, vei simți nevoia să comunici constant cu partenerul tău și vei înțelege mai ușor sentimentele lui pe parcursul anului. Astfel, legătura dintre voi se va consolida, iar dacă ai o relație la distanță, aceasta ar putea rezista cu brio anului 2019.

Horoscop anual 2019 Rac – carieră
Anul 2019 cere schimbări majore dacă îți dorești să avansezi în carieră. Trebuie să îți modifici ideile și obiectivele și să încerci să le respecți. Este bine să îți urmezi intuiția, dar în același timp este bine să te pregătești mereu citind cât mai mult. Fii atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău și încearcă să înveți cât mai multe. Prima jumătate a anului ți-ar putea aduce o schimbare de carieră, dacă îți dorești cu adevărat asta. Este bine să îți faci un plan pe care îl urmezi îndeaproape.

 

Schimbările importante din carieră se vor observa în a doua jumătate a anului 2019, când modul în care lucrezi se va schimba complet. Vei încerca să fii mai practică și să te concentrezi pe carieră în locul vieții personale, iar acest lucru ți-ar putea aduce ceea ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop anual 2019 Rac – bani
Pe parcursul anului 2019 nativii Rac vor avea o situație financiară destul de bună. Pe măsură ce lunile trec însă, vei simți o presiune în acest domeniu. Asigură-te că îți creezi economii și că ai grijă de ele în anul următor. Este bine să respecți bugetul pe care ți-l creezi, să renunți la acele plăceri „nevinovate” și să economisești cât de mult poți.

Vor apărea mai multe oportunități de a câștiga sume mai mari de bani, însă ar trebui să te asiguri că va fi o soluție sigură, de viitor. La jumătatea anului vor apărea mai multe cheltuieli pentru casă, însă a doua jumătate a anului va fi mai bună pentru tine. Investițiile pe termen lung îți vor aduce sume importante în acest an.

Horoscop anual 2019 Rac – sănătate
Anul 2019 începe cu probleme de sănătate pentru nativii Rac, însă în lunile următoare îți vei reveni, iar starea ta generală se va îmbunătăți. Va fi un an destul de liniștit pentru tine și acest lucru ar trebui să fie suficient. Încearcă să ai o dietă echilibrată și să renunți la obiceiurile mai puțin sănătoase.

Cel mai bine este să îți asculți corpul, deoarece îți va trimite semnale atunci când vor apărea probleme. Este indicat să încerci să practici meditația sau să încerci să îți creezi un program de exerciții fizice care te vor ajuta să te menții în forma în noul an. Vei avea perioade în care vei fi lipsită de energie, însă cu puțin efort (prin alimentație și sport) te vei simți rapid mai bine.

Leu

Pentru nativii din zodia Leu, anul 2019 va fi unul prosper mai ales în dragoste și carieră. Cele mai mari interese pe care le ai în acest an sunt comunicarea, aspectul financiar și cel intelectual, creativitatea și spiritualitatea.

Ești în căutarea unei conexiuni profunde cu partenerul tău, veți trece prin câteva transformări, aspirând din ce în ce mai mult la persoanele care vă doriți să fiți. Dacă sunteți singuri, atrage-ți în jurul vostru persoane care au aceleași interese. Stresul în privința situației financiare se diminuează, ești mult mai relaxată iar oportunitățile continuă să apară.

Horoscop Anual 2019 Leu – dragoste
Împlinirile continuă pentru nativii zodiei Leu și în dragoste, 2019 fiind un an în care relația voastră va deveni mult mai intimă, atât la nivel psihic, cât și fizic, iar dragostea și afecțiunea vor deveni chiar mai intense decât până acum. Atitudinea ta va fi una predominant pozitivă în toate aspectele.

Evită conflictele cât de mult poți și concentrează-te pe comunicarea eficientă din relație. Controlează-ți temperamentul și rezolvați-vă neînțelegerile într-o manieră cât se poate de calmă.

