Horoscopul lunii decembrie 2019

Horoscopul lunii decembrie 2019

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii decembrie 2019.

Berbec 

Indiferent că este vorba de carieră, de viața personală, de relațiile cu cei din jur, vei reuși să-ți asculți intuiția și să întreții acea stare de echilibru profund. Luna cadourilor este pentru tine pretextul perfect pentru a te dedica celor dragi. Tot ceea ce faci pentru cei din jur are la bază sentimente profunde de afecțiune și recunoștință.

Taur 

Starea de anxietate trăită în ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire. Apropierea sărbătorilor de iarnă te va ajuta să te concentrezi pe esența întâmplărilor de care ai parte, chiar dacă uneori nu te vei simți confortabil cu ceea ce trăiești.

Gemeni

Nu ai niciun plan stabilit, obiective profesionale notabile nu ai de îndeplinit, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Îți place să fii înconjurată de persoane de calitate, dar asta nu mai reprezintă premisa compromisurilor în plan relațional. Ai renunțat la acest tip de comportament.

Rca

În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților. Confruntările, tensiunea acumulată și puținul timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Alegi să petreci vacanța de iarnă acasă, în familie. Nu-ți dorești să mai călătorești.

Leu

Prezența lui Saturn în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Se pare că ești tot mai ancorată într-o stare de spirit anxioasă și nu mai găsești ieșirea din labirint. Prezența celor dragi în viața ta va fi definitorie pentru modul în care vei reuși să treci peste această perioadă sumbră.

Fecioară

Niciodată nu vei ști cum ar fi arătat viața ta dacă deciziile luate ar fi fost altele. Acest gând îți induce o stare profundă de melancolie. La birou este important să-ți menții neclintită implicarea pentru a nu da șanse altora de a te descalifica în fața superiorilor. Luna decembrie nu aduce nici o schimbare radicală în viața ta.

Balanță

La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul lunii decembrie. Rămâi la fel de conectată emoțional cu cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți în tot felul de moduri. Cadourile pe care le pregătești cu suflet pentru cei dragi revelează mici părți ale personalității tale.

Scorpion

Ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Ușile către reușita în plan profesional ți se deschid larg în această ultimă lună din an. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. Totul este la limită.

Săgetător

Zilele acestei luni sunt destul de grele din cauza situațiilor ambigue în care te vei afla. Indiferent de prognoza meteorologică care se anunță în perioada următoare, tu o să te afli în mijlocul naturii. Anumite evenimente care au loc îți dau tot mai multe indicii că ceea ce trăiești nu este tocmai autentic, iar oamenii din jur se raportează într-un mod total diferit la tine.

Capricorn

În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce-ți dorești. Zilele lunii decembrie vor fi intense ca și activitate profesională, dar tu vei alege întotdeauna familia. Această perioadă feerică din an îți oferă întotdeauna cadrul potrivit pentru a intra în contact cu sine.

Vărsător

Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală. Această stare de sine te ajută să iei decizii corecte în această direcție. Planurile pentru sfârșitul de an sunt deja stabilite, dar asta nu înseamnă că nu simți o mică anxietate în raport cu posibilitatea unor evenimente imprevizibile.

Pești

În tot ceea ce faci ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Oboseala care s-a acumulat în timp te face să te îngrijorezi cu privire la starea ta psihică. În cea de-a doua parte a lunii te încarci sufletește cu toată armonia și căldura emanate de căminul tău. Petreci sărbători de poveste în familie.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii decembrie 2019?

Recomandări