Horoscopul lunii mai

Horoscopul lunii mai

Afla ce ti-au pregatit astrele in luna mai in plan sentimental dar si social. Speram ca horoscopul lunii mai are doar vesti bune pentru tine!

Berbec

Sentimente: Puterile tale intuitive se activeaza. Citesti printre rânduri si iti formezi idei despre situatiile personale mai rapid. Percepi sentimentele ce se ascund in spatele cuvintelor fara a auzi toate detaliile. Persoanele apropiate sunt surprinse de capacitatea ta de intelegere.

Viata sociala: Emani incredere si siguranta de sine când iti sustii punctul de vedere, iar aceasta atitudine atrage suporteri de partea ta. Conexiunile profesionale stabilite luna aceasta iti vor fi de mare folos. Preiei responsabilitatea rezolvarii unei probleme legate de un bun comun.

Taur

Sentimente: Lucrezi la ceva impreuna cu iubitul tau. „Proiectul“ poate fi legat de extinderea familiei sau de camin. Este o activitate ce iti aduce bucurie si te apropie de partener. Ai parte de noutati solide si sigure, decizive pentru viitorul tau si al familiei. Primesti sau iti oferi un cadou extravagant.

Viata sociala: Daca crezi ca detii adevarul absolut, s-ar putea ca, de data aceasta, sa ai dreptate. Predictiile facute de tine se indeplinesc, asa ca imagineaza-ti un viitor optimist. Faci totul pentru a finaliza proiectele neterminate sau amânate. Primesti mai multe oferte tentante in acelasi timp.

Gemeni

Sentimente: Esti intr-o forma de zile mari, reusind sa faci multi-tasking in ritm accelerat. Simti nevoia sa iti intinzi aripile si sa zbori, sa oferi, sa contribui. Iti faci simtita prezenta in toate mediile: sociale, familiale, virtuale. Vocea ta rasuna puternic. Pornesti spre implinirea unui vis.

Viata sociala: Te deschizi tuturor solicitarilor de comunicare, indiferent de ora (zi sau noapte), stare de oboseala sau de program. Esti disponibila si raspunzi cu promptitudine oricui iti cere sfatul sau ajutorul. Integrezi o rutina noua in stilul tau de viata si esti motivata sa o respecti.

Rac

Sentimente: Traiesti o viata implinita, reusind sa te mentii, in permanenta, inspirata. Un flirt sau un joc de alta natura iti face inima sa tresalte de bucurie. Astepti cu nerabdare urmatoarea „mutare“, anticipând ca te va surprinde placut. Visele iti transmit mesaje importante, caci prin ele iti accesezi subconstientul.

Viata sociala: Iti merge tot mai bine in cariera. Primesti cel mai bun feedback posibil, ceea ce te incurajeaza sa visezi la realizari inalte. Apar oportunitati neasteptate, iar in jurul datei de 14 afli o informatie la care trebuie sa te gândesti serios. Esti gazda sau imaginea unui eveniment.

Leu

Sentimente: Mai importanta decât cultivarea relatiei sentimentale este, pentru tine, conectarea cu oamenii. Lucrezi la relatiile pe care le-ai neglijat si reapari in vietile prietenilor din trecut. Un flirt este posibil in jurul datei de 15 mai. Ai putea pune ochii pe un barbat dintr-o alta lume.

Viata sociala: Faci o schimbare de look. Poate nu intâmplator, inhibitiile tale se diminueaza si devii cea mai prietenoasa si comunicativa versiune a ta. Iti recâstigi popularitatea, petrcându-ti majoritatea timpului intre oameni. Aceasta mareste probabilitatea sa intâlnesti o persoana speciala.

Fecioara

Sentimente: Realizarile si succesul de la locul de munca iti usureaza sarcina de a uita de serviciu inainte de a trece pragul casei. Esti o mama, sora sau fiica mai buna atunci când te simti apreciata in viata sociala si profesionala. Când renunti sa mai incerci, are loc un eveniment mult-asteptat.

Viata sociala: Ti se aproba o cerere sau strângi numarul de persoane de care ai nevoie pentru a lansa un proiect. Spre mijlocul lunii, primesti o veste care ti-ar putea schimba viitorul. Ti se cere sprijinul intr-o actiune caritabila, iar situatia ta actuala iti permite sa onorezi invitatia.

