Horoscopul lunii august 2017

Horoscopul lunii august 2017

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna august!

Berbec 

Dragoste
Luna august este una de o importanță majoră pentru tine din punct de vedere sentimental. Ai toate șansele să trăiești clipe de neuitat, indiferent dacă ești într-o relație sau te afli în căutarea marii iubiri. Astrele sunt de partea ta, iar nivelul atracției tale crește semnificativ. Profită de această perioadă benefică pentru viața ta amoroasă.

Bani
În această lună nu stai deloc rău cu banii. Este o perioadă în care te poți bucura de un succes major, o reușită în plan profesional sau în cel de afaceri care îți va aduce în mod sigur mai mulți bani. Ai acum oportunitatea de a te pune în valoare, de a-ți demonstra calitățile și abilitățile în fața superiorilor sau a colaboratorilor.

Sănătate
Ai un tonus foarte bun și debordezi de energie în luna august. Dar va trebui să gândești puțin în perspectivă și să-ți faci câteva analize de rutină, care să te asigure că sănătatea ta este la cote maxime. De asemenea, trebuie să ții sub control atent unele probleme de sănătate mai vechi sau unele slăbiciuni cu care te confrunți adesea. Le vei estompa semnificativ în acest fel.

Taur

Dragoste
Această lună te va obliga să faci o introspecție și să te gândești la ceea ce ar trebui să schimbi în viața ta sentimentală. Ai parte de întâmplări care te pun pe gânduri și te fac să te întrebi dacă nu cumva este cazul să aduci unele schimbări în viața ta de cuplu sau în abordarea față de persoanele de sex opus. În orice caz, este o lună în care ai ceva de învățat.

Bani
Se anunță o perioadă foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar. Ai multă energie pe care o investești în viața profesională, la locul de muncă, în afaceri sau chiar în unele investiții. Oricum ai alege să folosești acest exces de energie, în mod clar eforturile depuse vor da roade. Vei câștiga mai mulți bani și chiar ai șansa de a descoperi o oportunitate excelentă de a câștiga mai mult.

Sănătate
Nu te confrunți cu probleme de sănătate în luna august, dar nici nu poți spune că te simți excelent. Îți faci multe griji în ceea ce privește viața ta personală, iat asta te poate destabiliza. Nu ești obișnuită cu stările de instabilitate, neliniște și agitație, și din păcate ești nevoită să le trăiești. Toate acestea îți vor afecta liniștea interioară.

Gemeni

Dragoste
Nu se anunță schimbări semnificative pentru tine în plan amoros pentru luna august. Relația cu persoana iubiă rămâne una stabilă, deși s-ar putea să fie presărată pe alocuri cu unlele neînțelegeri și mici conflicte. Dar tu și partenerul de viață vă comportați ca o echipă, fiind concentrați asupra unor scopuri comune pe care trebuie neapărat să le realizați. Dacă ești în căutarea unei perechi, ai șanse mari să o găsești luna aceasta.

Bani
Norocul este de partea ta din punct de vedere financiar în această ultimă lună de vară. Ai șansa de a primi mai mulți bani decât ai fi sperat. Nici viața profesional per ansamblu nu este sub aspecte negative. Deși trebuie să muncești mai mult pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile, reușești totuși să-ți pui talentul, abilitățile și inteligența în valoare.

Sănătate
Nu ai probleme majore de sănătate luna aceasta, dar riști totuși să te simți mai slăbită ca de obicei. Te poți confrunta cu stări de nervozitate și iritabilitate, care îți pot aduce neplăceri în viața de familie sau în relația cu colegii de muncă. Încearcă să reduci consumul de băuturi și alimente care accentuează aceste stări de agitație, așa cum sunt cafeaua sau sucurile care conțin cofeină.

Rac

Dragoste
Luna august se va dovedi a fi una dintre cele mai bune pentru tine din punct de vedere amoros. Astrele par să0și fi dat mâna pentru a te ajuta să ai parte de unele momente extrem de frumoase alături de persoana iubită. Ești și mai drăgăstoasă ca de obicei, iar ca într-un cerc vicios pozitiv, asta atrage și mai multă afecțiune din partea jumătății tale. În cazul în care ești singură, atracția sporită de care dai dovadă în această lună te poate ajuta să găsești persoana potrivită.

Bani
Te gândești să faci unele schimbări menite să-ți îmbunătățească situația financiară și, din fericire, acestea chiar dau roade. Ești concentrată pe scopul clar de a face mai mulți bani și astrele te vor susține în acest demers. Nu este cazul, însă, să faci schimbări radicale sau investiții riscate pentru că nu vei avea șanse mari de reușită dacă iei decizii pripite.

Sănătate
Este recomandat să ții sub control toate aspectele legate de sănătate în această lună, în special în prima parte a ei. Încearcă să îți găsești un echilibru, să ai un stil de viață mai organizat, dar și să-ți faci unele analize și investigații de rutină. Te poți confrunta cu unele situații neprevăzute în ceea ce privește sănătatea și este mai bine să fii prudentă decât să regreți.

