Horoscopul lunii august 2018

Horoscopul lunii august 2018

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii august 2018.

Berbec

Venus în opoziție cu Marte aduce armonie. Succesiunea lucrurilor care au loc te miră și te încântă. Totul pare în concordanță cu ce simți. Perioada următoare e potrivită pentru anticipări în plan profesional. Reușești să te faci auzită de oameni importanți la muncă. În viața de familie, neajunsurile emoționale sunt neschimbate.

Taur

Începe să lucrezi la îndeplinirea visurilor! Nu toate planetele îți netezesc drumul spre reușită, dar nimic din ce faci nu rămâne fără rezonanță. E o lună exuberantă, mai ales sentimental. Oamenii îți oferă puncte de vedere diferite sau te ajută să proiectezi noi obiective. Ai grijă de sănătatea ta! În familie apar tensiuni, evită atitudinea defensivă.

Gemeni

Ai grijă la oameni și la angajamentele pe care ți le iei. Fii mai neglijentă cu cei din jur, ai nevoie de energie pentru propriile obiective. Dacă ești nesigură, trebuie să ai răbdare. Sunt contexte în care e nevoie să fii chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate.

Rac

Aceasta este perioada cea mai lipsită de energie din an. Nu te surprinde nici epuizarea psihică, așteptai să se întâmple. Visurile profesionale trebuie creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții. Lasă-ți intuiția să-ți ghideze pașii! Cadourile de suflet dăruite celor dragi pecetluiesc legătura pe care o aveți.

Leu

Astrele par să te determine să fii mai implicată în viața ta socială. Deși sunt multe evenimente la care ai obligația profesională să fii prezentă, nu-ți dorești să dai curs invitațiilor. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Poate este indicat, totuși, să cauți să echilibrezi balanța, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. Compromisurile pe care ești nevoită să le faci în anumite contexte nu te ajută să ai parte de succesul pe care ți-l dorești.

Fecioară

Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi ca ținta ta să nu fie uitată sau să nu-și piardă din importanță. Alegi să te înconjori de persoane superficiale, doar pentru că negi anumite sentimente. A le oferi celorlalți așteptări realiste e o sarcină care te privește și pe tine. Comportamentul tău e confuz. Spre finele lunii te vei simți răvășită emoțional.

Balanţă

Indiferent ce faci, în următoarea perioadă e important să-ți depășești limitele. Asta reprezintă maturitate și dorință de "creștere". Ai oportunitatea extraordinară de a te ocupa de un proiect social și iei frâiele acestei responsabilități. Ultima parte a lunii aduce în prim plan viața de familie. Nimic nu te va ajuta să ajungi la armonie cu cei dragi.

Scorpion

„Intensitate“ e cuvântul care îți descrie temperamentul. Tot ce faci are rezonanță în viețile celor din jur, și te hrănești cu asta. A doua parte a lunii aduce situații care te forțează să acționezi neînduplecat. Te interesează propriul echilibru interior. "Căutările" emoționale ale celor din jur nu mai nasc în tine acel sentiment imperios de a da curs.

Săgetător

Spiritul tău independent are nevoie de o pauză. E o perioada potrivită pentru a-ți concentra atenția asupra vieții personale. Soarele face o vizită în casa familiei, ceea ce induce o stare de armonie între voi. August va fi dificil în ce privește proiectarea de bariere emoționale în raport cu ceilalți. Unele relații de prietenie se destramă.

Capricorn

Te întrebi dacă ai reușit să te apropii de obiectivele proiectate. Stagnarea profesională îți dă de gândit. Te dezici de tot ceea ce reprezinți și ajungi în contexte care nu fac decât să „îți susțină cauza“. Ai nevoie de un nou început. Este important să-ți focalizezi atenția și spre "zdruncinarea" tabieturilor nesănătoase, care îți consumă din energie.

Vărsător

Tot ceea ce ai în minte e să te răsfeți. Tot ceea ce faci are darul de a-ți reda vitalitatea. Când mizezi pe spontaneitate, tot ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să-ți umbrească fericirea! Indiferent ce pretinzi, unii au influențe negative asupra echilibrului tău. Însă le pot avea doar dacă le vei permite.

Peşti

August te proiectează într-o stare boemă. Prioritățile se modifică radical. Îți îndrepți atenția spre propria persoană. A doua parte a lunii e dedicată vieții profesionale, ai parte de o oportunitate pe care nu o poți rata. Ai toată susținerea persoanei iubite. Saturn și Pluto pulsează destul în sectorul social și de aceea vei fi mai activă din acest punct de vedere.

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii august 2018?

Recomandări