Horoscop Anual 2019 Leu – carieră
În 2019, vei avea parte de un an optimist și foarte activ, iar starea ta încrezătoare și entuziastă se va reflecta la locul de muncă. Deși anul acesta nu a fost prea darnic cu tine, în 2019 vei observa o schimbare drastică, semnificativă. Performanța ta va avea o influență pozitivă asupra poziției pe care o ocupi în companie și a încrederii de sine.

Eforturile pe care le depui, devotamentul și energia pe care le simți, te vor ambiționa să-ți atingi cele mai râvnite obiective. Dedicarea la locul de muncă nu va trece neobservată de către superiorii tăi, astrele indicând chiar o posibilă schimbare de carieră.

Horoscop Anual 2019 Leu – bani
Statutul financiar este stabil, nu vei fi stresată din această cauză, deoarece vei avea surse multiple de finanțare și vei câștiga suficient de mulți bani încât să trăiești o viață confortabilă. Având în vedere că banii vor veni din mai multe părți, ai posibilitatea de a economisi o sumă considerabilă. Acest lucru se va întâmpla, bineînțeles, dacă nu îi vei cheltui fără limite. 2019 va fi un an bun și prosper pentru investiții, iar orice demers în acest plan se va materializa în a doua jumătate a anului.

Horoscop Anual 2019 Leu – sănătate
Nu te vei confrunta cu probleme majore de sănătate la începutul anului, însă trebuie să acorzi atenție bolilor virale. Trebuie să fii precaută și să previi orice problemă de sănătate fizică sau psihică. Deși sănătatea nu va reprezenta o problemă în perioada martie-mai, s-ar putea înrăutăți în luna iunie, ca mai apoi să se îmbunătățească în iulie-august. În decembrie este foarte posibil ca tu sau tatăl tău să fiți bolnavi, așa că ai grijă atât de tine, cât și de cei din jur, și încearcă să urmezi un program prin care să faci exerciții fizice și yoga pe tot parcursul anului.

Fecioară

În 2019, nativii din zodia Fecioară vor avea parte de o situație financiară mai bună, însă în privința carierei lucrurile variază – vei pierde câteva oportunități în această perioadă, însă vei câștiga o reputație mult mai bună la locul de muncă datorită abilităților de comunicare pe care le deții.

De asemenea, vei fi nevoită să călătorești în scop de afaceri și să faci față mai multor provocări. Vei acorda mai multă atenție celor din jur, iar dacă intervii într-un conflict în cadrul familiei, ignoră argumentele și încearcă să fii stăpână pe situație.

Horoscop anual 2019 Fecioară – dragoste
În privința vieții amoroase, vei avea parte de situații destul de diverse, în care vei experimenta atât dezamăgire, cât și împliniri. La începutul anului, vei avea de înfruntat câteva provocări în acest plan, pe parcurs urmând ca circumstanțele să se îmbunătățească. Păstrează-ți calmul și nu răspunde cu agresivitate comentariilor deranjante, pentru a nu înrăutăți situația.

Anul 2019 vă întărește conexiunea, iar compatibilitatea dintre voi va deveni mult mai evidentă. Dacă întâmpinați conflicte, rezolvați-le cu dragoste și răbdare. Lunile iunie și decembrie îți vor oferi momente incredibile alături de persoana iubită. Dacă nu ești într-o relație, te vei îndrăgosti profund.

Horoscop anual 2019 Fecioară – carieră
În acest an, vei avea parte de situații diverse în ceea ce privește cariera. Vor interveni multe ocazii în care vei fi nemulțumită de situația ta profesională, însă vei cunoaște succesul în multe alte împrejurimi. Abilitățile tale de comunicare încep să dea roade și la locul de muncă, iar colegii încep să te observe și să te aprecieze din ce în ce mai mult.

Există o posibilitate foarte mare ca salariul să-ți fie mărit, iar dacă deții o afacere, aceasta va prospera din punct de vedere financiar. Amintește-ți să nu te lași doborâtă dacă așteptările tale nu se ridică la nivelul la care speri, trebuie doar să muncești din greu pentru ceea ce îți dorești. Nu-ți pierde răbdarea și adoptă o atitudine optimistă.

