Horoscopul lunii decembrie! Află cum vei sta cu dragostea la finalul anului!

Horoscopul lunii decembrie! Află cum vei sta cu dragostea la finalul anului!

Berbec

Venus, stăpâna casei cuplului Berbecului, rămâne până pe 16 decembrie într-o poziţie incomodă. Viaţa sentimentală nu va fi una deosebită şi s-ar putea să treceţi, împreună cu partenerul printr-o situaţie puţin mai complicată.

Problema banilor şi lipsa de comunicare te vor face să-ţi faci unele griji pentru relaţie. De la jumătatea lunii încolo, însă, Venus se instalează într-o zonă confortabilă şi iar lucrurile iau o întorsatură pozitivă, optimistă.

In plan sexual, insa, totul merge foarte bine, iar erotismul ar putea fi o forma de atenuare a posibilelor inconveniente mentionate.

Taur

Cu Venus în casa cuplului, ce născuţi în zodia Taurului se simt plini de iubire şi sunt şi foarte darnici. Oferă multă afecţiune şi au pretenţia ca partenerul să facă la fel.

In a doua parte a doua a lunii, lucrurile se schimbă. Devin mai interiorizaţi şi nu-şi mai exprimă sentimentele cu aceeaşi uşurinţă. Au tot felul de gânduri, îşi pun tot felul de întrebări, iar asta nu va face decât să le îngreuneze relaţiile cu ceilalţi.

Gemeni

Pentru cei năcuţi în zodia Gemeni se anunţă o lună plină de evenimente. Şi asta datorită faptului că Soarele, Mercur şi Venus ajung pe rând în casa cuplului, unde fac opoziţie cu Jupiter.

Configuraţia este intens emoţionala şi poate fi lipsită de echilibru. Vei fi pus faţă în faţă cu cerinţele partenerului, ale relaţiei sau cu propriile nevoi relaţionale.

Rac

Marte în casa cuplului îi îndeamnă pe cei născuţi în zodia Racului să facă primul pas într-o legătură amoroasă sau gesturi pe care nu le-ar face nciodată.

Racii sunt plini de energie şi dornici de iubire. Îşi vor surprinde partenerii şi renunţă la metodele diplomatice, cu care i-a obişnuit. Trebuie avut în vedere ca partenerul să nu se simtă asaltat.

Într-o relaţie mai veche, Marte poate resuscita interesul amoros, dar poate stârni şi dispute. Răbdarea este de aur. În general, este o lună bună din punct de vedere sentimental. Venus, planeta cuplului, este în casa iubirii şi a sexualităţii, va fi o perioadă plină de senzualitate, iar deschiderea către noi poveşti de dragoste este mărită.

Leu

În luna decembrie, Leii sunt deschişi romantismului şi pot să înceapă relaţii noi. Poate fi vorba despre o relaţie de iubire sau de una pur erotică. Nativii sunt deschişi flirtului şi au o disponibilitate sentimentală şi senzorială crescută, care atrage, incita, electrizeaza. Se mai poate sa se manifeste o chemare catre aventura, care, in numele dragostei, sa te impinga la actiuni temerare.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioarei sunt indecişi şi hotărâţi. Vor avea multe aventuri şi vor fugi de angajamente. Ei vor face alegeri în funcţie de sexualitate. Sub astfel de influente, pasiunea poate aparea in orice moment. Cei care se află într-o relaţie mai veche, ar trebui să împrospăteze, să aducă ceva nou, să stimuleze schimbul de idei.

Balanta

Nu se întâmplă nimic spectaculos în plan sentimental. Până pe 16 decembrie, manifestările sentimentale sunt discrete. După această dată, Venus iese la lumină şi formează un aspect cu Uranus, aşa că este posibil să apară o surpriză.

Scorpion

Prima parte a linii decembrie va fi una extraordinară. Cu Venus alături, străbaţi o perioadă benefică pentru dragoste şi cuplu. Puterea ta de seducţie va atinge apogeul, iar relaţiile decurg sub semnul armoniei, al bunăvoinţei şi afecţiunii.

Săgetător

În decembrie 2012, se clarifică toate lucrurile care până acum erau confuze. Apele se limpezesc, iar în partea a doua a lunii vei avea aparte de momente fericite. Astfel, cei născuţi în zodia Săgetătorului pot să viseze la un Crăciun şi un sfârşit de an frumos.

Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricornului vor simţi în luna decembrie un impusul pasional puternic. Dorinţele şi sexualitatea vor fi aprige şi se vor manifesta viguros. Îşi vor dori o viaţă sentimentală mai dinamică, vor face primul pas în relaţie şi vor fi capabili să exprime ceea iubesc şi simt.

Asta nu înseamnă că vor şi primi ceea ce-şi doresc. Marte are si o latura conflictuala, iar conjunctia dintre Nodul Sud si steaua fixa Algol, in casa iubirii Capricornului, prezice un eveniment turbulent. Aşa că nu lăsaţi suspiciunea, gelozia sau posesivitatea să tulbure prea tare apele! Sansele de succes sunt mai mari daca ai o relatie stabila, recunoscuta social, iar conjunctia Lunii cu Venus si Jupiter iti poate aduce satisfactii pe 11, 25 si 26 decembrie 2012.

Varsator

Ultima luna a anului 2012 arata promitator pentru Varsatori in materie de dragoste si mariaj. Viata sentimentala se poate intersecta cu cea profesionala in prima parte a lunii decembrie 2012. In plus, ai o viata sociala activa, care serveste bunului mers al relatiei: tu si perechea petreceti excelent la distractiile cu prietenii sau la diverse sindrofii. Daca esti single, socializarea iti creste sansele de a-ti intalni jumatatea.

Pesti

Lucrurile tind sa se regleze in viata de cuplu. Decembrie 2012 aduce lamuriri cu privire la unele situatii complicate care s-au petrecut in ultimele luni. Lucrurile clarifică, iar limpezirile atrag dupa ele si solutii.

Tonul devine mai optimist din a doua decada a lunii decembrie 2012, iar ultimele doua saptamani din an pot fi chiar vesele, cu o conditie: sa lasi contrariile sa fie un factor de atractie si nu un motiv de divergente.

In rest, decembrie 2012 iti promite distractie multa alaturi de omul drag. Iar daca nu ai alaturi un om drag, cauta-l, fiindca il poti gasi.

Sursa: eastrolog.ro

Recomandări