Horoscopul lunii februarie 2018

Horoscopul lunii februarie 2018

În luna februarie, Berbecii au șanse să se îndrăgostească la prima vedere, iar Gemenii se concentrează pe carieră în această lună. Citește previziunile lunii februarie pentru zodia ta.

Berbec

SENTIMENTE: În februarie există mari șanse să te îndrăgostești la prima vedere. Oricât de cerebrală ești, poți fi luată prin surprindere de lucruri noi chiar și pentru tine. Scepticismul tău ar putea fi înlocuit de o altă stare, mai euforică, cel puțin pentru o vreme.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Îți pui toată energia în proiectele în care crezi, și încă faci bilanțuri și liste, chiar dacă a trecut deja o lună din an. Tu ești încă la capitolul organizare, pentru că doar într-un mediu pe care îl cunoști foarte bine poți funcționa la capacitate maximă.

Taur

SENTIMENTE: Dacă te afli într-o relație de multă vreme, vei simți nevoia să treci la etapa următoare. Nu știu dacă la asta contribuie și faptul că este luna îndrăgostiților sau nu, dar simți că ești pregătită pentru lucruri mari, și, mai important, ești încă îndrăgostită lulea.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Îți dorești să investești mai mulți bani în lucrurile care te pasionează sau chiar să riști tot ce ai acumulat pariind pe o afacere la care visezi de mult timp. Firea ta liberă, care își asumă riscuri, va avea parte de și mai multe provocări luna aceasta. Ți se ivește contextul potrivit să zbori, și ai intuiția corectă.

Gemeni

SENTIMENTE: Te îndrăgostești destul de repede, în comparație cu alte persoane. Asta face parte din farmecul tău personal. Iar luna aceasta îți aduce în cale oameni care te vor face să simți fluturi în stomac. E adevărat că ești destul de fluctuantă, așa că rămâne de văzut dacă vei continua relațiile cu oamenii care ți se par interesanți.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Câteodată trebuie să lași orice alte preocupări deoparte și să te ocupi de carieră. Acum ești într-un astfel de punct. Chiar și familia va trece pe planul doi, pentru o vreme. E în regulă, lucrurile se vor mai relaxa lunile viitoare.

Rac

SENTIMENTE: Dacă ești căsătorită, urmează o lună provocatoare. Cu lucruri care nu-ți plac, dar de care nu trebuie să fugi. Nu e momentul deciziilor. Chiar dacă ce se întâmplă nu-ți convine, încearcă să privești totul dintr-o altă perspectivă, și să înțelegi mai multe despre tine și despre reacțiile tale. Învață chiar și din ce nu-ți place și mergi mai departe mai înțeleaptă.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ți se întâmplă lucruri bune, în carieră și în viața socială. De fapt, multe din lucrurile pozitive care se întâmplă vor avea legătură cu prietenii tăi. Chiar dacă ești introvertită, luna aceasta atenția ta va fi îndreptată mai mult spre exterior, decât spre interior.

Leu

SENTIMENTE: Relațiile cu iubitul tău sunt într-o linie dreaptă, armonioasă. Energia ta bună reușește să-l scoată de cele mai multe ori din stările proaste pe iubitul tău, și asta e o calitate pe care n-o au foarte multe femei. Cele mai la îndemână motive de ceartă pot să se nască din nevoia ta permanentă de a fi lăudată și confirmată, care poate deveni obositoare pentru partener.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Pentru a-ți ține toți prietenii de calitate aproape, e bine să lași din când în când garda jos. Uneori e vorba despre ceilalți, chiar dacă ți-ar plăcea să fie întotdeauna vorba doar despre tine. Luna aceasta e și despre puterea ta de înțelegere și chiar sacrificiu.

Fecioară

SENTIMENTE: Fie că ești în căutarea unui partener, sau te simți foarte bine singură, în februarie ți se vor arăta tot felul de oportunități. Te flatează, bineînțeles, numărul mare de admiratori. Însă ești perfecționistă și în situația dată, ți-e foarte greu să alegi.