Horoscop anual 2019 Fecioară – bani
În 2019, situația financiară ți se va îmbunătăți, și vei simți acest lucru chiar de la începutul anului. În perioada iunie-octombrie sunt șanse mari să primești finanțare din mai multe surse, însă, în același timp, vor crește și cheltuielile, așa că, trebuie să fii precaută. Ți se ivesc câteva șanse de promovare sau chiar de începerea propriilor afaceri, partea materială dezvoltându-se considerabil.

Horoscop anual 2019 Fecioară – sănătate
La începutul anului vei fi dinamică și vei încerca să faci cât mai multe lucruri, însă în perioada februarie-aprilie starea de sănătate nu va fi tocmai perfectă, digestia fiind un factor important în acest caz. Asigură-te că locurile în care mănânci sunt perfect igienice. De asemenea, vei simți presiune la locul de muncă, iar oboseala va începe să-ți pună stăpânire pe întregul corp.

Încearcă să dormi mai devreme în această perioadă, mai ales când au loc schimbările de temperatură. Ia în considerare meditația și yoga, vei observa cum starea ta se va îmbunătăți considerabil. Te va ajuta să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Păstrează o alimentație corectă și nu fă excese, mai ales de alcool.

Balanţă

Potrivit horoscopului, anul 2019 va fi unul productiv pentru persoanele din zodia Balanță din mai multe puncte de vedere. Veți avea parte de rezultate foarte bune în carieră, educație și în sectorul economic. În același timp, relațiile din familie și dragoste vor fi la fel de satisfăcătoare. Datorită ideilor tale inovatoare, există posibilitatea unei promovări la locul de muncă.

În acest an, asigură-te că îți duci la bun sfârșit proiectele fără a cere ajutorul colegilor, pentru că, în final, vei putea fi dezamăgită de rezultat. De asemenea, se ivesc multe oportunități pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. În perioada ianuarie-februarie ai putea avea câteva conflicte în viața de cuplu, de aceea, cel mai bine este să-ți păstrezi calmul și să nu reacționezi nervos.

Horoscop anual 2019 Balanță – dragoste
Anul 2019 este un an benefic și din punct de vedere al relațiilor. Vei cunoaște pe cineva nou și veți începe o relație în care, în sfârșit, vei simți că nu trebuie să depui un efort considerabil pentru a fi iubită. Bineînțeles, ca în orice relație, vei avea parte de tensiuni și dezamăgire, dar le vei gestiona cu succes. Nu pune presiune pe partener, fii directă cu el și nu te arăta prea încrezătoare încă de la început.

Așa că, dacă ești în căutarea unui partener care să-ți împărtășească măcar o parte din pasiunile pe care le ai, în 2019 vei cunoaște o persoană care îți va oferi înțelegerea și dragostea de care ai nevoie.

Horoscop anual 2019 Balanță – carieră
Nativii din zodia Balanță vor avea rezultate foarte bune în ceea ce privește cariera. După luna martie, ideile tale vor fi apreciate și îți vor aduce succesul la care speri de mult timp. În următoarea perioadă ai putea fi promovată, iar situația ta financiară se va îmbunătăți considerabil.

Abilitatea de a comunica foarte eficient îți va aduce satisfacții în plan professional. Dacă ești în căutarea unui job, există șanse nu doar să-l găsești, ci să și faci ceea ce îți place. Intervin numeroase oportunități de călătorie în scop de serviciu, așa că trăiește fiecare moment la intensitate maximă!

Horoscop anual 2019 Balanță – bani
Potrivit horoscopului din anul 2019, persoanele au așteptări foarte mari de la nativii din zodia Balanță. Veți obține o mărire de salariu sau veți câștiga o sumă considerabilă dintr-o sursă neașteptată. În 2019 ai parte de multe oportunități pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, în special în lunile mai, august și decembrie.

Deși acest sector este bine dezvoltat în anul care urmează, evită să faci investiții în afaceri care nu prezintă o siguranță. Nu te aventura în decizii care s-ar putea întoarce în dezavantajul tău. De asemenea, primești susținere și din partea familiei.

