Horoscopul lunii Iunie 2017

Horoscopul lunii Iunie 2017

În prima lună a verii așteaptă-te la vești bune, dar și la situații neprevăzute și provocări!

Berbec

Se pot întâmpla lucruri foarte interesante la începutul lunii iunie, când poţi avea multiple revelaţii despre tine în primul rând şi revelaţii legate de iubire. S-ar putea să te decizi să faci un pas care de ceva vreme te macină şi nu ştiai în ce direcţie să o apuci. Ce pot să te sfătuiesc este să aştepţi până după 4-5 iunie şi vei vedea că decizia va fi foarte clară după această dată. Gândirea ta este pe primul loc în această luna şi vei căuta să gândeşti într-un mod constructiv şi bine faci, deoarece îţi pot veni idei foarte bune în privinţa banilor şi a casei; poţi face mici modificări, poţi veni cu idei noi de a face bani în plus, sau de a te pune pe tine în valoare şi astfel să ai parte de diverse beneficii.

Se poate să te simţi presat în casa în care locuieşti şi să simţi nevoia să evadezi, ieşitul la plimbare sau în natură sunt foarte bune pentru tine în această luna, aşa că nu te mai gândi şi începe să te mişti.

Taur

Lucrurile încep să intre pe un făgaş normal, adevărurile au cam fost spuse şi este vremea să mergi mai departe. Venus va urmă să intre în semnul tău, ceea ce te va avantaja pe parcursul lunii iunie şi te va face să străluceşti între ceilalţi. Dar este indicat să te concentrezi luna aceasta pe tine şi să faci ceea ce-ţi place, să-ţi faci toate poftele, chiar ai putea face schimbări fizice. Mintea îţi stă la bani şi bunuri, poate exista şansă unei măriri salariale, dar în acelaşi timp poţi veni tu cu nişte idei inovative care să-ţi crească veniturile, sau datorită ideilor tale de la locul de muncă, să fii remunerat pentru ele. Poate urma o perioadă cu călătorii mai multe, sau drumuri mai multe, prin care îţi vei rezolva diferite probleme.

Mintea ta poate fi luna această încă pusă pe jar şi să gândeşti prea insistent la unele lucruri sau situaţii din viaţa ta, dar ai putea şi acţiona, ulterior gândirii unui plan; poţi avea mai mult curaj acum să pui lucrurile la punct şi să clarifici unele situaţii de mult ascunse în umbră.

Gemeni

Luna aceasta se impune un echilibru între tine şi ceilalţi, sau între tine şi partenerul de viaţă. Poţi fi pus în faţă unor gânduri care te răscolesc de ceva timp, să te întrebi ce-ţi doreşti de fapt în relaţiile tale, ce oferi şi ce ţi se oferă şi cât mai poţi oferi de acum înainte. În cuplurile deja formate, nu eşti deloc pe aceeaşi felie cu partenerul tău, ci amândoi trageţi în părţi diferite şi de aici apar certuri şi probleme, iar consumul tău este destul de mare. Este indicat să ai răbdare să se calmeze situaţia şi să încercaţi ulterior să ajungeţi la un consens şi să porniţi de acolo.

Există riscul să fii pus la pământ de ceilalţi şi să ţi se arate că valoarea ta este una mică, însă tu ai nevoie să mergi în interiorul tău şi să îţi vezi singur valoarea şi astfel vor vedea toţi cei din jur adevărata ta valoare şi faptul că tu poţi mai mult decât cred ei ca eşti capabil. Pune-ţi mintea ta cea iscusită în mişcare şi poţi mişca destul de mult lucrurile, inclusiv în plan financiar, unde pot apărea ceva schimbări serioase; poţi cheltui mai mult, sau, din contra, să obţii sume noi de bani prin muncă ta depusă în plus. Poate să te urmărească o răceală, sau probleme la nivelul căilor respiratorii.

Rac

Marte îţi dă forţă şi curaj în această lună, iar tranzitul prin casa prietenilor, a lui Mercur şi Venus, te va pune pe drumuri toată luna şi vei fi în centrul atenţiei, mai ales o dată cu intrarea Soarelui în zodia ta, aşa că respiră adânc de pe acum şi aşteaptă-te la multe ieşiri, mulţi vor dori să fie în preajma ta şi vor dori să stea în energia ta elevată. Fiind încă perioada dinaintea zodiei tale, până prin 21, este indicat să observi ce frici şi revelaţii, mai mult sau mai puţin plăcute, ies din interiorul tău şi să încerci să te uiţi la ele, fără frică, pentru că este momentul potrivit pentru a le rezolva şi clarifica. Este un moment prielnic pentru a medita şi pentru a-ţi lua pauze bine meritate, pentru a reflecta la ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

La locul de muncă poţi avea nişte surprize foarte plăcute, şefii te pot aprecia şi de ce nu, şi remunera pe măsură efortului tău, sau pentru dorinţa ta de a îmbunătăţi mersul lucrurilor la job. Dacă simţi un exces de energie şi doreşti să-l consumi, apucă-te de activităţi fizice, decât să îţi descarci energia pe cei din jur.

