Horoscopul lunii februarie 2019

Horoscopul lunii februarie 2019

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii februarie 2019.

Berbec

Dacă te gândești ca în perioada următoare să acționezi mai precaut, e chiar indicat să te ții de gând. Nu e cazul să iei decizii pripite, n-ai nimic de pierdut dacă adopți o atitudine mai calculată. În plan profesional, menține-ți motivația la cote maxime, mai ales în această perioadă destul de antrenantă.

Taur

Conflictele sunt inevitabile în această perioadă. Deși încerci să nu te lași afectată, te întrebi care e poziția pe care ar trebui să o adopți. Chiar dacă dezvoltarea personală a devenit pentru tine un scop, nu-i lași pe cei din jur să fie prea intruzivi. Ai nevoie de timp și spațiu pentru a găsi răspunsuri la întrebările care dau sens vieții.

Gemeni

Stima de sine ridicată te va ajuta să faci lucruri pentru tine. Trebuie să înveţi să faci faţă sistemului în care lucrezi, fără ca valorile tale să fie afectate. Chiar dacă ești sigură pe ceea ce știi, la birou nu trebuie să-ţi arăţi abilităţile într-o manieră agresivă. Începutul de an aduce armonie și toleranță în raport cu relațiile cele mai importante pentru tine.

Rac

Te intrigă foarte mult discuțiile pe care le ai cu colegii. Oportunismul și înșelătoria sunt două aspecte cu care nu rezonezi. Indiferent unde te vei afla, vei căuta să petreci mai mult timp singură. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a te detașa de ceea ce se întâmplă în jur. Mai mult decât atât, ai nevoie cu adevărat de relaxare.

Leu

Luna februarie se află sub energia lui Jupiter. Urgențele care vor apărea în viața ta vor fi destul de stresante și te vor scoate din zona de confort. Cu toate astea, vei reuși să te calibrezi destul de repede la noua realitate. Abilitatea ta de a seduce este pusă la îndoială, mai ales dacă ești implicată într-o relație de lungă durată.

Fecioară

Ai fost mult prea indulgentă în raport cu anumite persoane și asta a atras după sine dezamăgiri. Interpretările tale asupra evenimentelor nu sunt dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta. Ești neliniștită și ceri foarte multe de la jumătatea ta, chiar și atunci când pare că nu mai este nimic de oferit.

Balanță

Mercur va ocupa o poziție retrogradă și de aceea totul ți se va părea dificil. Chiar și atunci când vei deține răspunsurile, nu vei reuși să iei decizii înțelepte. Începutul de an aduce cu sine oportunități de dezvoltare, mai ales profesional. De asemenea, tentațiile de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut.

Scorpion

E momentul potrivit să-ți întorci privirea spre gândurile pentru o anumită persoană din viața ta și să iei o decizie. Spre partea a doua a lunii ești mai încărcată decât de obicei cu sarcini profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea.

Săgetător

Deși scenariile care-ți traversează mintea te înfrânează, sunt situații în care faci doar ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei ultime luni de iarnă. Oamenii din jur par obosiți și depășiți și ai senzația că venirea primăverii este așteptată de toți. Problemele cu care te confrunți reprezintă un motiv suficient pentru a încerca să fii mai tolerantă.

Capricorn

Vei întârzia cu rezoluțiile pentru această lună. Nu ai nici un plan stabilit, obiective profesionale notabile nu ai de îndeplinit, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Tenacitatea îți va fi pusă la încercare, chiar și în acele situații în care vei considera că totul este foarte bine structurat.

Vărsător

Neptun va face o dubioasă „ședere” în zodia ta și energia pe care o vei recepționa de la el va fi destul de confuză pentru tine. În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților. Deși îi judeci destul de dur pe mulți dintre cei cu care interacționezi, îți dai seama că ești dezgustată de comportamentul tău. Ajungi uneori să fii chiar destul de drastică cu tine din cauza acestui lucru.

Pești

Luna februarie aduce schimbări majore în viața ta. Indiferent că e vorba de carieră, viața personală, de relații, vei reuși să-ți asculți intuiția și să întreții starea de echilibru profund.Anxietatea din ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al vieții îți întreține motivația de a face lucruri care te împlinesc.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii februarie 2019?

Sursa

Recomandări