Horoscop anual 2019 Balanță – sănătate
În acest an, starea ta de sănătate este destul de bună. Vei începe să faci mai mult sport, vei merge la sală și vei participa la cursuri de yoga, deoarece vei simți câteva tensiuni mintale în luna ianuarie. În ceea ce privește ritmul de lucru, vei face mult mai multe activități care te vor suprasolicita, așa că îndeplinește-ți atribuțiile pe rând și cu răbdare, pentru a evita o perioadă foarte stresantă.

Adoptă un stil de viață mai sănătos pentru a te menține în formă. În lunile noiembrie și decembrie te-ai putea confrunta cu tuse și răceală, așa că acordă mai multă atenție factorilor de risc în acest interval.

Scorpion

Anul 2019 îți aduce multă fericire și prosperitate, se ivesc noi oportunități în carieră, iar situația ta financiară se îmbunătățește considerabil. Cele mai prospere luni în privința carierei sunt august și septembrie. Deși situația financiară te va lua prin surprindere, fiind chiar mai bună decât te-ai aștepta, vei experimenta și câteva situații mai puțin plăcute.

Ești tentată să cheltuiești foarte mult, ceea ce va putea crea o mică problemă financiară. Trebuie să-ți monitorizezi cheltuielile și să te asiguri că nu cheltuiești mai mult decât îți poți permite. Dacă nu ești căsătorită, anul 2019 îți aduce prosperitate și în această zonă. Vei petrece mai mult timp alături de persoana iubită. Respectă-ți atribuțiile familiale și responsabilitățile, pentru că cei dragi au mari așteptări de la voi.

Horoscop anual 2019 Scorpion – dragoste
În noul an vei petrece mai multe momente romantice alături de partener, iar relația dintre voi doi va deveni mai puternică. Dacă ești necăsătorită, există mari șanse ca în acest an să ți se ofere mult așteptatul inel. Cele mai favorabile luni ale anului în ceea ce privește dragostea vor fi aprilie și mai. Ar putea apărea câteva neînțelegeri în ianuarie sau martie, așa că este important să ai încredere în partener și să rezolvați orice fel de argumente cu mult calm. Dacă sunteți încă la început, ai răbdare și nu îți oferi încrederea prea repede.

Horoscop anual 2019 Scorpion – carieră
Anul va fi favorabil în ceea ce privește cariera, vei face multe progrese în plan profesional și te vei strădui să avansezi pe un post mult mai bun. Eforturile pe care le depui nu vor rămâne nerăsplătite; se ivesc multe oportunități pentru a călători în scop de serviciu și te vei bucura de fiecare moment. Superiorii tăi îți vor recunoaște meritele. Deși vor părea bucuroși pentru tine, nu ar trebui să ai prea mare încredere în colegi, unii dintre ei vor fi invidioși pe succesul tău, încercând chiar să-și asume creditul pentru ideile tale. Stai departe de bârfe cât de mult poți și încearcă să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop anual 2019 Scorpion – bani
În privința banilor, rezultatele financiare vor varia în anul următor. Vor exista câteva momente în care vei cheltui mult prea mult, de aceea trebuie să fii foarte atentă la lucrurile pe care le cumperi. Încearcă să nu mai irosești bani pe obiecte care nu îți sunt necesare. În perioada martie-aprilie vei câștiga o sumă de bani dintr-o sursă necunoscută. Iar în luna septembrie, se va întâmpla, imprevizibil, același lucru. Evită jocurile de noroc sau orice activitate care poate fi o sursă rapidă de făcut bani. În perioadele dificile vei încerca să te împrumuți de la alte persoane. Încearcă să ții sub control cheltuielile și să economisești bani pentru a nu ajunge în situații neplăcute.

Horoscop anual 2019 Scorpion – sănătate
În 2019, trebuie să ai foarte mare grijă de sănătatea ta. Pentru a evita orice problemă de sănătate, stabilește-ți un program de exerciții fizice pe care să-l respecți și menține-ți viața activă. De asemenea, trezește-te devreme și mergi la culcare devreme. Evită mesele grele în timpul nopții, menține-ți o dietă echilibrată și stai departe de fast-food cât de mult poți. În perioada octombrie-noiembrie vei avea o imunitate scăzută. În caz de orice problemă medicală, mergi la un consult. Ignorând orice boală care pare minoră, poți suporta consecințe nedorite.