Leu

Pentru tine se accentuează perioada interesantă prin care treci de ceva timp, o dată cu intrarea Nodului Nord în zodia ta. Ai acum şansa să îţi clarifici multe lucruri despre viaţă, despre filozofia ta de viaţă şi încotro vrei să-ţi îndrepţi energia şi atenţia de acum înainte. Cel mai important este că de acum poţi raporta şi vei raporta totul la tine şi la adevăratul tău sine, este timpul să nu-ţi mai ascunzi dorinţele şi să afli ce îţi doreşti, dacă nu ştii deja şi să acţionezi în acea direcţie. Felul în care ai putea evolua în această perioada te poate surprinde şi pe tine, nu doar pe cei din jur.

Dar înainte să ajungi la esenţa ta, luna aceasta îţi pot da târcoale gânduri şi situaţii din adâncurile tale, pe care le evitai până acum, dar este foarte indicat să faci curăţenia necesară, care se cere de un an încoace, că să poţi porni pe un drum nou şi limpede. Fii puţin atent luna această la mici accidente, la condus şi la inflamaţii.

Fecioară

Pentru tine banii sunt un domeniu activ luna aceasta, pot apărea unele măriri salariale sau prime, dar pot apare şi de nicăieri bani, inclusiv premii, de asemenea te mai poţi gândi luna această cum să-ţi investeşti banii într-un mod foarte interesant. Pe de altă parte, serviciul îţi poate afecta relaţiile parteneriale şi familia, deoarece în ultima luna ai fost mai solicitat ca de obicei şi încă n-ai scăpat, familia şi partenerul pot să-ţi ceară atenţia şi tu să nu fii prezent cu ei, din cauza gândurilor care sunt încă prinse la job. Nu sunt excluse nici călătoriile în străinătate luna aceasta, sau poţi să începi să studiezi unele domenii care te-ar ajuta la atragerea veniturilor mai mari.

Socializarea va fi şi ea importantă luna aceasta, poţi ieşi cu prietenii şi chiar cu colegii de la locul de muncă, oricum atmosfera va fi destul de plăcută la locul de muncă, şi colegii tăi vor dori să vorbească cu tine mai mult decât de obicei.

Balanță

Tu ocupi luna aceasta, cea mai importantă şi dificilă poziţie din zodiac, deoarece ţie îţi sunt atinse multe domenii foarte importante. În primul rând Jupiter începe să meargă direct în zodia ta, iar aceasta este ultima etapă pe care o mai petrece aici, până în noiembrie, aşa că în sfârşit poţi respiră uşurat, lucrurile în viaţa ta încep să se echilibreze şi să pornească înspre o direcţie pozitivă. Şi în relaţia de cuplu lucrurile se schimbă şi este o schimbare pozitivă, care te face să te apropii mai mult de partenerul tău şi să ajungeţi pe aceeaşi lungime de undă, să rezonaţi la unison. Şi în dormitor lucrurile încep să se încingă, aşa că pregăteşte-te pentru câteva săptămâni pline de pasiune şi căldură.

Atenţie puţin la gândire şi comunicare, acolo tensiunea creşte, posibil şi din cauza locului de muncă şi poţi începe să vezi partea goală a paharului din cauza minţii tale neastâmpărate şi de aici să izbucneşti în scene de nervi descărcaţi pe alţii, sau chiar pe superiori; ia-ţi un moment să respiri şi vezi ce ai de învăţat din acea situaţie, deoarece dacă ajungi la asemenea scenarii, chiar ai o lecţie ascunsă în acele momente.

Scorpion

Luna iunie îţi va surâde în relaţia de cuplu, unde din luna mai comunicarea este foarte bună, acum vei simţi mai multă iubire în cuplul tău sau căsnicia ta. Bucură-te de această perioadă şi du-ţi relaţia la un alt nivel. În primele două săptămâni ai grijă la bani, mai ales dacă ai de-a face mai mult cu banii altora, de asemenea pot apărea taxe sau impozite neplătite la timp, sau să te trezeşti cu o amendă sau plăţi depăşite ca termen de plată. Este şi o perioada bună când poţi descoperi ori lucruri ascunse din viaţa ta, care ies acum la lumină, sau poţi înţelege mai multe, legat de situaţii care îţi păreau cam obscure şi nu le puteai desluşi până acum, este important să te uiţi în interiorul tău şi să observi ce indicaţii primeşti.

În prima săptămâna să fii atent de asemenea la resursele tale, deoarece poţi cheltui peste măsură, sau te poţi trezi cu nişte cheltuieli pe care să nu ai momentan de unde să le achiţi, dar până spre sfârşitul lunii, situaţia se rezolvă.

