Horoscopul banilor în luna septembrie

Horoscopul banilor în luna septembrie

Toamna se numără… banii. Chiar dacă mulți nativi au rămas faliți după o vară plină de evenimente, se pare că luna septembrie vine cu noroc și bogăție pentru fiecare în parte.

Berbec

Ai pus deoparte o sumă de bani care să te ajute să îți acoperi cheltuielile când te întorci în vacanță. Și bine ai făcut, căci prietenii tăi nu ți-au urmat exempul și sunt plini de datorii.

Taur

S-ar putea ca un apropiat sau o rudă să îți ceară împrumut o sumă de bani, dar dacă nu ai încredere în persoana respectivă, ar fi mai bine să o refuzi. Nu de alta, dar nici tu nu stai atât de bine cu banii și e posibil să ai foarte mare nevoie de ei.

Gemeni

Ai cheltuit în vacanțe o sumă importantă de bani, iar acum încerci să faci economii la sânge. Mai ai ceva de așteptat până la salariu, așa că încearcă să fii cât mai econom. Cu împrumuturi nu vei ieși din criză.

Rac

Ai bani cât să trăiești până la Crăciun cu mâncăruri bune și ieșiri în oraș pe măsură. Dacă îți permiți atât de multe, încearcă măcar să fii mai discretă și să nu îți dezvălui opulența la tot pasul. Multe persoane te invidiază deja.

Leu

Ai avut o vară plină de cheltuieli iar situația ta financiară a avut de suferit. În septembrie, va fi greu să te redresezi, dar nu imposibil. Trebuie să fii hotărâtă atunci când decizi să economisești și să înveți să mai spui și „nu“.

Fecioară

Ai tot strâns bani de vacanțe, dar nu ai reușit să te bucuri de ei prea mult. Fie au interve nit lucruri neprevăzute, fie nu ești obișnuită cu un stil de viață extravagant. Continuă să îți faci reserve pentru că vei avea mare nevoie de ele.

Balanță

Mai ai mult de muncă la capitolul bani, mai ales acum când ai decis să îți schimbi locuința sau locul de muncă. Alegerile pe care le faci îți vor influența puterea financiară, așa că înainte de a lua o decizie, consultă un prieten.

 

Scorpion

Nu ești obișnuită cu bani puțini și vrei, mai mult ca niciodată, să muncești din răsputeri pentru a-ți împlini idealurile. Lucru care nu poate fi decât de lăudat, căci după muncă, va veni și răsplata.

Săgetător

Banii nu contează pentru tine atât de mult, ci mai degrabă sănătatea și pacea în familie. De-a lungul timpului, ți-ai dat seama că banii nu te fac fericită, ci mai degrabă îți creează conflicte cu partenerul sau cei apropiați.

Capricorn

După o vacanță luxoasă, a venit timpul să te întorci la muncă și să lucrezi la depozitul tău de finanțe. Se anunță o iarnă plină de neprevăzut, așa că economiile sunt cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Vărsător

Cheltuielile casei te cam depășesc așa că ar fi bine să apelezi și la partenerul de viață. Trebuie să contribuie și el cu câte ceva, chiar dacă nu se descurcă la fel de bine ca tine. Asta dacă nu vreți să riscați să fiți dați afară din chirie.

Pești

Dacă familia ta te roagă să o împrumuți cu bani, ajut-o cât poți de mult, căci îți va întoarce fapta înzecit. Nu uita de cei mai în vârstă, care îți vor mulțumi că ai grijă de ei.

Sursa

Recomandări