Horoscopul lunii decembrie 2018

Horoscopul lunii decembrie 2018

Iată ce anunță astrele pentru luna decembrie 2018. Va fi o lună a schimbării și a descoperirilor pentru multe zodii.

Berbec

Ultima lună a anului vine cu un schimb de energie pentru zodia Berbec. Decembrie se anunță o lună plină de surprize pentru nativii acestei zodii.

Depinde doar de tine cum gestionezi situațiile cu care te vei confrunta în luan cadourilor. Astrele sunt de partea ta în această perioadă, însă norocul se poate schimba de la o secundă la cealaltă, în funcție de deciziile pe care le vei lua în decembrie.

Pentru mulți nativi, a venit momentul în care au ocazia să reia legătura cu o persoană din trecutul lor. Fie că este vorba despre reluarea unei relații sentimentale sau profesionale, acea persoană din trecut și-a pus amprena asupra ta cândva și o va face și acum.

Unii nativi ai zodiei își vor părăsi actualul loc de muncă și se vor întoarce la acel loc de muncă în care s-au simțit cel mai bine.

Alții, în schimb, pot decide în luna decembrie să reia o relațe amoroasă mai veche și care nu s-a terminat neapărat din dorința lor. Chiar dacă se spune că ciorba reîncălzită nu va mai avea același gust, în cazul lor, această reînnodare a unei relații poate fi cea mai bună decizie din viața lor.

Berbecii sunt sfătuiți ca în această lună să fie mai prudenți cu banii. Chiar dacă au multe cadouri de cumpărat, începutul anului viitor îi poate prinde cu buzunarele goale, așa că nu ar trebui să facă nicio cheltuială majoră.

Cât despre starea de sănătate, un control de rutină nu ar strica în această perioadă, mai ales dacă în ultimele luni nu te-ai simțit tocmai bine. Este mai bine să previi decât să tratezi, așa că ocupă-te mai mult de acest aspect din viața ta, încă din primele zile ale lunii decembrie.

Taur

Luna decembrie vine pentru nativii zodiei se preocupă mai mult ca oricând de viața personală. Taurii care sunt singuri nu își imaginează să termine anul fără un partener de viață stabil, așa că luna decembrie va fi o adevărată provocare pentru ei. Vor ieși mai mult în oraș, vor avea parte de mai multe întâlniri și pentru unii se va găsi persoana potrivită.

Pentru alții, însă, s-ar putea să nu fie ceea ce căutau și la ce se așteptau, iar finalul de an îi va prinde extrem de dezamăgiți. Dacă vor renunța să fie negativiști și își vor deschide mai mult orizonturile, șansa poate fi de partea lor.

Cei care sunt deja într-o relație ar fi bine ca în luna decembrie să nu mai caute nodul în papură persoanei iubite, căci s-ar putea să se trezească în mijlocul unor certuri din care nu vor ști cum să mai iasă.

Nativii zodiei Taur pot întâmpina probleme la serviciu. Vei începe să visezi din ce în ce mai mult la viitor, iar luna decembrie te ajută să îți extinzi orizonturile. Vei vrea să faci mai multe schimbări în viața ta, fie că este vorba despre schimbarea locuinței sau despre schimbarea unui loc de muncă sau a orașului în care locuiești. Fii deschis tuturor schimbărilor, căci sunt de bun augur și anul viitor va începe mai bine pentru tine.

La serviciu, ar fi bine să îți termini sarcinile la timp și să nu rămâi cu lucruri nerezolvate în ultimele zile ale anului. Nu vrei să strici relațiile cu superiorii chiar în ultimele zile din decembrie, pentru că acest lucru ți-ar putea strica sărbătorile.

Nu se anunță probleme din punct de vedere al sănătății, dar nu ar strica să te odihnești mai mult și să iei niște vitamine.

Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, luna decembrie vine cu o mulțime de provocări pe toate planurile. Ultima lună a anului 2018 le aduce nativilor zodiei surprize neașteptate pe plan profesional.

Gemenii au ocazia în luna decembrie să își schimbe locul de muncă sau să se mute în alt oraș. Această schimbare este pe placul lor și nativii zodiei o vor primi cu sufletul deschis, mai ales că vor avea ocazia să cunoască oameni și locuri noi.

