Horoscopul lunii aprilie 2017

Horoscopul lunii aprilie 2017

În luna aprilie, nativele din zodia Berbec se află într-o lună a extremelor, iar nativele din Fecioară au parte de multă afecțiune și momente romantice. Află ce spun zodiile despre dragoste și despre cei apropiaţi în aprilie.

horoscop

Berbec 
SENTIMENTE: Luna aceasta este una a extremelor, pentru tine. Dacă te afli într-o relație, lucrurile vor fi destul de radicale. Există posibilități mari ca legătura să se concretizeze cu o căsătorie sau cel puțin cu o logodnă, dar există șanse la fel de mari să se producă o ruptură definitivă, dacă relația nu este solidă.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Urmează o perioadă agitată, în care vei încerca să rezolvi cât mai multe lucruri. Ai multă energie și te poți gândi la parteneriate noi, la un job nou sau la locuri inedite de vizitat. În a doua parte a lunii vei deveni mai pragmatică și te vei concentra mai mult pe cum poți să faci bani.

Taur
SENTIMENTE: Relațiile de iubire vor fi serios puse la încercare. Este o lună cu trăsnete și tunete, în care va fi destul de greu să găsești puțină armonie sau înțelegere din partea partenerul tău. Doar relațiile foarte stabile vor rezista. Cele nesudate vor avea de suferit.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Activitățile care au legătură cu viața profesională sunt pe primul plan, cel puțin în primele trei săptămâni din lună. Folosește-te de această perioadă pentru a-ți crește capitalul de imagine și pentru a-ți îndeplini dorințe neobișnuite, pe care doar tu le știi.

Gemeni 
SENTIMENTE: Înarmează-te cu răbdare. S-ar putea să nu fie cele mai bune zile din an pentru tine, dar încearcă să tratezi totul cu calm. Pot fi multe diferențe de opinie între tine și partenerul tău. Nu e sfârșitul lumii, dacă privești cu relaxare toate lucrurile care urmează să vină. Oricât de neplăcute ar fi, și ele fac parte din viață.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Relațiile de prietenie și parteneriatele vor fi puse la încercare. Până la finalul lunii îți vei da seama pe cine poți să contezi și pe cine nu, în cine poți să ai încredere și în cine nu. Și la birou vor interveni schimbări semnificative.

Rac 
SENTIMENTE: Comunicarea este esențială luna aceasta pentru a face relațiile de iubire să funcționeze. Chiar dacă există diferențe de opinie sau divergențe, este foarte important să le discutați, pentru a elimina frustrările și pentru a putea merge mai departe, împreună.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Vor ieși la iveală frustrările din relațiile cu oamenii mai în vârstă din familia ta. Discută cu cărțile pe masă toate nemulțumirile. Există șanse destul de mari să te reorientezi spre un alt loc de muncă, dacă ești nemulțumită sau să te reprofilezi, în cadrul aceleiași instituții.

Leu 
SENTIMENTE: Ești avidă de iubire și tinzi să grăbești lucrurile în relația în care ești. Nu este tocmai indicat să încerci să sari etapele firești ale unei relații, dacă vrei ca aceasta să dureze. Sunt favorizate legăturile cu persoane din alte țări sau de altă naționalitate.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Șarmul tău social și stilul tău extrovertit îți atrag multe prietenii. În aprilie te vei dedica în totalitate carierei și vei avea succes în toate acțiunile care merg în această direcție. Atenție la felul în care manageriezi conflictele.

Fecioară 
SENTIMENTE: Ești una dintre norocoasele de luna aceasta. Ai parte de multă afecțiune, de călătorii romantice și de momente care readuc intimitatea în cuplul din care faci parte. Există armonie pe tot parcursul lunii, dar ultima săptămână din aprilie atinge un punct culminant.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Este o lună ideală pentru a călători și a da mai multă importanță intereselor academice. Poate vrei să te perfecționezi într-un domeniu sau măcar să citești o carte nouă. Fă-ți timp pentru dezvolarea ta personală.

