Horoscopul lunii februarie 2020

Horoscopul lunii februarie 2020

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii februarie 2020.

Berbec

Preocupările din plan profesional „apasă” constant pe umerii tăi. Deși nu ești la început de drum în ceea ce privește cariera, îți dai seama cât de multe lucruri mai sunt de învățat. Luna aceasta vei fi în umbră din punct de vedere social. Toată energia și determinarea ta vor fi îndreptate către carieră și viața de familie.

Taur

Prezența preponderentă a lui Marte în casa zodiei tale te va încuraja să te apropii și mai mult de familie. Oricare ar fi cutumele sociale cu privire la viața de familie, ești conștientă că tot acasă este pentru tine oaza de liniște psihică. În luna aceasta te vei afla într-un continuu balans între profesional și personal.

Gemeni

Dualitatea lucrurilor de care vei avea parte în perioada următoare te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Încerci să ai mai multă grijă de tine.

Rac

Te simți „urmărită” de tot felul de nevoi care nu au fost satisfăcute de-a lungul anilor, iar asta te face să fii vulnerabilă. În ceea ce privește viața profesională, energia creativă de care ai parte te ajută să te clasezi pe următoarea treaptă ierarhică. Determinarea care te caracterizează dintotdeauna în sfârșit își „câștigă” drepturile.

Leu

Diada Soare-Lună va influența toată plaja de acțiuni din următoarea perioadă. Începutul lunii februarie vine cu provocări în plan personal. Relația în care ești implicată va trece printr-o schimbare definitorie de dinamică. Vei fi nevoită să te gândești la confortul tuturor celor implicați înainte de a lua o decizie care te privește doar pe tine.

Fecioară

Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci pentru ca gestul tău să nu fie interpretat ca fiind intruziv. Visezi cu ochii deschiși la diverse situații, dar nu ești suficient de motivată pentru a acționa. Este posibil să ai nevoie de mult mai multe pentru a putea ieși din propria bulă. Timpul nu stă în loc. Regrete cu siguranță se află la orice pas.

Balanță

Proiectele la care lucrezi pe cont propriu au nevoie de sustenabilitate financiară pentru a putea fi finalizate. Chiar dacă îți este greu să accepți acest adevăr, ai nevoie de ajutor în acest sens. Perioada care urmează este caracterizată de energii pozitive și dorința de a ajunge să fii total independentă financiar.

Scorpion

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Tot ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la oamenii din viața ta față de care ai sentimente de nesiguranță. Lumea pare să fie o „audiență” potrivită pentru mesajele pe care trebuie să le transmiți.

Săgetător

Uranus este pentru tine catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta în perioada următoare. Fără să îți dai seama de acest lucru, te lași cucerită de vorbe goale. Chiar dacă știi că promisiunile care ți se fac nu vor ajunge niciodată să se transforme în realitate, rămâi în anumite relații doar din cauza fricii de a renunța.

Capricorn

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Odată ce îți vei da seama care este adevăratul curs al lucrurilor, știi că ești capabilă să aduci schimbări importante în tot ceea ce este în jurul tău.

Vărsător

Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Este februarie, este perioada în care tu pleci mereu în vacanța de iarnă, iar planurile sunt puse la punct în detaliu. Atitudinea drastică din plan profesional te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țin în loc din punct de vedere energetic.

Pești

În plan personal pui multă pasiune în orice relație, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te-ar putea surprinde întru totul. Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Acționează înțelept!

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii februarie 2020?

Sursa

Recomandări