Unii nativi vor avea ceva probleme de comunicare în luna decembrie, iar acest lucru îi va frustra extrem de tare. În această perioadă Gemenii vor încerca să se înțeleagă mai bine cu persoanele iubite, dar și cu colegii de muncă și cu superiorii. Iar pentru a reuși acest lucru, mulți Gemeni vor ieși mai des în oraș și vor avea multe întâlniri.

În viața personală, învață să asculți cu inima mai mult și lucrurile se vor întoarce în favoarea ta.

Nativii zodiei Gemeni pot cunoaște o persoană care să le schimbe viața definitiv după data de 16 decembrie. Finalul anului îi poate prinde alături de lângă o persoană interesantă, lângă care să se simtă bine.

Cei care sunt deja într-o relație au parte de un final de an liniștit. Dacă nu sunt pregătiți să dea niște răspunsuri în această perioadă, atunci ar trebui să eviți să deschizi niște subiecte delicate pentru tine și pentru persoana iubită.

Tot în luna decembrie pot apărea și niște cîștiguri neașteptate pentru unii nativi ai zodie. Fie vor primi un bonus de performanță sau niște bani din parte unor persoane apropiate, această veste le va umple sufletul de bucurie nativilor zodiei Gemeni. Vor putea să își cumpere niște lucruri la care visează de mult timp.

Ar fi bine să fie ceva mai atenți la problemele vechi de sănătate și să facă niște controale.

Rac

Luna decembrie este așteptată cu multă nerăbdare de nativii zodiei Rac, pentru a-și surprinde prietenii și pe membrii familiei cu multe cadouri și cu momente de neuitat.

În plan sentimental, lucrurile sunt amestecate pentru mulți nativi, care încep să viseze cu ochii deschiși la niște momente care s-ar putea să nu aibă loc. Dacă vor reuși să coboare cu picioarele pe pământ, sărbătorile vor fi unele pentru ei extrem de fericite și pline de voie bună. În caz contrar, cineva apropiat s-ar putea să îi dezamăgească extrem de rău, așa că ar fi bine să fie realiști și să nu se își facă prea multe speranțe în legătură cu unele persoane.

Cei implicați într-o relație de mult timp au ocazia în luna decembrie să facă niște planuri de viitor cu persoana iubită. Unii își pot programa vacanța de luna viitoare, iar pe unii nativi îi poate prinde finalul anului într-un alt stadiu al relației. Totul depinde doar de ei și de ceea ce vor să facă mai departe.

Provocări la locul de muncă

La serviciu, un nou loc de muncă poate veni cu noi provocări, cu mai multe sarcini de lucru, dar și cu mai mulți bani în buzunar. Orele suplimentare au meritat pe deplin, iar acum unii nativi se pot trezi promovați ori mutați într-un departament mult mai bine plătit.

Între 12 și 14 decembrie ar fi bine ca nativii Rac să evite confruntările ori tranzacțiile, deoarece s-ar putea să iasă în pierdere. Cu mult tact și cu diplomație, cei mai mulți nativi vor intra cu dreptul în noul an.

Nu mai amâna anumite controale medicale și preocupă-te mai mult în această lună de starea ta de sănătate.

Leu

Pentru nativii Leu, se deschid noi orizonturi în luna decembrie și este momentul să facă schimbările pe care până acum s-au temut să le facă.

Ultima lună a anului 2018 vine cu o perioadă în care nativii zodiei Leu sunt mai creativi și mai comunicativi ca niciodată. Parcă dragostea plutește în aer, iar ei sunt pregătiți să se facă remarcați în orice moment. Iar la cât de șarmanți sunt, de cele mai multe ori, nu le va fi deloc greu să cunoască pe cineva care să le atragă atenția. Iar acest lucru se poate întâmpla chiar din a doua jumătate a lunii decembrie, după data de 15. Nu vor ști niciodată de unde sare iepurele, poate fi vorba chiar despre o persoană care până acum nu le-a atras până acum atenția, dar care are acum ceva care îi atrage mai mult ca oricând.

Cei care sunt deja într-o relație au ocazia ca în această lună să facă multe lucruri interesante cu persoana iubită, să facă planuri de călătorii sau de vacanță și să se cunoască mai bine. Vor da dovadă de multă spontaneitate și de imaginație.