Balanță 
SENTIMENTE: În aprilie voi ieși la iveală toate punctele slabe ale relației în care te afli. În final, în cele mai multe dintre cazuri, relația va câștiga de pe urma acestor incertitudini care vor fi puse pe tapet. Nu este un moment bun pentru a planifica o sarcină.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ești foarte activă, în toate domeniile. Ceea ce trebuie să faci este să jonglezi cu problemele de la job, cu așteptările familiei și cu timpul pentru tine. La muncă vei reuși să închei niște contracte noi, dar să pierzi altele. Într-un fel, este luna echilibrelor, pentru tine.

Scorpion 
SENTIMENTE: În aprilie poți întâlni pe cineva care să-ți placă într-un mediu influent. Dragostea nu stă prea departe de tine, orice ai face. Iar dacă te afli într-o căsătorie, intimitatea pe care o împărtășiți vă poate face să vă gândiți la un nou membru în familie.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Nu ești foarte preocupată de carieră. Ai chef să stai cu familia, să-ți reamenajezi dormitorul, să pictezi, să te ocupi de lucruri care-ți îmbogățesc viața. Cu toate acestea, dacă îți cauți un job care să ți se potrivească, e foarte posibil ca luna aceasta să-l găsești.

Săgetător
SENTIMENTE: Nu este un moment propice pentru a te implica în relații, sperând că o să se transforme în ceva serios. Pur și simplu renunță la așteptări, cel puțin pentru o vreme. Vei avea parte de multă distracție în acest fel. Relațiile cu familia ar putea deveni tensionate, fii pregătită să faci compromisuri.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Îți dorești să stai mai mult pe lângă casă, să te ocupi de tot felul de activități domestice, dar și de tine. Fii deschisă oportunităților de colaborare și ia în calcul sfaturile celor din jur. Sunt de bun augur.

Capricorn 
SENTIMENTE: Relațiile solide vor rezista lunii aprilie, însă cele mai puțin închegate, se vor destrăma. Te poți și căsători, la fel de bine cum, dacă ești căsătorită, poți divorța. Și pentru tine este o lună a extremelor. Dar…se anunță multe petreceri în familie.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Dacă reușești să fii propria ta șefă, dar și să asculți de alții, vei avea mult de câștigat, în toate privințele. Pur și simplu vor veni momente în care este foarte bine să te concentrezi pe inițiativa personală și să te gândești la ambițiile pe care le ai, și alte momente, în care va trebui să fii flexibilă și să admiți că nu poți să le știi pe toate.

Vărsător 
SENTIMENTE: Dacă reușești să rezolvi conflictele din interiorul relației, poți să eviți rupturi definitive. Nu te pripi să iei decizii, și nu reacționa sub impulsul nervilor. Este o perioadă care necesită mai multă atenție. Dar dacă reușești s-o depășești, lucrurile vor merge înspre bine.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Pentru tine este foarte important să lucrezi la obiectivele tale personale și să nu ții cont de vocile din jurul tău. Ia decizii fără să te consulți cu nimeni, bazate pe ceea ce simți și ceea ce-ți dorești. Este foarte posibil să optezi pentru un loc de muncă mai puțin stresant, care să-ți permită să petreci mai mult timp în familie.

Pești 
SENTIMENTE: Lucrurile nu merg foarte bine la capitolul acesta, cel puțin nu în prima parte a lunii. Oricum nici nu ești foarte interesată de relații amoroase. Te obsedează mai curând tot felul de rezolvări financiare și parteneriate care ar putea să-ți aducă beneficii materiale.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ai putea să-ți dai seama, în aprilie, că vrei să te apuci să studiezi un domeniu nou. Sau că tot ce-ai învățat până acum nu-ți mai folosește, și vrei să te specializezi în ceva cu totul diferit. Este o lună a schimbărilor, și multe dintre ele au legătură cu partea financiară, și mai puțin cu relațiile interumane.

Sursa

Recomandări