Săgetător

Viața nativilor Săgetător va trece prin numeroase schimbări în 2019 și din acest motiv se recomandă multă atenție și o analizare în profunzime a tuturor deciziilor importante. Poate va fi nevoie să faci unele compromisuri, însă astrele îți sunt favorabile și vor atrage de partea ta norocul și faima. 2019 este un bun moment pentru a stabili relații cât mai bune cu cei din jur și în special cu autoritățile.

O mai mare atenție trebuie să o acorzi domeniului amoros, în special dacă ești implicată într-o relație aflată la început. Vei fi pusă în situații care te vor face să înțelegi mai bine propria persoană, propriile sentimente și lucrurile care îți pot influența viața pentru o perioadă lungă de acum înainte.

Horoscop anual 2019 Săgetător – dragoste
În ceea ce privește dragostea, nativii Săgetător vor avea o evoluție fără multe turbulențe în 2019. Va exista înțelegere în cuplu și Săgetătorii vor reuși să își consolideze relația. Pentru unii nativi însă, 2019 va însemna finalul unei relații nefericite, în schimb pentru alții poate aduce dragostea mult visată.

Dacă ești deja într-o relație, pe tot parcursul anului, sentimentele și pasiunea față de partener vor crește și partenerul tău va simți la fel. Între lunile martie și iunie există multe șanse ca relațiile să se concretizeze într-o căsătorie. Trebuie să fii însă atentă la tot ce înseamnă promisiuni false. Relațiile pot fi foarte intense, însă deciziile importante trebuie luate cu mintea, nu cu inima.

Horoscop anual 2019 Săgetător – carieră
Anul 2019 nu aduce nativilor Săgetător prea multe probleme pe plan profesional, în special datorită pozițiilor favorabile ale planetelor. Ambițiile și aspirațiile tale te vor ajuta cu siguranță să evoluezi profesional. Te vei bucura de măriri de salariu, concedii, recunoașterea meritelor tale și numeroase succese în domeniul în care activezi.

Totuși, nu trebuie să te bazezi doar pe astre și eventual pe noroc. Este foarte important să păstrezi relații cordiale cu autoritățile, șefii și colegii de la birou. Vei observa faptul că diplomația și tactul vor face minuni pentru cariera ta. Vor apărea și situații complicate din când în când și vor necesita toată energia ta pentru a le putea depăși.

Horoscop anual 2019 Săgetător – bani
Domeniul financiar este unul încărcat de succes în acest an. Chiar dacă ai de achitat credite sau datorii, parcă nu vei mai simți aceeași încordare și aceeași presiune. Optimismul tău este la cote maxime și poate din acest motiv vei reuși să treci mai ușor prin orice furtună financiară care ți-ar putea apărea în cale. Pentru a avea o situație financiară stabilă, nu ar fi rău să cauți și alte surse de venit. Cea mai dificilă lună din punct de vedere financiar va fi noiembrie, însă îți vei reveni rapid.

Horoscop anual 2019 Săgetător – sănătate
Energia nativilor Săgetător va fi la cote maxime în 2019. Cu toate acestea, o dietă sănătoasă și practicarea constantă a unui sport sunt necesare dacă vrei să eviți orice problemă care ar putea apărea pe parcursul anului. Se recomandă evitarea alimentelor bogate în grăsimi deoarece sistemul digestiv s-ar putea să îți facă unele probleme. Evită pe cât posibil un stil de viață sedentar. Încearcă să reduci și nivelul de stres pentru a-ți putea controla pornirile nervoase care te pot afecta negativ din toate punctele de vedere.

Capricorn

Se anunță un an foarte bun pentru această zodie și vei descoperi în horoscopul anual 2019 Capricorn că astrele îți vor aduce pace, dragoste, oportunități, dar și bani. Însă va trebui să lupți pentru fiecare dintre ele. Vei avea multe dificultăți de depășit, însă vei învăța multe lecții care îți vor fi de ajutor și în viitor. Este momentul în care trebuie să iei unele decizii care îți vor influența viața, mulți ani de acum înainte.

