Horoscopul lunii aprilie 2019

Horoscopul lunii aprilie 2019

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principalele previziuni din horoscopul lunii aprilie 2019.

Berbec

Promisiunile făcute propriei persoane la început de nou an prind contur abia acum. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul acestei luni te vei afla mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Taur

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași captivată de tot felul de detalii care îți hrănesc orgoliul. Marte și Uranus fac echipă perfectă când vine vorba de romantism. Pentru tine, luna aprilie va fi prima din an în care vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui.

Gemeni

Tot ce te interesează în perioada următoare este să te re-ndrăgostești de propria viață. Pui accent pe dezvoltarea personală, pe propriul echilibru fizic, dar mai ales psihic, și pe tot ce are legătură cu familia. Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi.

Rac

Obiectivul pentru această lună este să finalizezi la timp tot ce ți-ai propus să faci în plan profesional. Chiar dacă drumul pare a fi anevoios, niciodată nu ai ajuns să-ți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu. Un context favorabil pentru relația personală te va ajuta să îți redescoperi partenerul.

Leu

Performanțele pe care le ai în minte se află acum doar în faza incipientă. Dacă nu vei pune în aplicare tot ceea ce gândești, nu vei reuși să ajungi acolo unde visezi. Parteneriatele de care ai parte în plan profesional îți oferă cadrul perfect pentru a lucra cu propriile idei. Cei din jur au încredere în tine. Ai parte de susținere necondiționată.

Fecioară

Cuvântul în jurul căruia vei gravita pe parcursul întregii luni este disciplina. Chiar dacă tot ceea ce trăiești va fi resimțit la fel de intens ca până acum, îți dai seama că modul în care integrezi întâmplările de care ai parte este unul mai matur și echilibrat. Indiferent de statusul relațional în care te afli, ai nevoie să ieși și să cunoști oameni noi.

Balanță

În perioada următoare vei avea parte de sprijin necondiționat din partea unor persoane din viața ta. Asta îți oferă șansa să faci lucrurile așa cum îți dorești. Vei avea timp pentru tine, pentru familie, carieră și totul ți se va părea mai „ușor de cuprins”. În raport cu anumite relații de prietenie, pregătește-te să ieși din zona de confort.

Scorpion

Pe parcursul lunii aprilie, astrele te vor invita să te odihnești. Starea de calm în care ți se va derula propria viață îți oferă oportunitatea de a medita și analiza modul în care ai ales să faci lucrurile de-a lungul vieții. Totul în jurul tău este relativ. După o perioadă destul de lungă în care ai încercat să disimulezi anumite emoții, în sfârșit te vei lăsa condusă de ceea ce simți.

Săgetător

Pe parcursul zilelor următoare e important să-ți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. Chiar dacă ai parte de multe oportunități, trebuie să „citești” starea lucrurilor și să iei cea bună decizie pentru familia ta. Ești o fire strategică, dar atunci când nu deții toate informațiile, lucrurile pot fi extrem de înșelătoare.

Capricorn

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să-ți proiectezi noi obiective. În plan personal, te grăbești să iei decizii, de orice fel, doar pentru a-ți susține poziția în fața partenerului. Acesta din urmă nu înțelege modalitatea în care tu alegi să acționezi, iar conflictele vor fi inevitabile.

Vărsător

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți e dificil să le accesezi. Ai nevoie de timp pentru tine și propriile nevoi. Familia devine prioritară. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți. Toate noile tabieturi sănătoase pe care ți le impui aduc beneficii evidente în viața ta.

Pești

Hotărârile profesionale pe care ți le dorești pentru această lună de primăvară încep să prindă contur. Chiar dacă modul tău de acțiune este haotic pe alocuri, toți pașii pe care îi faci te apropie și mai mult de reușită. Viața ta socială începe să fie mult mai activă în zilele următoare și chiar aveai foarte mare nevoie de socializare. Sursa

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii aprilie 2019?

Recomandări