Horoscopul lunii mai 2018

Horoscopul lunii mai 2018

În luna mai, Berbecii sunt fericiți și au viața în ordine, iar Fecioarele trec printr-o perioadă mai dificilă. Citește previziunile zodiei tale pentru această lună.

Berbec

Partenerul tău este dispus să facă tot felul de lucruri pentru a-ți intra în grație, fără ca tu să-i ceri asta. Pur și simplu și-a făcut un scop din a te face fericită și, deși ar putea să ți se pară că drăgălășenia lui este nefirească, în final te vei obișnui.

Te simți foarte bine, dar poate tocmai din acest motiv, ești hotărâtă să menții această stare de bine cu mult sport și cu o dietă bazată pe legume și fructe. Asta îți va oferi mai multă încredere în tine și vei dori și să socializezi mai mult.

Taur

Ți-e teamă să te implicit într-o relație serioasă și îți găsești tot felul de scuze. Nimeni nu pare suficient de bun, de frumos, de matur, de înțelegător, pentru tine. Dar asta nu înseamnă că refuzi relațiile care nu necesită implicare. Când simți că lucrurile devin prea serioase, invoci motive și dispari.

Ești preocupată de lucrurile care trebuie rezolvate în familie mai mult decât de carieră. Ești decisă să rezolvi cât mai multe lucruri practice, și vei reuși să faci mare parte din ele. Simți nevoia unei vacanțe aproape la fel de imperios ca atunci când ți-e sete și vrei un pahar de apă, dar pui nevoile tale pe pauză, în acest moment.

Gemeni

Dacă ești într-o relație de mai mult timp, simți că lucrurile stagnează, nu duc nicăieri. Fie că e vorba de rutină, de mici neînțelegeri sau pur și simplu fără să cunoști motivul, senzația pe care o trăiești e aceeași. Chiar și relațiile noi au de suferit la acest capitol. Un soi de nemulțumire își face loc și nu mai vrea să plece.

Luna aceasta primești în dar multă energie, care te va ajuta să duci la capăt cu brio mai multe proiecte decât ți-ai fi imaginat. Acest lucru nu va trece neobservat și ai putea obține o mărire de salariu, sau chiar o poziție mai bună în companie.

Rac

Se anunță o lună fierbinte, cu multă pasiune în relația pe care o ai. Partenerul tău își dorește mai multă libertate financiară și luptă pentru ea, dar nu uită de tine. Toate momentele lui libere ți le dedică ție, iar asta te face foarte fericită.

Ți se întâmplă lucruri care te forțează să studiezi mai mult, să vrei să acumulezi mai multe cunoștințe, să te implici în proiecte care te provoacă. Toate acestea sunt menite să ajute la creșterea ta profesională, dar și la un nivel crescut al stimei de sine.

Leu

Trebuie să înveți să exersezi toleranța. Partenerul tău are interese diferite de ale tale luna aceasta. Își dorește mai multă libertate, vrea să petreacă mai mult timp cu prietenii lui sau chiar singur. Nu ți-e ușor să accepți că cineva își poate muta atenția de la tine, însă e necesar, dacă vrei să te ții departe de conflicte.

Ți-ai neglijat starea de sănătate în ultimele săptămâni, iar asta se traduce printr-o senzație de oboseală accentuată și astenie. Din acest motiv nu simți nevoia să socializezi prea mult. Preferi să te ascunzi în intimitatea casei tale și să citești sau să ieși la plimare cu bicicleta, în natură.

Fecioară

Luna trecută a fost una romantică pentru tine. Acum relația intră într-o perioadă mai banală. Asta nu înseamnă că nu te mai poți aștepta în continuare la gesturi frumoase din partea partenerului. E doar o liniștire de care era nevoie.

Nu te interesează prea mult profesia, ci mai mult viața personal și relația cu tine însăți. Traversezi momente dificile, în care te învinuiești pentru toate lucrurile care nu ți-au ieșit așa cum ai vrut, ai stima de sine scăzută și nu găsești soluții care să te mulțumească. O să treacă.

Balanță

Traversezi o perioadă romantică alături de partenerul tău, cel puțin în prima parte a lunii. Ești mult mai atentă la nevoile lui, pentru că îți dorești să-l faci fericit. Iar acest comportament va fi apreciat de jumătatea ta, care te va răsfăța.

Luna aceasta ți-ai propus să-ți cureți trupul și mintea de impurități și de stări negative. Vei renunța la mai multe comportamente negative și la oamenii care simți că nu-ți aduc nimic bun în viață. Îți pregătești mintea pentru o dezvoltare spirituală și intelectuală profundă.

Scorpion

Până la a doua jumătate a lunii mai te vei clarifica cu privire la statusul relației în care te afli. Ești pe gânduri de mult timp și e nevoie să iei o decizie, într-o direcție sau alta. Dacă ești singură, vei avea multe ocazii să întâlnești persoane interesante la orizont.

E momentul să scoți de la naftalină arsenalul de cunoștințe și toate abilitățile tale profesionale de care vei avea nevoie la muncă. Folosește-ți creativitatea pentru a-i convinge pe superiorii tăi să-ți pună ideile în aplicare.

Săgetător

Te poți îndrăgosti la prima vedere, sau reîndrăgosti de partenerul cu care ești de mai mulți ani de zile. Ai fluturi în stomac, asta e ideea. Și ți-era dor de starea asta, care te-a luat pe neașteptate.

În luna mai partea spiritual pe care te vei axa îți va fi de ajutor, ca să-ți crești vitalitatea. E nevoie să fii precaută și flexibilă în situațiile care vor interveni. Nu reacționa. Relaxează-te și conservă-ți energia pentru lunile următoare.

Capricorn

Veți avea nevoie de abilitate și căldură, empatie, pentru a depăși eventualele probleme din familie. Dar dacă veți reuși să treceți cu bine de această perioadă, vă veți apropia emoțional și veți duce relația la un alt nivel.

Folosește această perioadă pentru a-ți rezolva problemele din familie și concentrează-te pe îmbunătățirea forței tale emoționale. Nu e un moment bun să acționezi pe cont propriu. Acceptă sprijinul celor din jurul tău, învață din greșelile altora.

Vărsător

Te nemulțumește tot în jurul tău. Nu-ți găsești locul nici dacă te afli într-o relație, nici dacă ești singură. Îți dorești ce nu ai și atitudinea asta nu te ajută să progresezi, nici să trăiești frumos prezentul. Renunță la așteptări și concentrează-te pe lucrurile bune din viața ta.

Ți-ar prinde bine să dormi mai multe ore pe noapte, dar tu te încăpățânezi să bifezi toate petrecerile, să nu ratezi nicio întâlnire și să muncești din greu, până noaptea târziu. Se vor petrece schimbări importante la muncă, care te vor afecta.

Pești

Ia-ți jumătatea și plecați într-o vacanță. Ați amânat destul timp această decizie. E un moment bun să rămâi însărcinată, dacă asta îți dorești, sau, dacă ai deja copii, să vă apropiați mai mult, să petreceți mai mult timp împreună.

Concentrează-te pe realizările personale și pe viața de zi cu zi. Intuiția te ajută să iei deciziile corecte și ai libertatea interioară să faci exact așa cum îți dorești. Profită de acest moment, lunile viitoare lucrurile nu vor fi doar în favoarea ta. Sursa

Recomandări