Horoscop anual 2019 Capricorn – dragoste
În 2019, nativii Capricorn își vor putea îmbunătăți calitatea vieții amoroase. Este momentul să fii mai apropiată de partener și vei vedea că și el îți va răspunde cu același nivel de afecțiune. Totuși, acest aspect necesită multe compromisiuni și reanalizări ale relației tale, însă la nivel minor.

Nativii care nu sunt încă implicați într-o relație au șansa de a-și găsi jumătatea, iar cei care au deja o relație vor găsi timpul pentru a discuta serios despre viitor, dar și despre aspectele mai puțin plăcute ale unui parteneriat amoros. Cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont sunt: comunicarea, gesturile afective și renunțarea la secrete. Acestea vor contribui din plin la succesul relației tale.

Horoscop anual 2019 Capricorn – carieră
Domeniul carieră va fi unul plin de satisfacții pentru nativii Capricorn. Vor exista câteva piedici, probleme la locul de muncă, însă le vei depăși cu multă muncă și perseverență. Eforturile tale vor fi pe deplin răsplătite, așa că niciodată nu vei simți că muncești prea mult, dar degeaba.

Comunicarea va fi cheia succesului și vei avea în Jupiter un aliat de nădejde. Cei mai avantajați vor fi nativii care lucrează în domenii artistice, vânzări sau comerț. Te poți aștepta și la promovări, însă spre finalul anului.

Horoscop anual 2019 Capricorn – bani
Pe nativii Capricorn îi așteaptă un an norocos atât din punct de vedere financiar, cât și material. Vei resimți stabilitate pe plan financiar pe tot parcursul anului. În plus, există mari șanse ca unele surse neașteptate de venit să apară exact atunci când te aștepți mai puțin.

Poate din acest motiv vei avea tendința de a cheltui mai mult și pe lucruri aparent neimportante. Ar trebui să încerci să stai departe de aceste achiziții impulsive pentru a nu-ți afecta veniturile, dar și pentru că în acest mod chiar vei reuși să economisești. Finalul anului te va găsi într-o poziție excelentă pe plan financiar și îți vei putea permite acea vacanță la care ai visat întregul an.

Horoscop anual 2019 Capricorn – sănătate
Starea generală de sănătate a nativilor Capricorn va fi excelentă pe tot parcursul anului. Deși Uranus te influențează negativ și te face mai predispusă la diverse probleme de sănătate, vei avea alături pe Jupiter care te va proteja de toate problemele majore și complicații ce ar putea apărea. Nivelul tău de energie va fi la cote maxime și acest lucru te face mai deschisă către aventură. Nu ignora dietele, orice corp are nevoie de o pauză de la excesele culinare. Meditația se va dovedi a fi cea mai bună metodă de a scăpa de stres.

Vărsător

Anul 2019 va fi unul excepțional pentru nativii Vărsător. Vei avea numeroase oportunități profesionale, ceea ce va duce și la îmbunătățirea considerabilă a situației financiare. Pot apărea promovări sau chiar oferte noi care să te ajute să avansezi pe plan profesional.

Aceleași vești bune sunt și la capitolul sănătate, vei fi într-o stare excelentă atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nici viața sentimentală nu va fi afectată negativ. Vei avea parte de numeroase momente de bucurie și fericire alături de familie și de toți cei dragi, care te vor susține pe toate planurile.

Horoscop anual 2019 Vărsător – dragoste
Viața amoroasă va avea parte de îmbunătățiri relative față de 2018. Începutul anului nu este cel mai bun pentru nativii Vărsător și lucrurile vor oscila între pozitiv și negativ până la finalul lunii martie. Nu face promisiuni pe care nu le poți respecta și încearcă să construiești o relație bazată pe încredere reciprocă. Uneori ai tendința de a-ți pierde încrederea în partener și acest lucru duce relația voastră într-o zonă confuză. Dacă există probleme sau conflicte, nu amâna discutarea lor.

