Horoscopul lunii iunie 2020

Horoscopul lunii iunie 2020

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii iunie 2020.

Berbec

Te simți blocată în tot felul de gânduri și senzații, iar demotivarea pe care o trăiești te face să te afunzi în rutina de zi cu zi. Propriul confort ar trebuie să fie mereu primordial. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, îi rănești pe cei din jur prin prisma atitudinii delăsătoare pe care o ai.

Taur

Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale exigente. Ai nevoie de confirmarea celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Sunt multe momente când te vei lăsa ghidată doar de ceea ce simți. Deși nu ai libertatea de mișcare pe care ți-o dorești, nu mai ești atât de exigentă cu propria persoană.

Gemeni 

Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este dinamica acestei luni de vară pentru tine. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea. Nimeni nu este obligat să îți ofere explicații constante cu privire la alegerile pe care le face. Fiecare dintre noi are dreptul să ia propriile decizii.

Rac

Unele relații din viața ta încep să prindă contur și să îți ofere armonia de care ai nevoie. Cariera este prioritară, chiar dacă familia îți reproșează mereu acest aspect. Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite. Vei fi nevoită să iei decizii cu un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent.

Leu

Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta doar persoane autentice și dedicate. Fiecare „revoluție astrală” îți va crea disconfort în plan emoțional. Ai încredere în tine, dar și în persoanele apropiate ție!

Fecioară

Pe parcursul zilelor următoare nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți. Luna iunie este una
„luminoasă” pentru tine. Indiferent de ceea ce vei trăi, armonia se va întoarce în viața ta. Nu poți face nimic pentru a-i schimba pe cei din jur.

Balanță

Convingerea în raport cu ceea ce îți dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces de auto-descoperire în care te afli este generator de stări confuze și de multe întrebări la care nu ai răspuns. Ai răbdare cu tine!

Scorpion

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a-ți atinge obiectivele. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Sunt mulți cei care vor avea de obiectat.

Săgetător

Poziția retrogradă a mai multor planete te va agita, mai ales în prima parte a lunii. Începutul acestei veri pare a fi unul „anevoios”, mai ales având în vedere dinamica emoțională din familie. Atunci când vine vorba de decizii, nimic nu te va lua prin surprindere la cei care fac alegeri pe ultima sută de metri.

Capricorn

Pauzele organizate și proiectate pe care le iei pe parcursul acestei luni te ajută să îți refaci sistemul energetic. Totul în jurul tău se derulează în mare viteză. Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Fii înțeleaptă! În plan profesional vei reuși să te „vinzi” foarte bine în cadrul întâlnirilor de business la care vei participa.

Vărsător

Firea ta duală se va afla în plină activitate, deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege. Zâmbetul pe care îl afișezi mereu în interacțiunile cu cei din jur ajută la destinderea atmosferei și îți oferă încredere în poziția pe care ți-o asumi. Prieteniile din viața ta nu mai sunt un etalon pentru tine, deoarece nu mai crezi în integritatea lor.

Pești

Totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Această lună de la începutul verii va fi greu de suportat pentru tine din cauza schimbărilor climatice agresive care vor avea loc. În perioada următoare, lumea din jur pare să fie o „audiență” potrivită pentru toate mesajele pe care le transmiți.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii iunie 2020?

Sursa

Recomandări