Nativii Leu își pot extinde orizonturile

Este o bună perioadă pentru nativii Leu ca să își deschidă orizonturile din punct de vedere financiar și profesional. Unii nativi care își caută un loc nou de muncă pot primi vești extrem de bune chiar la finalul anului sau chiar în primele zile ale anului 2019. Alții, în schimb, pot fi promovați sau lăudați de către superiori și se pot trezi și cu salariul mărit. Veștile bune curg până la începutul anului următor, însă trebuie să fie atenți la cum gestionează situația.

Ar fi bine să se preocupe mai mult de problemele de sănătate mai vechi, care pot reveni în forță în luna decembrie și care îi pot lăsa pe dinafară zile bune dacă nu au mai multă grijă de ei.

Fecioară

Ultima lună a anului 2018 vine cu mari schimbări pentru tine, pe toate planurile. A venit momentul să tragi linie și să descoperi ce a ieșit perfect anul acesta și la ce ar mai fi trebuit să lucrezi puțin. Nu este exclus ca până la finalul anului toate lucrurile să se așeze pentru tine, așa cum îți dorești tu.

Pentru unii nativi ai zodiei, luna decembrie este luna în care se simt mai mult ca niciodată apropiați de familie. Vor face tot posibilul ca sărbătorile să le petreacă împreună. Vor lucra din greu întreaga lună pentru ca acele zile să le dedice persoanelor iubite și să se bucure împreună de toate lucrurile frumoase pe care le aduc sărbătorile de iarnă.

Alți nativi pot primi vești minunate în preajma acestor zile. O logodnă, o căsătorie sau venirea pe lume a unui bebeluș le vor aduce multă bucurie în suflet.

Este o perioadă perfectă pentru spontaneitate și expresivitate creativă, iar acest lucru îți va fi de mare folos la serviciu. Vei primi sarcini noi de lucru, iar aceste provocări te vor determina să devii din ce în ce mai bun în ceea ce faci. Trebuie să fii însă mai răbdător cu cei din jurul tău, căci s-ar putea să intervină niște discuții cu superiorii sau cu colegii cu privire la ce are fiecare de făcut.

Relația devine serioasă pentru mulți nativi

În viața personală, lucrurile se așează pentru mulți nativi, care pun cărămidă cu cărămidă la o fundație solidă a relației. Anul viitor îi poate prinde în brațele persoanei iubite, primind declarații de dragoste.

În tot periplul acesta al lunii decembrie, Fecioarele ar trebui să se odihnească mai mult și să își ofere mai mult timp pentru relaxare, ca să nu fie epuizate chiar în ultimele zile ale anului.

Balanță

Luna decembrie va fi una specială pentru tine. Vei avea parte de multe surprize plăcute. Ai de câștigat pe toate planurile în decembrie cu o singură condiție: să nu te agiți. Este o lună în care dacă vei acționa cu tact vei avea numai de câștigat.

Profesional, e o lună a recompenselor, a recunoștinței șefilor față de tot efortul depus de tine. Nu e exclus să primești un salariu în plus sau un cadou de Crăciun în bani sau bunuri materiale. Reușești să achiți și anumite datorii, așa că vei porni în anul 2019 cu dreptul și din punct de vedere financiar.

Sentimental, e o lună în care tragi linie și realizezi de ce ai nevoie pentru ca relația ta să fie una fără prea multe coborâșuri. Ai parte de multe evenimente frumoase.

Partenerul de viață te va surprinde până la lacrimi mai ales de Crăciun. Așadar, sunt toate șansele ca Moșul să îți aducă în sfârșit inelul mult visat. Apropo de vise, poate că e cazul să le pui pe hârtie, să te gândești serios ce vrei să faci nou în anul care urmează. Decembrie e o lună numai bună pentru a trece pe hârtie punct cu punct toate doleanțele tale.

Cu sănătatea vei sta bine. Nu apar probleme sub nicio măsură, dar cert este că trebuie să ai mai multă grijă la cum te hidratezi și ce mănânci.

Nu uita că frigul de afară îți poate da peste cap metabolismul, așa că ai nevoie de hidratare intensivă și de hrănire pentru a te apăra în fața diferiților viruși. Pornește deci cu încredere în noua lună căci ai toate motivele de bucurie, de mândrie. Totul va fi așa cum ai visat sau poate cum nu ai fi visat vreodată!