Cele mai benefice luni pentru viața ta sentimentală sunt aprilie, noiembrie și decembrie. Dacă vrei ca relația să se transforme într-o căsătorie, aceste luni sunt cele mai propice pentru a face pași în această direcție. Vei trăi momente memorabile alături de persoana iubită, iar relația voastră va deveni mai puternică decât oricând. Nu uita că sinceritatea este cea mai bună metodă prin care puteți avea o relație fericită.

Pentru nativii Vărsător căsătoriți, 2019 va fi un an special, însă lunile martie și aprilie pot aduce câteva provocări și conflicte. Discutați-le cu calm, chiar dacă uneori ai senzația că partenerul nu te mai înțelege și ești dezamăgită de comportamentul lui. Încearcă să acorzi puțină atenție și nevoilor lui pentru că o căsătorie se bazează pe respect, înțelegere și susținere reciprocă.

Horoscop anual 2019 Vărsător – carieră
Se anunță un an excelent pentru cariera ta. Te vei bucura de succes în profesie și în afaceri. Este momentul să faci acei pași importanți care te vor ajuta să-ți dezvolți cariera. Datorită deciziilor inspirate pe care le iei, vei avea parte de oportunități profesionale cu care nu te vei mai întâlni în curând.

Te vei bucura de aprecierea colegilor și a șefilor însă trebuie să fii atentă și să nu lași acest succes și laudele să îți influențeze comportamentul și profesionalismul. Dacă lucrezi pe cont propriu, lunile ianuarie, august și decembrie vor fi cele mai benefice. În schimb, în iulie și septembrie, trebui să te ții departe de investiții, discuții în contradictoriu sau speculații financiare.

Horoscop anual 2019 Vărsător – bani
Succesul din viața profesională vine la pachet și cu beneficii financiare considerabile. În plus, vei și reuși să economisești, lucru care este o premieră pentru tine. Vei vedea această îmbunătățire pe plan financiar începând cu luna martie și ar putea să apară mai multe surse de venit, unele la care nici nu visai.

Cele mai profitabile luni vor fi aprilie, noiembrie și decembrie, în special prima săptămână a fiecărei luni. Dacă ai propria afacere, vei reuși să obții profit din aproape fiecare contract pe care îl vei semna. Totuși, trebuie să ții cont de un lucru important: succesul nu vine fără muncă. Nu te aștepta ca banii să apară fără ca tu să muncești, cu atât mai mult dacă vrei să obții profit. De asemenea, nu te grăbi să cheltuiești tot ceea ce câștigi – investește înțelept!

Horoscop anual 2019 Vărsător – sănătate
Sănătatea este foarte importantă pentru fiecare dintre noi și în acest an nativii Vărsător au motive de bucurie. 2019 vine cu o stare excelentă de sănătate, pe toate planurile. Vei fi energică, plină de entuziasm și vitalitate, ceea ce îți va oferi încredere în propria persoană pentru a duce la bun sfârșit toate lucrurile pe care ți le-ai propus.

Mici probleme de sănătate ar putea să apară ocazional, însă nimic care să te îngrijoreze cu adevărat. Cu toate acestea, ar trebui să apelezi la un doctor atunci când simți că ceva nu este în regulă cu organismul tău. Nu uita de mișcare! Pentru a-ți păstra starea de sănătate la cote optime, se recomandă să faci sport în mod constant. Un abonament la o sală de fitness ar putea fi cea mai bună alegere pentru tine. În plus, un orar constant de somn te va ajuta să te simți mereu în cea mai bună formă.

Pești

2019 va fi un an minunat pentru nativii Pești. Vei avea succes în viața profesională, ai putea să îți găsești un job pe care să îl adori și care să te împlinească sufletește. Câteva dificultăți ar putea apărea pe plan financiar, însă datorită naturii tale muncitoare le vei putea depăși. Evită riscurile inutile pentru a te feri de orice dezamăgiri bănești.

Viața de familie va cunoaște atât urcușuri, cât și coborâșuri. Ar putea apărea diverse discute din cauza lipsei de compatibilitate dintre membrii familiei. Dacă ești căsătorită, 2019 va fi un an foarte special pentru tine. Dacă nu ai făcut încă acest pas, atunci ar putea apărea diverse dispute cu partenerul, certuri care pot duce chiar și la despărțire.