Săgetător

Şi zodia ta este printre cele mai vizate luna aceasta, când poţi fi pus la un punct de cotitură din cauza opoziţiei dintre Saturn în zodia ta, şi Soarele din Gemeni. Este un stop pentru revizuirea anuală a drumului tău şi a personalităţii tale în totalitate. Te poţi întreba dacă te afli în punctul în care îţi doreşti, poţi realiza că mai ai de învăţat, sau că ai ajuns de fapt la un nivel foarte interesant şi nou pentru tine. Pot începe să existe diferenţe de opinie în cuplu şi să ţi se reproşeze că eşti egoist şi îţi ignori partenerul, pentru a-ţi acorda mai multă atenţie ţie; sau în unele situaţii poţi acorda prea multă atenţie partenerului, iar Saturn te trage de mânecă pentru a-ţi întoarce atenţia şi grija către tine în această perioadă.

De asemenea poţi avea discuţii foarte interesante cu cei din jur, în care să afli lucruri noi şi interesante, însă fii atent pentru că ideile voastre nu vor fi întotdeauna la fel şi este mai bine să nu încerci să-i convingi de ceva, pentru că adevărurile pe care le transmiţi pot leza în partea opusă, deoarece nu vor fi acceptate prea uşor.

Capricorn

Luna iunie îţi aduce modificări în dragoste şi în carieră. Sectorul iubirii cere mai multă acţiune, mai multe dovezi de iubire şi activităţi împreună cu partenerul de cuplu. Există o energie în plus în cuplu, aşa că încearcă să canalizezi acea energie către ceva constructiv, nu către ceartă, pentru că se poate canaliza aceeaşi energie în mai multe feluri, încearcă să ieşi mai mult cu partenerul, să faceţi activităţi sportive împreună şi orice altceva îţi face plăcere şi îţi consumă energie.

Pentru cei care îşi doresc un copil, este o luna foarte fertilă, deci nu pierdeti şansa. La locul de muncă ai şansa să primeşti mai mult de lucru în această perioada, dar toate sunt înspre binele tău, şefii vor începe de luna această să te aprecieze, ai şanse mari de promovare anul acesta, aşa că mai pune osul la treabă puţin, pentru că rezultatele sunt după colţ. Poţi avea tendinţa luna această să-ţi descarci nervii şi stresul pe partener sau pe cei din jur, sunt câteva zile critice, dar sunt convins că vei trece cu bine peste ele.

Vărsător

Comunicarea, relaţionarea şi familia sunt scopurile tale luna aceasta, dacă doreşti să te apuci de studierea a noi domenii, acum este momentul propice, inclusiv studiile superioare sunt foarte bine aspectate, aşa că este indicat să iei acum o decizie în ce domeniu ai dori să studiezi la toamnă. Poţi primi nişte informaţii foarte pozitive despre cei din jur şi să realizezi cine îţi sunt adevăraţii prieteni şi de cine merită să te apropii şi să le oferi toată încrederea ta. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să le ceri celor din jur asta, deoarece vor fi mai mult decât dornici să te susţină şi să te ajute.

Călătoriile pentru relaxare sunt foarte bine venite în aceasta perioada, poate fi o călătorie mult mai plăcută decât toate câte le-ai făcut până acum şi va fi cu atât mai plăcută cu partenerul de cuplu. Şi locuinţa ta îţi poate cere atenţia, iar dacă îţi doreşti să faci mici modificări sau renovări, nu ar fi rău să te apuci luna aceasta.

Pești

Luna aceasta poţi primi o surpriză foarte plăcută, financiară, din partea şefilor, poţi primi o mărire salarială, sau să fii promovat pe neaşteptate. Bucură-te pentru faptul că îţi sunt recunoscute meritele, deoarece meriţi din plin, depui ceva efort de câţiva ani încoace, iar şefii tăi sunt foarte mulţumiţi. Comunicarea este la cote înalte luna aceasta şi poţi avea conversaţii foarte plăcute cu cei din jur, iar tu ştii ce să spui, la momentul şi locul potrivit. Există o şansă să fii nevoit să te muţi cu locuinţa, sau să ai diferite probleme cu locuinţa şi să fii nevoit să scoţi nişte bani, pentru a repara stricăciunile.

Dacă ai o afacere pe cont propriu, lucrurile încep să se mişte mai mult decât înainte şi să simţi o revigorare mult aşteptată. La locul de muncă ar fi interesant să te concentrezi mai mult pe tine, nu pe colegii de muncă şi vei vedea că lucrurile se vor îmbunătăţi dacă te vei concentra pe munca ta şi cu siguranţă vei începe să cauţi şi locul potrivit pentru tine, în cazul în care consideri că ai putea mai bine decât în prezent.

Sursa

Recomandări