Scorpion

Vei avea parte de câteva dezamăgiri în luna decembrie, dar nu va fi cazul să te stresezi prea tare căci toate se rezolvă. Din punct de vedere relațional, luna decembrie va fi extraordinară. Prietenii îți vor fi aproape în toate demersurile tale. Ești dornic de aventură și ai tovarăși pe măsură. Sunteți compatibili la toate nebuniile care îți trec prin cap.

Drept e că vei avea parte și de anumite dezamăgiri. Nu trebuie să pui la suflet toate răutățile căci știi foarte bine cum sunt oamenii. Uneori invidia și bârfa nu au leac, așa că nu uita că ursul trece și câinii continuă să latre.

Din punct de vedere amoros, este o lună în care iei decizii radicale. Nu mai accepți anumite glumițe și anumite luări peste picior. Te impui și faci foarte bine să te exprimi pentru că nu s-a născut omul care să te pună la colț doar pentru că asta îl face fericit.

Uneori e bine să fim intransigenți chiar dacă iubim persoana cu care ne împărțim spațiul. Așadar, spune tot ce ai pe suflet și va fi bine. Comunicarea e cheia unei relații de durată.

Din punct de vedere financiar și profesional este o lună bună, dar nu la fel de bună ca anterioarele.

Câștigi bani, dar trebuie să ai grijă pe ce îi arunci. Dacă ți-ai planificat deja o vacanță, ar fi momentul să te limitezi la cheltuieli în plus. Nu uita că trebuie să treci de sărbători și ai nevoie de bani și la începutul anului viitor.

Ai grijă de sănătatea ta. Răcelile îți vor da târcoale, deci e indicat să consumi cât mai multe ceaiuri calde și vitamina C. Prevenția este cea mai bună măsură în fața sezonului de gripă și răceală. Așadar, știi ce trebuie să faci dacă simți febră și ai frisoane.

Săgetător

Luna decembrie este luna în care vei descoperi multe adevăruri. Din punct de vedere relațional, este o lună a provocărilor fără doar și poate. Vei avea parte de etape noi în viața ta în plan comunicațional.

Vei comunica mai eficient și mai rapid, căci vei intra în posesia unor informații care îți vor schimba complet, ba chiar îți vor da peste cap perspectivele asupra vieții.

Relația cu familia suferă și ea modificări importante, căci descoperi o serie de lucruri pe care acum le gestionezi cu mai multă maturitate.

Din punct de vedere profesional e o lună de ușoară stagnare, dar asta e bine pentru că tu îți dorești în primul rând stabilitate.

Financiar, putem vorbi de o lună bună. Nu vor fi cine știe ce lipsuri și asta te va motiva să mergi mai departe, să te bucuri de tot ceea ce ai. Ai planuri mărețe cu business-ul tău, însă decembrie nu e o perioadă tocmai prielnică investițiilor așa că așteaptă luna ianuarie.

Din punct de vedere amoros e o lună a confesiunilor, a promisiunilor, a restarturilor. Vei fi cadorisit cu atenție, cu afecțiune și cu acea căldură de care ai nevoie de la sufletul tău pereche.

Va fi o lună a reînnoirii jurămintelor, o lună în care e bine să stabiliți de comun acord ce plan de viitor puneți la bătaie și cum faceți să vă iasă totul ca la carte.

Virozele specifice acestei perioade îți vor da târcoale, așa că e bine să iei măsuri de precauție din timp. Sistemul tău imunitar este mai sensibil în perioada asta, fapt pentru care ești nevoit să te alimentezi mai bine, să faci mișcare în limita timpului disponibil.

Capricorn

Va fi o lună cu de toate, o lună în care ies la iveală multe lucruri importante. Soarele, care va intra în zodia ta, este simbolul vitalității, al inovării, al exploziilor emoționale. Nici Mercur nu te lasă de izbeliște în această lună, considerată de astrologi una din cele mai benefice din an.

Cu alte cuvinte, decembrie și ianuarie vor fi pentru tine două perioade în care poți crește din punct de vedere social și poți face schimbări importante pe plan amoros.