Horoscop anual 2019 Pești – dragoste
2019 va fi un an cu rezultate mixte în ceea ce privește viața amoroasă. Ai putea trece prin momente confuze, îți vei pune multe întrebări cu privire la relația pe care o ai. Pot exista certuri, unele destul de intense ce ar putea conduce chiar și la despărțire. Cele mai agitate perioade pentru viața ta sentimentală sunt primele trei luni ale anului. Numeroase neînțelegeri, unele minore, vor conduce la discuții aprinse.

Dacă ești într-o relație aflată la început, nu ar trebui să te grăbești din punct de vedere sexual până când nu vei fi sigură de adevăratele tale sentimente.

Dacă ești singură și speri ca în 2019 să își găsești jumătatea, astrele vor fi de partea ta. Mai mult chiar, iubirea ar putea apărea fie la locul de muncă, fie chiar în cercul de prieteni. Trebuie doar să știi ce cauți pentru că vor exista mai multe oportunități pe acest plan. Acționează numai după ce analizezi situația și îți poți da seama dacă aveți sau nu lucruri în comun.

Horoscop anual 2019 Pești – carieră
Se anunță un an excelent din punct de vedere profesional pentru nativii Pești. Este o perioadă benefică pentru toate aspectele vieții profesionale. Ai putea obține o avansare, mai ales ținând cont de faptul că ești considerată un angajat de încredere și muncitor. Cele mai propice luni pentru o schimbare benefică în carieră sunt primele 3 luni ale anului. Îți vor aduce mai mult respect din partea colegilor și recunoașterea eforturilor tale profesionale.

Nici ultimele trei luni ale anului nu sunt de neglijat, ba din contră. Trebuie să fii pregătită să profiți din plin de avantajele și oportunitățile care ți se pot ivi în cale. Ai o dorință aprigă de a învăța pentru a reuși să evoluezi profesional. Lunile de vară sunt mai provocatoare pentru cariera ta și ar trebui să te ții departe de activități care își pot afecta negativ imaginea pe care o ai la job. Ține-te departe de bârfe, de certuri inutile și discuții în contradictoriu.

2019 este și un moment benefic pentru cei care doresc să pună bazele unei afaceri. Toate acestea se datorează faptului că ești o persoană muncitoare, curajoasă, perseverentă și care nu se teme să își asume unele riscuri.

Horoscop anual 2019 Pești – bani
În 2019 pot apărea câteva probleme financiare, din acest motiv ar trebui să fii mai atentă la capitolul finanțe. Gândește-te de două ori înainte de a risca pe acest plan, deoarece ar putea conduce la pierderi financiare substanțiale. Chiar dacă se anunță un an benefic din punct de vedere al veniturilor, ar trebui să știi că și cheltuielile vor crește considerabil. Din acest motiv trebuie să ai grijă să menții o balanță între venituri și cheltuieli.

Cele mai benefice luni din punct de vedere financiar sunt februarie și decembrie, iar la polul opus se află august și noiembrie. Nu trebuie să te încrezi în sfaturile financiare pe care le primești de la cei din jur, cel mai bun aliat al tău este propria intuiție.

Horoscop anual 2019 Pești – sănătate
Nativii Pești trebuie să aibă mai multă grijă de starea lor de sănătate. Puțină atenție în plus la simptomele minore ar putea să te scutească de probleme majore în viitor. În plus, nu ar strica dacă ai practica yoga, ai face mai multe exerciții fizice sau ai frecventa o sală de fitness. Nu trebui să îți neglijezi dieta, dar nici odihna. Ar fi recomandat să îți creezi o rutină a somnului. Meditația te va ajuta să ai o stare constantă de bine și să scapi de stres.

Câteva probleme de sănătate ar putea apărea în lunile ianuarie, martie și septembrie și pot avea legătură cu dieta pe care ai adoptat-o până acum. Din acest motiv, chiar și pentru cea mai mică problemă apărută, este recomandat să mergi la doctor. Nu neglija și nu amâna situațiile care pot apărea în special atunci când ești în vacanță.

Recomandări