Leu

Dragoste
Pasiunea atinge cote maxime pentru nativii din zodia Leu în luna august. Ești plină de energie, ai chef de viață și arzi de nerăbdare să obții ceea ce îți dorești. Dacă ai făcut o pasiune ascunsă pentru cineva, vei avea cu siguranță îndrăznela să faci primul pas, fără să te gândești prea mult la consecințe. Îți place să flirtezi la orice pas, iar această tentație îți poate aduce unele momente tensionate în cuplu, dacă ai deja o relație stabilă.

Bani
Ai și mai multă încredere în tine în această lună (nu că ai duce lipsă în mod obișnuit). Simți nevoia să te afirmi, să demonstrezi ce poți, iar acest lucru te-ar putea împinge să ai o atitudine războincă, de lider absolut, care comandă în stânga și-n dreapta. Deși este bine să fii entuziast și să ai multă energie, cu un asemena comportament dramatic riști să provoci mai degrabă conflicte decât să ai parte de reușite și rezultate benefice. Nu este o idee bună să riști prea mult, să cheltui exagerat sau să investești fără să stai pe gânduri.

Sănătate
Ai o formă fizică de invidiat și te poți lăuda cu un nivel ridicat de energie, care te face să simți că orice este posibil. Stai excelent cu sănătatea în luna august, dar există riscul unor accidentări cauzate de dorința ta de afirmare și nevoia de a demonstra ce poți din punct de vedete fizic. Nu este cazul să te forțezi și să-ți faci rău din pură ambiție.

Fecioară 

Dragoste
Totul se anunță roz pentru tine în plan sentimental în luna august. Dar, pentru că întotdeauna există un "dar", secretul este să-ți menții atitudinea relaxată pe care ai avut-o în ultima perioadă. Dacă începi iar să analizezi totul până în cele mai mici detalii, așa cum faci adesea, este clar că vei găsi sau vei născoci vreo problemă în viața ta de cuplu sau la partenerul tău de viața.

Bani
August este o lună în care simți nevoia să iei unele decizii importante cu privire la viața ta profesională. Este necesar să analizezi cu grijă plusurile și minusurile pentru a descoperi dacă te afli sau nu pe calea cea bună. Banii nu vor fi neapărat o problemă pentru tine luna asta, cu condiția să nu faci cheltuieli exagerate sau inutile.

Sănătate
Ar trebui să acorzi mai multă atenție sănătății tale în luna august. Nu ai o imunitate prea bună în această perioadă, motiv pentru care va trebui să te menajezi și să eviți excesele. Nu ar fi rău dacă ți-ai face un control de rutină și unle analize uzuale de sânge, doar ca să te asiguri că totul este sub control atunci când vine vorba de sănătatea ta.

Balanţă

Dragoste
Este o perioadă foarte bună pentru Balanțe din punct de vedere sentimental. Viața alături de persoana iubită înseamnă în această lună nu numai împărtășirea sentimentelor, ci și multă distracție, evenimente speciale, petreceri sau călătorii. Vă bucurați mai mult de viață și vă simțiți excelent împreună. Și în cazul în care ești singură aspectele sunt favorabile. Ai șanse să întâlnești marea iubire, deși ai standarde foarte înalte și dificil de atins.

Bani
În ceea ce privește banii și viața profesională, se poate spune că ai noroc în luna august. Ești foarte bine văzută de șefi și superiori, iar acest lucru te va ajuta să-ți pui și mai mult în valoare calitățile și talentele. Nu vei duce lipsă de bani și chiar ai șansa de a câștiga ceva în plus, fie că primești un bonus, un câștig neașteptat sau ajutor financiar din partea cuiva apropiat.

Sănătate
Sănătatea nu este punctul tău forte în luna august. Aspectele planetare indică apariția unor probleme de sănătate sâcâitoare, care te împiedică să te simți în largul tău. Chiar dacă nu sunt situații grave, acestea vor fi mici nemulțumiri care stau în calea realizării unor scopuri. Iar dacă ai de gând să pleci în concediu luna asta, te-ai putea enerva din cauza stării de sănătate nu tocmai bune.

Scorpion

Dragoste
În plan sentimental nu apar schimbări majore pentru tine, mai ales dacă ai o relație stabilă. Viața de cuplu rămâne la fel ca și până acum, fără să ai parte de evenimente majore. Dar dacă ești singură, călătoriile sunt cele care ar putea să aducă noutăți. Poți întâlni persoane care să te fascineze și să te atragă ca un magnet, dar este important pentru tine să existe o atracție și la nivel emoțional, nu doar fizic.

Bani
August este o lună a inițiativei pentru tine din punct de vedere al vieții profesionale. Ți-ai stabilit țeluri înalte și vei avea curajul și energia de a le urma, fără să stai prea mult pe gânduri. Îți vei pune în valoare abilitățile de lider nu doar pentru că ți-ai dori asta, ci pentru că vrei neapărat succesul, iar cei din jur te vor urma fără să ezite. Tcomai datorită acestei hotărâri de care dai dovadă vei putea câștiga mai mulți bani în luna august.

