Horoscopul lunii aprilie 2020

Horoscopul lunii aprilie 2020

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii aprilie 2020.

BERBEC 

Ești o fire intuitivă și asta te ajută să ieși la momentul potrivit din multe conflicte. Nimeni nu are capacitatea să schimbe lumea. Trebuie să accepți acest adevăr incontestabil. Pe parcursul acestei luni vei încerca să te ghidezi doar după propriile nevoi. Îți dorești să reintri în echilibru în raport cu propriul sine. Ai de „cărat” un bagaj emoțional mult prea greoi, iar ancorele emoționale pe care le ai nu par să te ajute în acest sens.

TAUR 

Pasiunea pentru tot ce faci și obiectivele migălos creionate sunt principalele atuuri profesionale. Pașii mici și consecvenți te ghidează spre un real succes în carieră. Aprilie te va ajuta să acționezi conform planurilor. Familia nu va fi principalul susținător, va fi dureros să te confrunți cu judecata venită din partea celor dragi.

GEMENI 

Chiar dacă de la începutul lunii roiesc în jurul tău tot felul de propuneri profesionale, nu vei acționa concret în nici o direcție. Nu te simți pregătită pentru schimbare. Este confortabil să rămâi ancorată într-o anumită stare de confort și nu te minți în acest sens. Faptul că accepți realitatea te va ajuta să acționezi în direcția propriului bine.

RAC 

Luna aceasta te întâmpină cu un sentiment intens de ușurare. Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund. Reușești să te „eliberezi” de un mare bagaj emoțional și noua identitate te va ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă. Pe parcursul acestei luni, te vei „reinventa”.

LEU 

Cauți cu o oarecare disperare resurse emoționale în tot ceea ce te înconjoară, iar asta face din tine o persoană destul de intruzivă. Destinațiile drumurilor pe care le parcurgi nu se prezintă totdeauna așa cum ți-ai dori. Ceva cu adevărat special va avea loc spre finele lunii aprilie, atunci când toate astrele vor lua o poziție retrogradă.

FECIOARĂ 

Alegerile în plan personal sunt de obicei greșite. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează și din punct de vedere psihic. Trăiești o perioadă de confuzie. Te apropii și te retragi din mai multe relații importante. Nu ești sigură pe ceea ce îți dorești. Acțiunile tale au repercusiuni și asupra celor din jur.

BALANȚĂ

Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Câteva obiective nedefinite care te tot „bântuie” îți captează cu totul atenția pe parcursul acestei luni. Sunt persoane în jur care reușesc să îți „zdruncine” starea de bine prin ceea ce zic sau fac. Asta se întâmplă doar pentru că tu le oferi această putere.

SCORPION

Uranus se „subordonează” lui Marte din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți totul la nivel personal. Veștile bune în plan profesional te ajută să faci lucrurile într-o manieră total neconvențională. Încrederea pe care o capeți în tine te ghidează. Este posibil ca pe alocuri să fii înțeleasă greșit de anumite persoane, dar nu alegi să te explici.

SĂGETATOR 

Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Abilitatea de a fi lider pare să îți fie pusă la încercare. Familia nu mai este pentru tine un punct de referință atunci când faci alegeri. Bunăstarea celor dragi este un obiectiv în sine pentru tine.

CAPRICORN 

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale pe parcursul lunii aprilie. Te lași captivată de o stare de deznădejde. Totul ți se prezintă în nuanțe de gri. Toți te-au dezamăgit sau consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi.

VĂRSĂTOR

Atunci când vine vorba de carieră sau proiecte profesionale, ești prima persoană care pune cărțile pe față. Deși comportamentul tău nu este acceptat de cei din jur, nu îți dorești să te explici. În mai multe momente din perioada următoare vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Profită de aceste experiențe revelatoare!

PEȘTI 

Echilibrul tău interior este tulburat de energia planetelor. Evenimentele de care ai parte adaugă un plus de agitație, iar tu te simți mai singură ca oricând. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta nu pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie sigură. Cu toate astea, este de preferat să ceri și sfatul unei persoane avizate.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii aprilie 2020?

Sursa

Recomandări