Vei fi însetat de emoții fierbinți, de dorințe care mai de care mai năstrușnice, de dezmierdări senzoriale. Pe lângă asta, Venus își va face de cap prin casa cuplului, ceea ce te poate duce cu gândul la o relație serioasă sau chiar la oficializarea celei din prezent.

Decembrie este și o lună a riscurilor din punct de vedere profesional. Nu trebuie să te arunci înainte cu investiții despre care nu ai multe cunoștințe. Trebuie să te documentezi temeinic înainte de a porni o nouă afacere, să consulți un specialist sau chiar un antreprenor care s-a lovit de aceleași hopuri ca tine.

Dacă mergi pe drumul pe care l-ai început lunile trecute din punct de vedere carieristic, ai toate șansele să obții succes decât să începi ceva nou. Va fi o perioadă bună pentru a te remarca la locul de muncă. Poți beneficia de o promovare, te vei exprima mai liber, vei fi mai creativ și mai prezentabil și îi vei uimi pe toți.

Vei fi într-o formă fizică excelentă în cea mai mare parte a lunii. Excedentul de energie va trebui să îl cheltui în activități care să te hrănească atât fizic, dar mai ales din punct de vedere moral.

Vărsător

Luna decembrie îți va aduce experiențe noi, experiențe pe care nu le-ai mai trăit până acum. Este o lună bună pentru a rezolva problemele de comunicare. Ți se deschid porți noi. Perioade favorabile pentru a încheia acorduri care vor contribui la o imagine pozitivă sunt cele cuprinse între 5 și 11 decembrie, respectiv 17 și 25 decembrie.

Trebuie să ții cont că în aceste zile ai câștig de cauză indiferent de tema abordată, indiferent de cum te poziționezi vizavi de cei din jur. Ai numai de câștigat pentru că recapeți acea tehnică de persuasiune cu care altădată îi cucereai pe toți și obțineai tot ce îți doreai.

Din punct de vedere financiar nu e tocmai cea mai bună lună din an, dar nu e cazul nici să dramatizezi. Unele cheltuieli trebuie reduse și poate că e mai bine să strângi acum cureaua decât să o faci în decembrie, o lună a sărbătorilor, sau să începi anul 2019 pe minus. Iată cum tot răul e spre bine.

Cu privire la sectorul amoros, discuțiile în contradictoriu și conflictele continuă în cuplu, dar ele sunt de data asta menite să vă unească și mai mult.

E foarte important să nu te simți constrâns, să spui ce te apasă, dar în același timp este esențial să ții cont și de părerile persoanei iubite oricât te-ar deranja.

Trebuie să îți asumi și tu greșelile și defectele dacă vrei să te înțelegi bine pe mai departe cu sufletul tău pereche.

Pești

Luna decembrie aduce cam tot ce ți-a lipsit în restul anului din punct de vedere sentimental. Este o lună cu de toate și e greu de spus cum o vei scoate la capăt. Nu de alta, dar ai atâtea calități, atâtea motive de bucurie încât nu reușești să le vezi pentru că gândurile tale se îndreaptă obsesiv doar către lipsuri.

Poate că în cel de-al 12-lea ceas va trebui să observi care sunt aspectele pozitive ale vieții tale, care sunt lucrurile de care e bine să ții cont pentru a fi fericit.

Uneori nu ai nevoie de milioane de euro în cont pentru a zâmbi, pentru a te bucura de viață, deci luna decembrie vine și ca o lecție în acest sens.

Apoi, din punct de vedere profesional ești nevoit să faci anumite schimbări care pe termen lung vor fi benefice. Poate că nu îți dai seama acum, însă unele măsuri pe cât de radicale pot părea, pe atât sunt de bune pe termen îndelungat.

Cu iubirea lucrurile se limpezesc. Vei avea parte de tot felul de situații extraordinare, vei fi cadorisit. O iubire nouă apare în viața ta și te măgulește să vezi că există oameni care vor să te cunoască, oameni care nu pornesc cu prejudecăți într-o relație.

De mult îți lipsea o astfel de experiență, deci e bine să pornești cu prudență, dar cu o minimă încredere în același timp.

Ai parte, așadar, de o lună pestriță, o lună cu bune și cu rele, o lună excelentă. Sursa

Recomandări