Sănătate
Ai o sănătate de invidiat în această lună. Nu te confrunți cu probleme de sănătate și ai suficientă energie pentru a-ți urma toate țelurile pe care ți le-ai propus în plan profesional, dar și personal. Este o perioadă bună, în care să te bucuri de succesul tău fără ca problemele de sănătate să-ți strice planurile.

Săgetător

Dragoste
Apar schimbări pentru tine în plan sentimental și te vei confrunta cu o situație tulbure, pe care nu știi cum să o abordezi. Viața sentimentală se va împleti cumva cu cea profesională sau cu statutul social. Te vei întreba dacă nu cumva ai ales greșit sau dacă oare nu poți mai mult decât ai deja, în privința relației amoroase. În orice caz, viața ta personală va ajunge cumva în atenția tuturor.

Bani
Poți avea parte de unele obstacole în viața ta profesională în această lună. Risti să te confrunți cu unele dificultăți sau situații tensionate care te pun pe gânduri sau te determină să iei unele decizii radicale. Călătoriile de afaceri sau cele în interes de serviciu îți vor aduce mai mulți bani în această lună.

Sănătate
Nu te confrunți cu probleme de sănătate luna aceasta și poți spune că ai un nivel de energie destul de bun. Stările de spirit nu tocmai bune ar putea să-ți umbrească puțin luna august, în care ai tendința de a fi mai morocănos și mai pesimist ca de obicei.

Capricorn

Dragoste
Armonia este cuvântul cheie pentru tine în plan sentimental luna aceasta. Ai parte de momente de tandrețe, de o apropiere de persoana iubită și clipe frumoase petrecute împreună. Este o perioadă bună în care să-ți consolidezi relația de cuplu. Și în cazul în care ești singură aspectele sunt la fel de benefice. Ai șanse mari să întâlnești persoane care te atrag, iar printre ele s-ar putea ascunde și jumătatea pe care o cauți.

Bani
Te poți aștepta la unele realizări excelente în viața profesională în această perioadă. Luna august îți va aduce succes și reușite în carieră, dar și mai mulți bani. Vei colabora foarte bine cu colegii, partenerii sau asociații, iar asta îți va ușura calea către reușite importante. Și persoana iubită te va susține în demersurile tale, ceea ce îți oferă și mai mult avânt.

Sănătate
Sănătatea îți este pusă în pericol luna aceasta, mai ales dacă o neglijezi și nu ai grijă de tine. Astrele nu au o influență benfică asupra stării tale de sănătatea în această perioadă, astfel că trebuie să fii cât se poate de prudent. Nu te culca pe o ureche dacă știi că ai unele probleme de sănătate care trebuie urmărite îndeaproape.

Vărsător

Dragoste
Ești foarte pasională în luna august, iar acest lucru poate lucra atât în avantajul, cât și în dezavantajul tău. Dacă alegi să-ți manifești înflăcărarea într-un mod benefic, prin gesturi de iubire și afecțiune, atunci totul va fi perfect între tine și partenerul de viață. Dar dacă alegi calea conflictului și îți verși enrgia sub formă de reproșuri, stări de nervozitate și agresivitate, te poți aștepta la ce este mai rău...

Bani
Va trebui să fii prudentă luna aceasta pentru a evita problemele financiare. Trebuie să planifici cu grijă toate cheltuielile şi să te gândeşti cu atenţie înainte de a lua o decizie care presupune cheltuirea unor sume importante de bani. Viaţa profesională se află sub influenţa colaborărilor cu ceilalţi. Este necesar să cooperezi mai eficient.

Sănătate
Nu vei fi într-o formă fizică prea bună luna aceasta. Te confrunţi cu stări de nervozitate, nelinişte şi eşti predispusă la excese de tot felul, care îţi pot înrăutăţi şi mai mult starea de sănătate. Încearcă să te relaxezi cu ajutorul activităţilor care îţi dau o stare de calm. Sportul te poate ajuta să te eliberezi de enrgia negativă.

Peşti

Dragoste
Luna august se va dovedi a fi complicată pentru tine din punct de vedere amoros. Vei fi nevoită să-ți evaluezi relația și să întrebi dacă nu cumva poți face ceva pentru a îmbunătăți viața de cuplu. Este o perioadă care te va forța să iei decizii cu impact pe termen lung. În cazul în care ești singură, ai șanse mari de a întâlni persoane foarte interesante. Și cum nu vei duce lipsă de sex-appeal, atracția va fi reciprocă.

Bani
Viaţa profesională va fi foarte solicitantă pentru tine în luna august. Ai mult de lucru, te implici în numeroase proiecte, ai idei bune şi le pui în practică. Deşi va fi foarte obositor şi stresant, vei culege în mod sigur roadele acestui efort intens pe care îl depui. Ai şansa de a avansa, de a câştiga mai mulţi bani sau chiar de a demara propriile tale proiecte.

Sănătate
Există riscul să te confrunţi cu unele probleme de sănătate în luna august. Fie că îţi faci un control de rutină sau mergi la medic pentru unele probleme mai vechi, în această perioadă eşti nevoită să intri în contact cu mediul medical. Ar fi bine să ţii cont de recomandările pe care le-ai primit de-a lungul timpului de la specialişti.

Sursa

Recomandări