VIAȚĂ SOCIALĂ: E bine să acorzi mai multă importanță sănătății tale. Dacă te vei simți rău, e doar pentru că organismul încearcă să-ți atragă atenția și să-ți spună că trebuie să ai mai multă grijă de tine. Meditația, yoga sau rugăciunea pot fi metode bune de relaxare și de creștere a imunității într-o astfel de perioadă.

Balanță

SENTIMENTE: Nu te poți hotărî dacă îți dorești o relație pe termen lung sau preferi să rămâi în zona flirturilor mai mult sau mai puțin inocente. Cert este că urmează o lună în care vei fi foarte concentrată pe partea sentimentală, chiar și cu riscul de a fi, uneori, considerată cu capul în nori.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Chiar dacă nu ai prea mult chef de muncă, vei obține câștiguri nesperate din activitățile pentru care ai depus efort cu mai mult timp înainte. Îți găsești timp să petreci cu familia și să citești cartea pe care ai tot amânat să o citești. Și asta îți face multă plăcere.

Scorpion

SENTIMENTE: Ești destul de capricioasă, dar iubitul tău reușește să te aducă cu picioarele pe pământ. Asta îl face să crească în ochii tăi și să-l vezi într-o lumină nouă. Acest moment vă poate consolida relația și vă poate face să treceți la un alt nivel.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Reușești să faci un slalom perfect între viața de familie, muncă și relaxare. Chiar dacă ți-au rămas multe lucruri nerezolvate de anul trecut, faptul că ai un echilibru din mai multe direcții, te ajută să fii eficientă și să le rezolvi pe toate, în ordinea priorităților.

Săgetător

SENTIMENTE: În prima parte a lunii februarie nu reușești să-ți găsești locul lângă partenerul tău. Cu puțină maturitate, veți reuși să ajungeți la sentimente mai bune, pe finalul lunii. Dacă ești singură, vei aprecia această perioadă și o vei dedica iubirii de sine.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Situația ta financiară se îmbunătățește și asta îți conferă o relaxare de care ai nevoie. Te hotărăști să pleci într-o vacanță cu soare, mare și nisip fin. Sau, dimpotrivă, să te apuci de cursuri de gătit, sau de o facultate nouă. Ai energie bună, asta e tot ce contează.

Capricorn

SENTIMENTE: Roiesc tot felul de admiratori în jurul tău, dar tu nu simți nevoia să te implici într-o relație amoroasă. Zâmbești frumos, poate flirtezi un pic, dar seara ajungi singură acasă. Și e îți place așa, deocamdată.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Luna februarie se dovedește de bun augur pentru tine, mai ales dacă te hotărăști să investești în proiecte de suflet. Ai o intuiție bună, iar familia îți sprijină toate demersurile, oricât de riscante ar părea la prima vedere.

Vărsător

SENTIMENTE: Toate neînțelegerile care pot să apară în cuplu vor fi cu ușurință rezolvate cu mai multă toleranță din partea ta. E foarte posibil să primești cereri în căsătorie de la necunoscuți, sau să afli că un coleg din birou e îndrăgostit de tine de ani de zile.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ai un chef nebun să mergi la toate petrecerile la care n-ai mers până acum, să ieși la toate întâlnirile pe care le-ai amânat, să pleci în toate călătoriile pe care le-ai ratat. Vei fi foarte ocupată și foarte mulțumită de programul tău încărcat.

Pești

SENTIMENTE: Partenerul tău are tot felul de preocupări. Petrece mult timp la muncă, este îngândurat. Te simți neglijată, și e normal să fie așa. Nu căuta motive de ceartă și nu presupune că el își va da seama singur de ce ai nevoie. Spune-i ce simți și lucrurile s-ar putea întoarce în favoarea ta.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Îți pui toată energia în găsirea unui job nou sau în schimbarea locul de muncă actual cu unul mai bun. Dina acest motiv ai putea pierde din vedere alte lucruri importante din viața ta, cum ar fi faptul că-ți dorești să-ți întemeiezi o familie. Dar toate la timpul lor.

Sursa

Recomandări