Balanta

Sentimente: Te straduiesti sa atingi un echilibru intre viata personala si cea profesionala, ambele mai solicitante luna aceasta. In cautarea armoniei interioare, explorezi un drum spiritual diferit de convingerile cu care ai crescut. Partenerul de cuplu – desi rareori de acord cu tine – te completeaza perfect.

Viata sociala: Esti in proces de reorganizare a finantelor si a bunurilor. Cu sincera generozitate, pui interesele celorlalti mai presus de cele personale si simti ca traiesti intr-o lume in care toti oamenii procedeaza la fel. Te indepartezi, incet, de o de o persoana care are „darul“ sa te descurajeze.

Scorpion

Sentimente: Ai un al saselea simti cu ajutorul caruia comunici fara prea multe cuvinte. Stii instinctiv ce e in sufletul celor dragi sau, mai bine zis, ii „simti“. Relatia de cuplu trece la un alt nivel. O oficializati sau o reinnoiti, acordându-va mai mult timp si mai multa atentie. Iubesti si esti iubita.

Viata sociala: Treci printr-o situatie ce iti pune la incercare etica profesionala, iar felul cum procedezi va fi notat. O persoana apropiata iti cere sfatul intr-o problema sentimentala. Faci un real efort sa privesti situatia cât mai obiectiv. Se incheie cu succes un eveniment care iti dadea emotii.

Sagetator

Sentimente: Ai darul persuasiunii si il folosesti cu succes incepând cu cei din familie. Cineva drag nu face intotdeauna cele mai fericite alegeri, iar ghidarea ta il/o redirectioneaza spre decizii corecte. Intra in viata ta o persoana importanta. Poate fi o noua poveste de dragoste sau un viitor bun prieten.

Viata sociala: Pasiunea cu care le povestesti oamenilor ii inspira si ii motiveaza. Te daruiesti intru totul muncii tale si oamenilor cu care interactionezi, oferind feedback de calitate. Parteneriatele tale traverseaza cea mai prospera perioada. Ti-ai putea gasi partenerul sau colegul ideal.

Capricorn

Sentimente: Iti dai jos masca seriozitatii si aloci mai mult timp distractiei. Ii dai frâu liber umorului tau unic si cuceresti, câstigând simpatia celor ce iti cunosteau doar latura sobra. Sarbatoresti impreuna cu partenerul de cuplu o realizare, a ta sau a lui. Primesti o veste importanta spre mijlocul lunii.

Viata sociala: Exista procese al caror ritm se situeaza in exteriorul ariei tale de control. Renunti la eforturile de a grabi evolutia acestora si lasi lucrurile sa se aranjeze de la sine. Popularitatea ta iti aduce bucurii neasteptate. Cineva isi manifesta deschis recunostinta ca existi in viata lui.

Varsator 

Sentimente: Este o luna intensa din punct de vedere sentimental. Au loc schimbari importante in viata ta sau a partenerului, iar relatia de cuplu traverseaza o perioada de adaptare. Desi poate aparea confuzie, inveti sa ii oferi iubitului tau sprijinul de care are nevoie, iar el invata sa iti fie alaturi.

Viata sociala: Iti cuplezi talentul personal cu abilitatile de comunicare pentru a lucra la un proiect deosebit. Comunicarea deschisa, fara ocolisuri, este cheia succesului atunci când muncesti in grup, nefiind atât de important ceea ce stii sa faci. Primesti vesti pozitive si expansive in jurul datei de 14 mai.

Pesti 

Sentimente: Detectezi un obicei sau un om care iti absoarbe energia si te indepartezi de acesta. Spatiul nou eliberat in viata ta invita imediat un alt actor, de data aceasta o dependenta benefica sau o persoana pozitiva. Te simti senzuala si feminina. Magnetismul tau puternic stârneste admiratia.

Viata sociala: Iti place diversitatea si te invârti in cele mai neobisnuite cercuri. Te simti bine in preajma oamenilor diferiti, originali, ce li s-ar putea parea ciudati unei perechi de ochi mai putin toleranti. Restabilesti legatura cu o persoana din trecut, un fost coleg sau iubit.

Recomandări